İnşirah Suresi Okuyalım

H M H M sanırım ben abdest almadan liste bitecek. En son 30 lar da kalmıştım. Bitince kaldığım yerden devam mı edeyim. Kumbara dan atıldı galiba. Yoksa kalan kişi sayısına okunacak toptan sayıyı okuyup herkese dağıtayım mı kul hakkından çok korkarım çünkü. Ben heralde okuyamadığım kişilere kumbara dan verilsin verilmesin okurum diye düşünüyorum

H M H M sanırım ben abdest almadan liste bitecek. En son 30 lar da kalmıştım. Bitince kaldığım yerden devam mı edeyim. Kumbara dan atıldı galiba. Yoksa kalan kişi sayısına okunacak toptan sayıyı okuyup herkese dağıtayım mı kul hakkından çok korkarım çünkü. Ben heralde okuyamadığım kişilere kumbara dan verilsin verilmesin okurum diye düşünüyorum
Yok yok tamam hastaysan eğer idare edeceğiz kumbaradan zaten bitti liste inşallah 🤗

Oy Allah razı olsun. Abdest hafta sonuna anca alacağım gibi. Neyse yeni listede bol bol kumbara ya atayım ozaman

• Beğen
Reactions: H M
Mintimint Mintimint 9 kişiyi hasta kumbaradan düşüyoruz 798 tane çıkarıyoruz kumbaradan
Arkadaşlar kumbaraya önem verelim. Erken paylaştım listeyi çünkü isim olucak akşama paylaşamam diye simdiden paylaştım etiketledim

Son düzenleme:
Son arkadaşlar zaten biraz gayret edip kumbaramiza okuyalım herkes azar azar inşallah okusun listemizde bitiyor zaten ♥️♥️

Kumbaraya az çok demeden destek olalım herkesin duası sonraya birikmemis olsun inşallah ♥️

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

İnşirah Suresi Dua listemiz 📍

1). Magnifiaque Magnifiaque (Merve)

2). Hemsirecik Hemsirecik ♥️✳️
3). gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) ♥️
4). H M H M (Hatice)
5). Mintimint Mintimint
6). A arkadasimes
7). Saliha40 Saliha40
8). Morrmeneksee Morrmeneksee ✳️
9)
. @glstanak
10). Sesbellas Sesbellas ✳️
11). bluepinkk bluepinkk
12). Life light Life light (elif)✳️
13). Aktif Lora Aktif Lora
14). B Bademmm388
15). Taze fasulye Taze fasulye ♥️
16). kevsersoylu kevsersoylu
17). @28mn ✳️
18). Meybuz Meybuz
19). @Jacbss ♥️
20). @Kzbnylmz
21). Merayyy Merayyy
22). Myhomes Myhomes
23). ummhnisa ummhnisa
24). Ceren0134 Ceren0134 ♥️
25). K KurkmantoluS (şerife)
26)
. H Hapiness
27). Oriana Oriana
28). R rana20
29). Yorgunkus Yorgunkus (hidayet)♥️
30). Alp_BuRc Alp_BuRc
31). K karamelli001
32). Rhea Silvia Rhea Silvia
33). @Tospaagtd ( Tuğçe) ✳️
34). Ballikabak Ballikabak ✳️
35). sweetgirlcandy sweetgirlcandy ♥️✳️
36). C Cemreww
37). burcusami burcusami
38). Asiltutku Asiltutku
39). SoLeiL12 SoLeiL12 (Rahime)
40). HejaR12 HejaR12
41). A Aponjj ✳️
42). theia07 theia07
👉👉43). zey_nep zey_nep
👉👉44). @tiniminihaniim
👉👉45). @ibiynentosi ♥️
👉👉46). melankolimm melankolimm (bahar ) ♥️
47). BereliPenguen BereliPenguen
48). Dil-i bitab Dil-i bitab
49). Cilekkokusuu Cilekkokusuu
50). NilMeSeKer NilMeSeKer ♥️
51). P Pemberenkli66

📢📢 Günde 4 kişiye okuyoruz her gün

düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.
📍📍 Adetli olanlar okuyamaz.
📍📍Hergun bı kaç tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar kumbaraya okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir. Kumbaraya okuduklarınize niyetiniz inşallah okuyamayan arkadaşlar niyetine inşirah suresi okumaya diye olsun.

📍📍Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 84.
📍📍her gün 1091 adet okumuş olacağız inşallah herkese ♥️ Şifa olsun hepimize inşallah ♥️

📍📍İsmine okunmasını isteyen ismini belirtebilir. Beni etiketleyin ki mutlaka göreyim takibi kolay yapayım inşallah.
📍📍 Okunuşunu dinlyerek öğrenelim arapça veya kurandan doğru şekilde okumaya çalışalım lütfen.
abdestli olmaya mümkün mertebe dikkat edelim. Zor durumda kalıyorsanız normal şekilde de okuyabilirsiniz ezbere.
📍📍 Hastalığı yaklaşanlar diğer arkadaşlara da önceden okumaya çalışsın elinden geldiğince telafi etmesi daha kolay olsun.
önceden okuyan arkadaşlar not alın okuduklarınizi ve sırası geldiğinde okudum diye belirtin lütfen teşekkür ederim 🤗

📍📍 sırası gelen arkadaşlar kendi niyetinizede okuyorsunuz 21 tane
Akşam'dan diger gün akşam 18:00 kadar bitirelim.

