- 8 Ocak 2014
- 802
- 2.920
Okudum, kızlar geç oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.Hepinizden Allah razı olsun başka bir dua ile buluşmak dileği ile yardimlaşarak listemizi sonuna geldik..
Rabbim inşirah eylesin inşallah Allah'a emanet olun kızlar
sadece bir arkadasimiz @glstanak bildirim yapmadi hiç ona da helal edin hakkınızı.
@Kzbnylmz
@SoLeiL12
NilMeSeKer
Morrmeneksee
@Mintimint
@Assos32
Oriana
@tiniminihaniim
@Ballikabak
@ibiynentosi
Cilekkokusuu
@Cemreww
burcusami
@sweetgirlcandy
@Aktif Lora
@kevsersoylu
P Pemberenkli66
BereliPenguen
@Bademmm388
@Magnifiaque
@Life light
@Tospaagtd
@Hemsirecik
@Ozlemlerhayallar
@HejaR12
@Hapiness
K karamelli001
@Rhea Silvia
@theia07
@zey_nep
@Yorgunkus
@ummhnisa
Merayyy
@Myhomes
@Asiltutku
@rana20
@Ceren0134
@Jacbss
@bluepinkk
@Sesbellas
@gecenin_resmi
Saliha40
@kevsersoylu
@Bademmm388
Dil-i bitab
@KurkmantoluS
@melankolimm
@28mn
@rana20
BereliPenguen Dil-i bitab Cilekkokusuu NilMeSeKer P Pemberenkli66 için de okumuştum bildirimi şimdi yapmak nasip oldu Rabbim kabul etsin. Benim hakkım herkese helal olsun Allah her birimizin niyetini hayırlısıyla kabul etsin inşirah ferahlığı versin H M bitanem vesile olduğun için Allah senden razı olsun kat kat karşına çıkarsın
Son 5 arkadas icin okudum biraz gec oldu kusura bakmayin herkes hakkini helal etsin. Allah razi olsun hepimizden. Rabbim insirah ferahligi versin kim ne derdi varsa alsin gotursunH M Allah senden de razi olsun canim vesile oldugun icin.
Sizde iyiki varsınız kızlar47-48-49-50-51 noku arkadaslarada okudum allah kabul etsin hepimizin dualarını senınde emeklerine saglık allah razı olsun kuzucumH M
Canim bende mazeretliyim bayramin ikinci gunu ancak baslayabilirim
Tamam bildirin yeterki eksiklik olmasın
Tamam abi inşallah.. etiketleyeyimkurban bayramı mı ?
9 mayıs nere? 23 Mayıs nere? tam 2 hafta olmuş ne ses var ne seda ?
ablam sen çekirdek kadroyu koru yeter, dua başlığında bile böyle yarı yolda bırakmalar oluyorsa vay halimize...
benden bir üyemiz rica etti eşi tedavi oluyor sayıyı tutturamamış ama geçen hafta yaşadığım tatsızlık sebebi ile dua bölümünde bildirim yollamama kararı aldım şu konuda yardımcı olur musunuz ?
konu dışı yazdım kusura bakmayın ama konu şu ; Dualarınıza
Abi miTamam abi inşallah.. etiketleyeyim
He abla der kazen abi de saygıdan küçüğüm ayrıca niye kiAbi mi
Erkek üye mi diye cnmHe abla der kazen abi de saygıdan küçüğüm ayrıca niye ki
Evet canimErkek üye mi diye cnm
Ya sen hepsini etiketlemissin diğer arkadaşlarda o yüzden ben ayrıca etiketlemedim yazdı bı tanidiklarima inşallahİNŞİRAH GRUBU BİR BAKARMISINIZ
Eşim için dualarınıza ihtiyacım var
Esim onkoloji hastasi. Kolon ca. Suan kemoterapi aliyor 2 kur daha aldiktan sonra pet cekinecek Allah im insAllah bu sefer Rabbim tam sifa nasip etsin hem esime hem butun hastalara esim icin dua istiyorum sizlerden buaradaki arkadaslar yazdi Necm Suresi 58. Ayet i sifa niyetiyle okumak iyiymis...www.kadinlarkulubu.com
Sağol canımYa sen hepsini etiketlemissin diğer arkadaşlarda o yüzden ben ayrıca etiketlemedim yazdı bı tanidiklarima inşallah
İnşallah okuruz bikac güne toplanirsakOkuyalım