• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram bloggerları hakkında ne düşünüyorsunuz?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar bloggerlar hakkında ne düşünüyorsunuz genel tüm bloggerlar hakkında. Dekor, kıyafet tanıtanlar veya sevgili hesapları olanlar hakkında vs veya turizimlik blogları hakkında...

Birde blog açmak isteyenlere yani ig sayfası açmak için o tip nasıl bir süreç izlenmesi gerek SİZCE?misal dekor hesabı kişisel yaşam için vs vs

Hepsi gösteriş başka bişey değil. Ayrıca hep mutlular sözde hep o yönlerini gösterirler ama başlarında kara şimşek olunca göstermezler inanmamak lağzım özenmemek lağzım. Ben eşimle çok resim paylaşmam bana siz monoton evliliğe geçmişsiniz denildi başka bir tanıdığım da sürekli hediyeleri koyunca ve yaptıklarını ay siz daha cicim aylarında gibisiniz denildi. Yani kısaca saçma boş zaman kaybı özel hayat denen bişi olmalı

Hepsi gösteriş başka bişey değil. Ayrıca hep mutlular sözde hep o yönlerini gösterirler ama başlarında kara şimşek olunca göstermezler inanmamak lağzım özenmemek lağzım. Ben eşimle çok resim paylaşmam bana siz monoton evliliğe geçmişsiniz denildi başka bir tanıdığım da sürekli hediyeleri koyunca ve yaptıklarını ay siz daha cicim aylarında gibisiniz denildi. Yani kısaca saçma boş zaman kaybı özel hayat denen bişi olmalı
Sonuna kadar haklısınız ama ne yazık ki çoğu kişi onlara kanıyor kanmaktan kasttım onların hayatlarına özenip kendi hayatlarını sorguluyorlar çok şahit oldum veya o bloggerlar söylüyor eşlerini bile onların eşleriyle kıyaslıyorlar çok üzücü... bende eşimle hiç paylaşmam yeri gelir hediye alır bir çok güzel fotoğraflarımız var ama koymam ne zaman koysam aradan biraz zaman geçer mantıksız bir şey için kavga ederiz... bazen bende çok istiyorum öyle geniş kitleli bir hesabım olsun ev dekoru paylaşim vs sonra vazgeçiyorum ama ben daha çok meşgale olsun diye veya öyle olunca daha çok pozitif olurum düşüncesinden ötürü istiyorum ama sonrada amaaaan boşver diyorum

Günümüzde yeni mesleklerden biri sadece. Onlara bakıp özenmiyorum veya ay ne güzel hayatları var demiyorum çünkü pürüzsüz hayatı olan hiçkimse yok dünyada. Doktor, avukat, öğretmen gibi bu da bir meslek işte

o piyasa da sisti yakinda patlayacak.. insanlar inanip da reklamini yaptigi urunleri almiyor artik. milleti baydi artik cok sormustunuz buradan aldim, cok sordunuz suradan aldim..
cok fazla var fenomenler.. bir tanesini bile takip etmiyorum oyle rahatim ki..
donemlik bir kazanc kapisi. bir iki sene once baslasaydin bugunlerde kar ederdin. ama bugun faceb.k'un havasinin sondugu gibi you.tb, insta da tarihe karisacak. o sebeple unlulerin cocuklarina isimle hesap almasi da cok sacma.. o bebek buyudugunde kalmayacak insta minsta..

İnstamom diye bir kalıp duydum daha dün
Evlilikler çocuklar artık resmen insanlar için yapılır olmuş.
Evlilik evlat gibi güzel bir şeyi bile öyle şeylere alet ettiler ki midem bulanıyor.

Cocuklarini, evliliklerini, evlerinin icini satan insanlar bana göre! Hic özel diye bir sey kalmamis artik kimsede hersey apacik ortada... Ve onlarin gercekten güzel bir hayati cok mutlu oldugunu düsünen takipcileri kapilmislar bir yalana gidiyorlar iste. Bunun da sonu gelecek.

