İyi geceler herkese . Bir konuda danısmak istiyorum . 1 hafta sonra doktora gideceğim ancak Benzer belirtileri yaşayanlar varsa bilgi almak istiyorum.Her öğün yemek yedikten 2 saat sonra başım ağrıyor . Bazen şakaklardan baş bölgesini çevreyerek ağrıyor bazende ense baş kısmına doğru bir sıcaklık baskı hissediyorum. Midem kazinti hissi oluyor . Sabahları kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği tuzsuz diye lable peynir domates yesem bile 2 saat sonra baş ağrısından duramıyorum. Yemek yemekten korkar oldum.Aç olursam çok rahatım başım hiç ağrımıyor.Anksiyete ve panik atak hastası olduğum için tansiyon ölçemiyorum . 1 aya yakindir tuzsuz besleniyorum . Yinede tansiyondan olur mu bilmiyorum .1 haftanin 4 gunu bu şekilde geçiyor.
2 sene önce gizli şekerim vardı. Doktor sonrasında ilaci biraktirmişti. Şuan ilaç falan kullanmıyorum. İnsülin direnci mi tansiyon mu bilmiyorum benzer rahatsızlığı olan var mı??
2 sene önce gizli şekerim vardı. Doktor sonrasında ilaci biraktirmişti. Şuan ilaç falan kullanmıyorum. İnsülin direnci mi tansiyon mu bilmiyorum benzer rahatsızlığı olan var mı??