Çok tatlısın...şifreniz çalınmıştır.ben cokkk eskiden hoşlandığım çocuğun sifresini kirmistim.ozamanlar farmville vardi.girip domatesleri toplayıp tarlasını ekiyordum.sonradan fark edip degismisti.o aklima geldi birden
şifreniz çalınmıştır.ben cokkk eskiden hoşlandığım çocuğun sifresini kirmistim.ozamanlar farmville vardi.girip domatesleri toplayıp tarlasını ekiyordum.sonradan fark edip degismisti.o aklima geldi birden
Hahahahah cook hosuma gittişifreniz çalınmıştır.ben cokkk eskiden hoşlandığım çocuğun sifresini kirmistim.ozamanlar farmville vardi.girip domatesleri toplayıp tarlasını ekiyordum.sonradan fark edip degismisti.o aklima geldi birden
Ben sosyal medya hesaplarimi kapattim ama esim söylemisti gecenlerde faceden bir cok kisi hacklendi diye..haberde okuduk , sifrenizi degistirin kesinlikle , insan tedirgin olur ister istemez gercektenşifremi değiştirdim mailimide degiştireyim o zaman bi deneyeyim. rezil oldum insanlar soruyor bunlarla beğendiğin gönderiler diye
şifreniz çalınmıştır.ben cokkk eskiden hoşlandığım çocuğun sifresini kirmistim.ozamanlar farmville vardi.girip domatesleri toplayıp tarlasını ekiyordum.sonradan fark edip degismisti.o aklima geldi birden
Ne kadar emektar bi platonikmişsin yaaşifreniz çalınmıştır.ben cokkk eskiden hoşlandığım çocuğun sifresini kirmistim.ozamanlar farmville vardi.girip domatesleri toplayıp tarlasını ekiyordum.sonradan fark edip degismisti.o aklima geldi birden
Ay güldürdünüz beni yaşifreniz çalınmıştır.ben cokkk eskiden hoşlandığım çocuğun sifresini kirmistim.ozamanlar farmville vardi.girip domatesleri toplayıp tarlasını ekiyordum.sonradan fark edip degismisti.o aklima geldi birden
merhaba iyi günler.
instagramla ilgili sorun yaşıyorum. hesabım kendi kendine beğeni yapıyor. bi hafta önce açtım hesabımı,
yapılan beğenilerde yabancı hesaplar genelde japon yada çin hesapları ayrıca keşfetimde yabancı hesaplar çıkıyor. (beğenilen gönderilerde uygunsuz fotoğraflarda oluyor)
yardımcı olabilir misiniz ?
şimdiden teşekkürler
Bunu ilk kez duyuyorum. Virüs mü? var acaba telefonunuz da ki.
Hesabınıza yanlızca sizin girdiğinizden emin misiniz peki? Zira böyle bişey mümkün değil. Bende ilk açtığımda yanlışlıkla birilerini ekliyordum ama ben kendim yapıyordum sonra hemen geri cekiyordum takip isteklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?