İnsanoğlunun Yeni Çılgınlığı: Vajina Asidinden Bira Üretimi

Ya arkadaş evde açtım biramı içiyorum, şu başlığı gündeme getirip durmayın gözünüzü seveyim
Konu 2. saifeye ininceye kadar bekleseydin iyiydi konu bütün karizması ile ortada

Bira denincede aklıma çok benzer iğrençlikler geldiği için pek yadırgamadım konuyu, içenler duşunsun benim için hava hoş

Tek kelime iğ-renç
Ayrıca tek cinsiyete yönelik

Fil kakası yiyeceğime meselaaam Brad Pitt'in kakasını yemeyi tercih ederim
Fil kakası değil annem, kedi b.ku Valla bak ciddiyim. Kediye çekirdeği yediriyorlar, sonra o şey ediyor, onu öğütüp satıyorlar.
İğrençlikten banlanacağım galiba az kaldı :)

ben 15 senedir smear testi yaptırmıyorum kadının yaptığına bak

gerçi ben onun için para veriyorum bu kadın kimbilir kaç para alıyor

yakinda b*k ta koyarlar içine. Ay ne igrenclik bee sapık ruhlu insanlar kadınları obje gibi kullanmaktan vazgecmiyorlar

eşim de okuyordu, korkuyorum şuan, sabah bir kalkmışım, kukum yok, eşim bira içiyor, oğlum da pilav yiyor ve diyor ki, anne sen benim pipimi pilava katmıştın, bak bu da kukulu pilav, hayali bile kötü

eşim de okuyordu, korkuyorum şuan, sabah bir kalkmışım, kukum yok, eşim bira içiyor, oğlum da pilav yiyor ve diyor ki, anne sen benim pipimi pilava katmıştın, bak bu da kukulu pilav, hayali bile kötü
okurken korktum valla..bu ne hayal gücü.korku filmi senaristi felan olmaliymissiniz.harcanmissiniz benden söylemesi.kesin rüyama girecek

Ayak kokan peynire, hayvan diskisindan üretilen kahve ye tonla para veren var. Bence bu bira da tutar pazarda yerini alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…