Instagram dm oneriler

Eşiniz birseyler sakliyor. Eski sevgilisi midir mevzu yoksa baska alakasiz birsey mi onu bilmem ama telefonu vermek istemeyen, verirken önce kontrol eden insan birseyler sakliyordur orasi net.
Bizim telefonlar ortalikta dolaniyor. Esim benimkni alsa baksa gormem bile baktigini, esimde eve bi kenara koyuyor telefonu anca biri ararsa, yazarsa eline alir.

Ya bende oneriler kisminda arkadaslarimin takip ettikleri de cikiyor butun akista seyma yi gormekten yildim.. belki cikan ortak arkadas falandir..

Bende
Elvin levinler
Zey_zor
Cedric grolet cikiyor siralama bu :)

Hic biri gercek hayatta tanidigim, sosyal medyadan yorum yaptigim veya daha evvel mesajlastigim kisiler degil.

Ancak 3unu de takip ediyorum

Sevgili Elaliscigim arkadas onerisi olmasini anlarim kendimde cok aktif olarak kullaniyorum sosyal medyayi fakat ozel msj kutusu diyeyim dm o isi goruyor cunku orada oneri olmasi bana garip geldi. Daha once gorustugum kisileri onerdi bana mesela :S

sen aktif olarak kullandığın için öyledir. ben kırk yılda bir girerim önerilenlerde tanıdığım kimse yok. muhtemelen arkadaşlarımın takip ettiği kişilerdir.

hiç alakasız kişiler var. hatta benim de dikkatimi çekti.acaba sayfalarına mı baktım diye ama yok..

Hemen konuya gireyim.

Instagramda dm kutusunda oneriler diye, ekli olan veya olmayan insanlar cikiyor. Esimin dm kutusunda benim birde dayisinin oglunun msji var. Oneriler kisminda ise eski sevgilisi oneri olarak geliyor. Iki seferdir dikkatimi cekiyor bu.

Ne oldugunu anlamak icin kendi dm kutumdaki msjlari sildim iki tane biraktim. Oneriler kisminda sildigim msj sahiplerinden cikiyor.

Bu konuda ciddi bilgisi olan varmi?
Sırf meraktam bende kendi hesabimdan 2 mesaj birakip kalani sildim malesef omerile hep daha once konustuklarim cikiyor :(

Birde ilk iki kisiden biri o kadin. Adamdan hep supheliyim zaten her halt beklenir ondan.
Bundan emin olmak mumkun degil anlasilan.

Birde ilk iki kisiden biri o kadin. Adamdan hep supheliyim zaten her halt beklenir ondan.
Bundan emin olmak mumkun degil anlasilan.
Ben daha önce tecrübe etmiştim bunu, konuşup sildiğin kişiler arkadaş listenden çıkartsan bile bir müddet dm önerilerinde ilk sıralarda çıkıyor

Önerilerde görümcemin takip ettiği eltisinin kankisi bile var bende. Bilemedim.

Bende ekli olmayan biriyle konuşup sildiysem, sonra öneri olarak cıkıyor ama konuşmadığım biri çıkmadı hiç.

Back
X