Fil kakası yiyeceğime meselaaam Brad Pitt'in kakasını yemeyi tercih ederim
Öff b*ktan b*ktan muhabbetler yapmayınAy kahkaha attim kakanin da bir statusu var diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fil kakası yiyeceğime meselaaam Brad Pitt'in kakasını yemeyi tercih ederim
Öff b*ktan b*ktan muhabbetler yapmayınAy kahkaha attim kakanin da bir statusu var diyorsun
Öff b*ktan b*ktan muhabbetler yapmayın
Ay kahkaha attim kakanin da bir statusu var diyorsun
Sen şarapçısın zaten malumaman bira ney zaten ya, ha bakterili ha arpa ha buğday
Sen şarapçısın zaten malum
dünyanın en pahalı kahvesi de bir heyvanatın dışkısından yapılıyor bence bu da olabilir neden olmasın
Dışkıdan yapılmıyor, bir kedi türüydü sanırım, kahve çekirdeklerini yiyor ve dışkılıyor. Ancak kahve çekirdekleri sindirilmiyor, sadece vücudu içinden geçerek çeşitli enzimlere maruz kalıyor. Sonra adamlar hala bütün kalan çekirdekleri, hayvanın mokundan ayıklıyorlar.
Birkaç işlem sonrası, içilmeye hazır hale geliyor.
Niçin böylesine gereksiz bilgileri ayrıntılarıyla hatırlıyorum bilmiyorum, sormayın.
Benim gibi söyle bira istermisin bebişimBen evde denesem mi ya benim adama
Etimizden sütümüzden her bişeyimizden yararlanıyorlar diyologları görür gibiyim şişşşt küçük bana bakkaldan bi sarışın bi esmer bide kızıl kap gel bakim
Aaaa hiç öyle düşünmemiştimHahahaha ben de Bdv başlıklarını görüyorum "nişanlım sarışın kuku birası içmiş çok kıskandım " "kocamı kızıl içerken yakaladım benden gizli içmiş " " Boşan bence canıms"