- 3 Şubat 2018
- 6.635
- 25.382
- 548
- 28
- Konu Sahibi pembekuvars30
Vay be ne çabuk unuttu sizi. Demek şimdi başkalarıyla? Desenize “ayaklar baş olmuş”Ayaktan başlanırsa öpemem zaten neyse adam yeni ayaklara yelken açtı çoktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay be ne çabuk unuttu sizi. Demek şimdi başkalarıyla? Desenize “ayaklar baş olmuş”Ayaktan başlanırsa öpemem zaten neyse adam yeni ayaklara yelken açtı çoktan
Vay be ne çabuk unuttu sizi. Demek şimdi başkalarıyla? Desenize “ayaklar baş olmuş”![]()
Zorunluya attığım videoyla tekrar aranızdayım![]()
Bak canlandırma konuyu artık yanarızzbu konuyu okudukça benim mental sağlık gidişatı![]()
hahahah napayım dönüp dolaşıp burada buluyorum kendimiBak canlandırma konuyu artık yanarızz![]()
Ben görümceyim o gelinimiz konusu gibi 30 kere ben bakireyim dedi bfbfhfhBakire.![]()
Ben görümceyim o gelinimiz konusu gibi 30 kere ben bakireyim dedi bfbfhfh
yok mu yeni flörtSürekli soruyorsunuz napim ahahaha
yok mu yeni flört
sevindim ayakçıdan kurtulduğunaVar ama ağırdan alıyor ayakçı değil çok şükür
sevindim ayakçıdan kurtulduğuna
Bunu sormaya ne gerek var. Adam gayet durustmus, sanslisiniz. Ne olur olmaz fikir degistirirsiniz diye numarayi silmemis. Instadanda taktiksel silme olabilirde ne onemi var bunun.Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Aktif uye yazar yere ışıklı tabela yaptır bakire diyeSürekli soruyorsunuz napim ahahaha
Aktif uye yazar yere ışıklı tabela yaptır bakire diye
Tamam ama sizin açtığınız konuları görünce doğru yolda olmadığınızı söylemeye çalıştık.Siz anlamadınız.O kadar çok …… erkek konusu var ki.Demekki sizin başka yol bulmanız gerek insanlarla tanışmanız için.Yok o benim tercihim ister bakire olurum ister olmam benim bedenim sonuçta
Zorunluya attığım videoyla tekrar aranızdayım![]()
Aklıma yanıp sönen nöbetçi eczane levhaları geldi.Aktif uye yazar yere ışıklı tabela yaptır bakire diye
Ee dost başa düşman ayağa bakar diye boşuna dememişlerO çocukla da 2 aydır konuşuyoruz zaten ayakçı düzgün değildi çok şükür bu çoçuk efendi sekste seks demiyor