- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke iğrençlik ve beyinsizliğin üst sınırı olsa...
Bunun bi tık sonrası adonisli, arzu nesnesi erkeğimizden alınan mokla damıtılan kahve
Onu içen, onu da içer demi şekerim ne sasiriyosak :)Şekerim içenler için sıkıntı olmamalı ne de olsa medeniyet içmekten geçer , ver herşeyi icsinler
hayvanın olunca daha yenilesi icilesi sankide insanın ki olmuyor yadünyanın en pahalı kahvesi de bir heyvanatın dışkısından yapılıyor bence bu da olabilir neden olmasın
Hatırlat da size gelirsem içki içmeyeyim. TırstımAy ben de formülü vermişler sandım. Kendi biramı kendim(den) yapacaktım. Ne hayallerle açtım konuyu.
Hatırlat da size gelirsem içki içmeyeyim. Tırstım
Likör çok şaapmıyorum ya. Sakız likörü seviyorum ama. Onu yaparsan içerim.Tırsma yavrum formülü vermemişler yapamıyoruz. Ben yine meyveli likör yapmaya devam edeyim temiz temiz. Likör var içen mi?
Likör çok şaapmıyorum ya. Sakız likörü seviyorum ama. Onu yaparsan içerim.
Sakızıda çiğneyip öyle yapıyormuş SepLikör çok şaapmıyorum ya. Sakız likörü seviyorum ama. Onu yaparsan içerim.
Estonya'dan almıştım bir tane, çilekti sanırım. O güzel ama çok tatlı, bayıyor. Likör zaten sevmiyorum.Du bi bakayım nasıl yapılıyormuş. Bulursam yaparım sana özel. Fişneyle greyfurt var mevcut. Romlu ikisi de güzel kafa yapıyor.
Name yaaSakızıda çiğneyip öyle yapıyormuş Sep
Estonya'dan almıştım bir tane, çilekti sanırım. O güzel ama çok tatlı, bayıyor. Likör zaten sevmiyorum.
Name yaa
dünyanın en pahalı kahvesi de bir heyvanatın dışkısından yapılıyor bence bu da olabilir neden olmasın
Fil kakası yiyeceğime meselaaam Brad Pitt'in kakasını yemeyi tercih ederim