• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanoğlunun Yeni Çılgınlığı: Vajina Asidinden Bira Üretimi

dünyanın en pahalı kahvesi de bir heyvanatın dışkısından yapılıyor :KK53: bence bu da olabilir neden olmasın :KK70:

Dışkıdan yapılmıyor, bir kedi türüydü sanırım, kahve çekirdeklerini yiyor ve dışkılıyor. Ancak kahve çekirdekleri sindirilmiyor, sadece vücudu içinden geçerek çeşitli enzimlere maruz kalıyor. Sonra adamlar hala bütün kalan çekirdekleri, hayvanın mokundan ayıklıyorlar.

Birkaç işlem sonrası, içilmeye hazır hale geliyor.
Niçin böylesine gereksiz bilgileri ayrıntılarıyla hatırlıyorum bilmiyorum, sormayın. :KK53:

Dışkıdan yapılmıyor, bir kedi türüydü sanırım, kahve çekirdeklerini yiyor ve dışkılıyor. Ancak kahve çekirdekleri sindirilmiyor, sadece vücudu içinden geçerek çeşitli enzimlere maruz kalıyor. Sonra adamlar hala bütün kalan çekirdekleri, hayvanın mokundan ayıklıyorlar.

Birkaç işlem sonrası, içilmeye hazır hale geliyor.
Niçin böylesine gereksiz bilgileri ayrıntılarıyla hatırlıyorum bilmiyorum, sormayın. :KK53:

:70: gereksiz deme bak yeri geldi kullandin :70:

Etimizden sütümüzden her bişeyimizden yararlanıyorlar :27: diyologları görür gibiyim şişşşt küçük bana bakkaldan bi sarışın bi esmer bide kızıl kap gel bakim :70:

Etimizden sütümüzden her bişeyimizden yararlanıyorlar :KK53: diyologları görür gibiyim şişşşt küçük bana bakkaldan bi sarışın bi esmer bide kızıl kap gel bakim :KK70:

Hahahaha ben de Bdv başlıklarını görüyorum "nişanlım sarışın kuku birası içmiş çok kıskandım " "kocamı kızıl içerken yakaladım benden gizli içmiş " :KK70: " Boşan bence canıms" :halay:

hep doyumsuzluktan bunlar -ruh doymadıkça doyumu hissetmetikçe sapıklaşıyolar -

ayrıca bu konu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kadına hakaret değil çok komikmiş yav:kusmuk:

Ya arkadaş evde açtım biramı içiyorum, şu başlığı gündeme getirip durmayın gözünüzü seveyim :D

Back