- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Senden de beybisi❤❤Okuyan herkesten Allah razı olsun
Allah razı olsun inanın nasıl söylesem ben adetliyken okuyamadigimizi bilmiyordim yeni ogrendimEki Görüntüle 2845345
Eki Görüntüle 2845346
Her Türlü Darlık, Sıkıntıdan Selamete Çıkmak ve Bol Rızık için İnşirah Suresi İnşirah Suresini okumaya devam eden kalp sıkıntısından kurtulduğu gibi, bol rızka kavuşur.
Her gün 7-21-41-70 veya 152 defa okuyan kimsenin hayırlı dilekleri kabul olur, her türlü maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulur
Geçim sıkıntısından kurtulmak için her namazdan sonra 7 veya 10 defa okunur.
İnşirah Suresini her gün okuyan tembellik ve unutkanlıktan kurtulur, kalp sıkıntısını giderir
İnşirah Suresini her gün okumaya devam eden kimsenin zorlukları kolaylaşır.
İnşirah Suresini okuyanın rızkı bollaşır, fakirlikten korunur.
İnşirah Suresi okuyan kimse elem ve kederden korunur, stres ve bunalımları gider.
İnşirah Suresini her gün okumaya devam eden kimsenin sinir bozukluğunu giderir, hafızayı kuvvetlendirir.
İnşirah Suresi Dua listemiz
1).Magnifiaque (Merve)
2).gecenin_resmi (Esra)
3).H M
4).Mintimint
5). A arkadasimes
6).Saliha40
7).Morrmeneksee
8). @glstanak
9).Sesbellas (Seval)
10).bluepinkk (Zehra)
11).Life light
12).Aktif Lora
13). B Bademmm388 (Fatoş)
14).Taze fasulye
15).kevsersoylu (Merve)
16). @28mn
17). @Assos32
18). @Jacbss
19). @Kzbnylmz (kezban)
20).
21).Merayyy
22).Myhomes
23).ummhnisa (Ümmühan)
24).Ceren0134 (Canan)
25). @Tavuk_suyu_ İptal çıktı listeden.
26). K KurkmantoluS
27). H Hapiness
28).Oriana (mervenur)
29). R rana20
30).Yorgunkus (hidayet)
31). @beratbedirhan (Hanife)
32). @Ozlemlerhayallar
33). Y yakut1
34). K karamelli001
35).Rhea Silvia
36). @Tospaagtd (Tuğçe)
37).Ballikabak
38).sweetgirlcandy
39). @Cemrewww
40).burcusami
41).Asiltutku (Gülcan)
42).SoLeiL12 (rahime)
43).HejaR12
45).theia07
46). @tiniminihaniim
47). A Aponjj
48). @ibiynentosi
49).Hemsirecik
50).melankolimm
51). @BereliPenguen
52).Dil-i bitab
53).Cilekkokusuu
Günde 4 kişiye okuyoruz her gün düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.Abdestli olmaya özen gösterelim.
Adetli olanlar okuyamaz.
Hergun bikac tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar fazla okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir.
Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 84
her gün 1050 adet okumuş olacağız inşallah herkese
Başlama tarihimiz 09.05.2021 saat 18:00 de
İsmine okunmasını isteyen ismini belirtebilir. Beni etiketleyin ki mutlaka göreyim takibi kolay yapayım inşallah.
Okunuşunu dinlyerek öğrenelim arapça veya kurandan doğru şekilde okumaya çalışalım lütfen.
abdestli olmaya mümkün mertebe dikkat edelim. Zor durumda kalıyorsanız normal şekilde de okuyabilirsiniz ezbere.
Hastalığı yaklaşanlar diğer arkadaşlara da önceden okumaya çalışsın elinden geldiğince telafi etmesi daha kolay olsun.
listedeki arkadaşlara önceden okuyanlar okuyup isimleri not alsın kendisine sırası geldigi zaman okudum desin inşallah
2 kişi çıktı yerine ekleyeyim inşallah günde 4 kişiye okuyabilirmisinizCok üzüldüm keşke bende nasiplenenlerden olsaydım...liste kapanmış
Öğrenmiş oldunuz inşallah bundan sora dikkat edersiniz ama mutlaka ilmihal olarak araştırmak lazım birşeyi okumadan önceAllah razı olsun inanın nasıl söylesem ben adetliyken okuyamadigimizi bilmiyordim yeni ogrendim
Okurum2 kişi çıktı yerine ekleyeyim inşallah günde 4 kişiye okuyabilirmisiniz
Evet öyle inşallah ekliyorum sizi deOkuyacagim 4 kisi parmakla gosterilen 3,4,5,6 midir?
