Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sennokdunmu ki hepsini. Okumadiysan kumbaradan ayarlicam canimTamamdır her gün bildirim yapayım mı kalanı yoksa bitti tamamen liste işaret koyuyor musun canım
Yok yok tamam hastaysan eğer idare edeceğiz kumbaradan zaten bitti liste inşallahH M sanırım ben abdest almadan liste bitecek. En son 30 lar da kalmıştım. Bitince kaldığım yerden devam mı edeyim. Kumbara dan atıldı galiba. Yoksa kalan kişi sayısına okunacak toptan sayıyı okuyup herkese dağıtayım mı kul hakkından çok korkarım çünkü. Ben heralde okuyamadığım kişilere kumbara dan verilsin verilmesin okurum diye düşünüyorum
Okudum bütün listeyi sadece sana yazdığım 4 kişiyi okumadım. 39, 40, 41 ve 42 okunmadı. Geri kalan herkes okunduSennokdunmu ki hepsini. Okumadiysan kumbaradan ayarlicam canim
Tamm onları düşelim inşallah canımOkudum bütün listeyi sadece sana yazdığım 4 kişiyi okumadım. 39, 40, 41 ve 42 okunmadı. Geri kalan herkes okundu
Ben kime okudum bilmiyorum cnm ama günlük okuyorum adetim bittiğinden beri sıradaki kişiler icin diye niyet ediyorum.. Okudum bide kumbaraya 126 tane okudum
İsimlere niyet alsan daha iyi olur sıradakiler belli hergun canim benmBen kime okudum bilmiyorum cnm ama günlük okuyorum adetim bittiğinden beri sıradaki kişiler icin diye niyet ediyorum.. Okudum bide kumbaraya 126 tane okudum
O kadar cok dua grubu var ki cnm inan tam inceleymiyorum bide su sıralar kayınpederimin 52 si için hatime niyetlendim onu okumaya çalışıyorum kafam karisik bayaİsimlere niyet alsan daha iyi olur sıradakiler belli hergun canim benm
Bitiyor zaten inşallah son 2 gün yeni basladin zaten canim bı şekilde olur inşallah isimleri herkes paylaşıyor zaten Allah kabul etsin. Okudum diye bildirirsen ona göre sayıları düşüyorum çünküO kadar cok dua grubu var ki cnm inan tam inceleymiyorum bide su sıralar kayınpederimin 52 si için hatime niyetlendim onu okumaya çalışıyorum kafam karisik baya
Canım yatılı misafirim olduğu için biraz geriden geliyorum 39-42 arkadaşlara dün mü okumuştunuz. Ben dün okunanları okudum. Bugünkü arkadaşlara okuyorum şimdi