Insatgram+youtuberlar gercekten cok gereksiz buluyorum. Issiz insanlar toplulugu. Hatta dusuncesiz insanlar toplulugu. Insanlarin alim gucunu dusunmeyen coluk, cocuk,kadin,erkek farketmez herkesiin bi ay suyumda olsaydi buyumda olsaydi ozenmesini saglamaktan baska biseye yaramayan yerler.

hiçbirini takip etmiyorum. iki baksam sinirimi zıplatıyorlar. boş insanlar, başka bir açıklaması yok.. takip edenlere de çok şaşırıyorum işiniz gücünüz mü yok diye

Bir iki kişi takip ediyorum onun dışındakileri ve gösteriş yapan kişileri engelledim karşıma çıkmasınlar diye ama o da artık bir meslek ama bazıları çok düşüncesiz pandemi döneminde bile link link 10 gönderiden 9 link bayıyor

Insatgram+youtuberlar gercekten cok gereksiz buluyorum. Issiz insanlar toplulugu. Hatta dusuncesiz insanlar toplulugu. Insanlarin alim gucunu dusunmeyen coluk, cocuk,kadin,erkek farketmez herkesiin bi ay suyumda olsaydi buyumda olsaydi ozenmesini saglamaktan baska biseye yaramayan yerler.
Ya İnstagram YouTuber haricinde çwvremizdekiler onlar gibi olmaya çabalıyorlar birilerini nispet kıskandırmak amaçlı görüşüp resim paylaşmak hele bizim ailede birileri var kızın biri teyzesiyle eniştesini çekip koymuş hikayesine güzel yazı da yazmış sırf kendi yaşıtları olan kuzenini kıskandırmak için sırf onun eşiyle araları yok diye🤦‍♀️ Bide arkalarında ettikler dedikodularını bilseler İki yüzlüler ..

Beni samimiyetsizleri cok rahatsiz ediyor. Kendileri samimiyetsiz olduklari gibi takipci kitleleri de bir o o kadar yavşak. Yorumlar kisminda bin bir turlu guzellemeler, sanki sanirsin o kisinin köpeği olmuş, neye bu kadar hayran oluyorsunuz silkinin diyesi geliyor insanin

Bazi ev hanımları yemek yapıp paylaşıyorlar ürün tanitimi yapıyorlar onlari ayrı bir kefeye koyuyorum , el emeği veriyorlar ve ev yaşantısı sonuçta bende yeni evlendigim zamanlar çok faydasını gördüm o tariflerin düzenlerin temizlik sayfalarının.
Ama birde sevgili nişanlı çiftler hesap açıp foto video paylaşıp fenomen oluyorlar ya bazı kesimler de ayila bayıla takip ediyor cidden aklım almiyor nesini beğenip merak edip takip ediyorlar. Neden ?? Hepsi özenti birbirini geçmek için yarış halindeler. Takip etmiyorum ama sağolsun arkadaşlarım takip ettiği için sürekli kesfetime düşüyorlar. İrrite oluyorum 🙄

Ben tebrik ediyorum.
O işi de yapmak kolay değil.
Gereksiz vs de olsa ilgi çekiyor mu çekiyor, içi dolu boş kendince kafa patlatıp üretiyor mu üretiyor?
Bu isten ciddi bir gelir bile kazanıyorlar.

Ee bu durumda tebrik etmek lazım.
Ben şahsen yapamam.

Var bi arkadasim hem instagramda hem youtube da ama gercek biraz farklı. Anlasilmasin diye isim vermicem normalde eleştirip davranışlarını sevmedikleri kisiyle videolarda cok iyiler ve herkes masallah deyip takdir ediyor. O yuzden bu platformlarda durum hicte görüldüğü gibi degil. Uyduruktan 30 bin takipcili youtuber bile baska sayfanın reklami icin 500 tl para istiyor. Bir de parayi cok bulanlara laf ediyor. Daha düne kadar 500 tl icin saatlerce calistigini unutmus gibi.

Back
X