Canim kusura bakma ben yazmayi unuttum ama ben okumusdum zaten Allah razi olsun hepinizdenP Pemberenkli66 senin yerine okundu inşallah ilk iki arkadaşa bildirim yapmadığın için başkası okudu
Ben sen haber etmeynce çıkardım ama tekrar ekleyeyim eğer düzenli bildirim yapabileceksenCanim kusura bakma ben yazmayi unuttum ama ben okumusdum zaten Allah razi olsun hepinizden
Tamam canim bildiririmBen sen haber etmeynce çıkardım ama tekrar ekleyeyim eğer düzenli bildirim yapabileceksen
Okudum Allah niyetlerinizi kabul etsinArtık 4 kişiye okuyoruz yarın akşama kadar bildirelim inşallah
İnşirah Suresi Dua listemiz
1).Magnifiaque (Merve)
2).gecenin_resmi (Esra)
3). Hemsirecik
4). H M (Hatice)
5). Mintimint
6). A arkadasimes
7).Saliha40
8).Morrmeneksee
9). @glstanak
10).Sesbellas (Seval)
11).bluepinkk (Zehra)
12).Life light (elif)
13).Aktif Lora
14). B Bademmm388 (Fatoş )
15).Taze fasulye
16).kevsersoylu (Merve)
17). @28mn
18). @Assos32
19). @Jacbss
20). @Kzbnylmz (kezban)
21). P Pemberenkli66
22).Merayyy (Merve)
23).Myhomes
24).ummhnisa (Ümmühan )
25).Ceren0134 (canan)
26). @Tavuk_suyu_
27). K KurkmantoluS
28). H Hapiness (saadet)
29).Oriana (mervenur)
30). R rana20
31).Yorgunkus (hidayet)
32). @beratbedirhan (Hanife )
33). @Ozlemlerhayallar
34). Y yakut1 (meltem)
35). K karamelli001
36).Rhea Silvia
37). @Tospaagtd (Tuğçe)
38).Ballikabak
39).sweetgirlcandy
40). @Cemreww
41).burcusami
42).Asiltutku (Gülcan )
43).SoLeiL12 (rahime )
44).HejaR12
45). A Aponjj (Zehra )
46).theia07
47).zey_nep
48). @tiniminihaniim
49). @ibiynentosi
50).melankolimm
51). @BereliPenguen
52).Dil-i bitab
53).Cilekkokusuu
Günde 4 kişiye okuyoruz her gün
düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.
Adetli olanlar okuyamaz.
Hergun bı kaç tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar kumbaraya okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir. Kumbaraya okuduklarınize niyetiniz inşallah okuyamayan arkadaşlar niyetine inşirah suresi okumaya diye olsun.
Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 84.
her gün 1113 adet okumuş olacağız inşallah herkese Şifa olsun hepimize inşallah
İsmine okunmasını isteyen ismini belirtebilir. Beni etiketleyin ki mutlaka göreyim takibi kolay yapayım inşallah.
Okunuşunu dinlyerek öğrenelim arapça veya kurandan doğru şekilde okumaya çalışalım lütfen.
abdestli olmaya mümkün mertebe dikkat edelim. Zor durumda kalıyorsanız normal şekilde de okuyabilirsiniz ezbere.
Hastalığı yaklaşanlar diğer arkadaşlara da önceden okumaya çalışsın elinden geldiğince telafi etmesi daha kolay olsun.
önceden okuyan arkadaşlar not alın okuduklarınizi ve sırası geldiğinde okudum diye belirtin lütfen teşekkür ederim
sırası gelen arkadaşlar kendi niyetinizede okuyorsunuz 21 tane
Akşam'dan diger gün akşam 18:00 kadar bitirelim.
Başlama tarihimiz 09.05.2021 saat 18:00 de
ilk sayfada listeyi sabitledim
liste Kapanmıştır