İnsta hesabı çalınması

Redist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
9
2
24
Arkadaşlar birkaç gündür bana instadan telefonuma insta bağlantısı geliyodu.Ama hiç o bağlantıya basmadım fakat bugün hesabım başkasının eline geçmişti.Nasıl oldu anlamıyorum instadan hesap çalmak bu kadar kolay mı?Şifrem nasıl bulunmuş olabilir.?İnsta hesabıma sadece numaram kayıtlıydı anlamıyorum yani.Neden olabilir sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi

4 yıl önce başıma geldi hesabım çalıntı anında otomatik Gmail ve telefon numarası değiştirildi için alamadım savcılığa gittim şikayet ettim boş çıktı Amerika değilmişiz biz altyapımız yokmuş tarza bir cevap geldi yani elim boş döndüm gelen link tıklamayın arkadaşlarım dahil instadan gelenlere tıklamıyorum

Mesala şuan oğlumun hesabı uzaktan kontrol ediyorlar takipçi kasmaz için şuan takip ettiği 2860 kişi ama kimseyi tanımıyoruz karşıda pc var program ile yapıyorlar hesaba giriyorum takipçi çıkartıyorum aynında sayı yine aynı oluyor
ilk çaldıklarında kimlik resim doğrulama ile geri almıştım resim çekiyorsun filan sonra paylaşılan resimler ile aynı ise seni yönlendiriyor yeni şifre giriyorsun aynısı yaptım aldım ama bir baktım takip ettiği 2860 kişi ve silinmiyor hiç bir şekilde

Gmail ve sosyal medya hesaplarınızın şifresi hepsinin farklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…