- 23 Ocak 2017
- 27
- 29
- 34
10 daha ekle canim benden simetrik olsunKUMBARA 990
Aminnn inşallah canım ağzına sağlık bende yarın bitireceğim listeyi zaten azaldı artık inşallahH M 35-51 e kadar toplam 17 arkadaşa okuyup bağışladım okumadığım kalmadı sen her güne beni okudunolarak işaretlersin.Kumbarayı toplamaya ve okumaya yine burdayım. Allahım kimin ne dileği varsa kabul etsin Rabbim inşirah ferahlığı versin. Hepinizin ağzına ,yüreğine sağlık
Son adetimi unuttum korkuyorum yakın zamanda olurum diye ondan kumbaraya okuyamadım listeyi bitirdim. Bundan sonra elimden geldiğince kumbarayada okurum inş.Aminnn inşallah canım ağzına sağlık bende yarın bitireceğim listeyi zaten azaldı artık inşallah
Benmde ondan bitirmem lazım sağol canımSon adetimi unuttum korkuyorum yakın zamanda olurum diye ondan kumbaraya okuyamadım listeyi bitirdim. Bundan sonra elimden geldiğince kumbarayada okurum inş.
Sende sağol Allah razı olsun canım kaç aydır ezberlemeye çalışıyordum hep karıştorıyordum sayene ezberledim bakmadan da okuyabiliyorumBenmde ondan bitirmem lazım sağol canım
Sende sağol Allah razı olsun canım kaç aydır ezberlemeye çalışıyordum hep karıştorıyordum sayene ezberledim bakmadan da okuyabiliyorum❤❤