📢📢 Başlama tarihimiz 09.05.2021 saat 18:00 de

ilk sayfada listeyi sabitledim

liste Kapanmıştır 📍📍📍📍📍

Ben kime okudum bilmiyorum cnm ama günlük okuyorum adetim bittiğinden beri sıradaki kişiler icin diye niyet ediyorum.. Okudum bide kumbaraya 126 tane okudum
İsimlere niyet alsan daha iyi olur sıradakiler belli hergun canim benm 🤗

Allah razı olsun çoğunuz kumbaraya okuyor biliyorum yardimlasarak listenin sonuna geldik nerdeyse.. son kişilerinde bitirelim beraber inşallah hasta sayımız çoğaldı. Sadece 2 gün var bitmesine duanın.. okumayanlarda az çok okursa sevinirim ♥️♥️

İsimlere niyet alsan daha iyi olur sıradakiler belli hergun canim benm 🤗
O kadar cok dua grubu var ki cnm inan tam inceleymiyorum bide su sıralar kayınpederimin 52 si için hatime niyetlendim onu okumaya çalışıyorum kafam karisik baya

• Beğen
Reactions: H M
O kadar cok dua grubu var ki cnm inan tam inceleymiyorum bide su sıralar kayınpederimin 52 si için hatime niyetlendim onu okumaya çalışıyorum kafam karisik baya
Bitiyor zaten inşallah son 2 gün yeni basladin zaten canim bı şekilde olur inşallah isimleri herkes paylaşıyor zaten ♥️ Allah kabul etsin. Okudum diye bildirirsen ona göre sayıları düşüyorum çünkü 🤗

Kumbaraya az çok demeden destek olalım herkesin duası sonraya birikmemis olsun inşallah ♥️

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

İnşirah Suresi Dua listemiz 📍

1). Magnifiaque Magnifiaque (Merve)

2). Hemsirecik Hemsirecik ♥️✳️
3). gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) ♥️
4). H M H M (Hatice)
5). Mintimint Mintimint
6). A arkadasimes
7). Saliha40 Saliha40
8). Morrmeneksee Morrmeneksee ✳️
9)
. @glstanak
10). Sesbellas Sesbellas ✳️
11). bluepinkk bluepinkk
12). Life light Life light (elif)✳️
13). Aktif Lora Aktif Lora
14). B Bademmm388
15). Taze fasulye Taze fasulye ♥️
16). kevsersoylu kevsersoylu
17). @28mn ✳️
18). Meybuz Meybuz
19). @Jacbss ♥️
20). @Kzbnylmz
21). Merayyy Merayyy
22). Myhomes Myhomes
23). ummhnisa ummhnisa
24). Ceren0134 Ceren0134 ♥️
25). K KurkmantoluS (şerife)
26)
. H Hapiness
27). Oriana Oriana
28). R rana20
29). Yorgunkus Yorgunkus (hidayet)♥️
30). Alp_BuRc Alp_BuRc
31). K karamelli001
32). Rhea Silvia Rhea Silvia
33). @Tospaagtd ( Tuğçe) ✳️
34). Ballikabak Ballikabak ✳️
35). sweetgirlcandy sweetgirlcandy ♥️✳️
36). C Cemreww
37). burcusami burcusami
38). Asiltutku Asiltutku
39). SoLeiL12 SoLeiL12 (Rahime)
40). HejaR12 HejaR12
41). A Aponjj ✳️
42). theia07 theia07
👉👉43). zey_nep zey_nep
👉👉44). @tiniminihaniim
👉👉45). @ibiynentosi ♥️
👉👉46). melankolimm melankolimm (bahar ) ♥️
47). BereliPenguen BereliPenguen
48). Dil-i bitab Dil-i bitab
49). Cilekkokusuu Cilekkokusuu
50). NilMeSeKer NilMeSeKer ♥️
51). P Pemberenkli66

📢📢 Günde 4 kişiye okuyoruz her gün

düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.
📍📍 Adetli olanlar okuyamaz.
📍📍Hergun bı kaç tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar kumbaraya okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir. Kumbaraya okuduklarınize niyetiniz inşallah okuyamayan arkadaşlar niyetine inşirah suresi okumaya diye olsun.

📍📍Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 84.
📍📍her gün 1091 adet okumuş olacağız inşallah herkese ♥️ Şifa olsun hepimize inşallah ♥️

📍📍İsmine okunmasını isteyen ismini belirtebilir. Beni etiketleyin ki mutlaka göreyim takibi kolay yapayım inşallah.
📍📍 Okunuşunu dinlyerek öğrenelim arapça veya kurandan doğru şekilde okumaya çalışalım lütfen.
abdestli olmaya mümkün mertebe dikkat edelim. Zor durumda kalıyorsanız normal şekilde de okuyabilirsiniz ezbere.
📍📍 Hastalığı yaklaşanlar diğer arkadaşlara da önceden okumaya çalışsın elinden geldiğince telafi etmesi daha kolay olsun.
önceden okuyan arkadaşlar not alın okuduklarınizi ve sırası geldiğinde okudum diye belirtin lütfen teşekkür ederim 🤗

📍📍 sırası gelen arkadaşlar kendi niyetinizede okuyorsunuz 21 tane
Akşam'dan diger gün akşam 18:00 kadar bitirelim.

📢📢 Başlama tarihimiz 09.05.2021 saat 18:00 de

ilk sayfada listeyi sabitledim

liste Kapanmıştır 📍📍📍📍📍

X