- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Konu 2. saifeye ininceye kadar bekleseydin iyiydi konu bütün karizması ile ortadaYa arkadaş evde açtım biramı içiyorum, şu başlığı gündeme getirip durmayın gözünüzü seveyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu 2. saifeye ininceye kadar bekleseydin iyiydi konu bütün karizması ile ortadaYa arkadaş evde açtım biramı içiyorum, şu başlığı gündeme getirip durmayın gözünüzü seveyim
Bira da mı içmeyekk Neyse bitti bariKonu 2. saifeye ininceye kadar bekleseydin iyiydi konu bütün karizması ile ortada
Fil kakası değil annem, kedi b.ku Valla bak ciddiyim. Kediye çekirdeği yediriyorlar, sonra o şey ediyor, onu öğütüp satıyorlar.Fil kakası yiyeceğime meselaaam Brad Pitt'in kakasını yemeyi tercih ederim
İlk olarak modelin vajinasından bir çubuk yardımıyla sıvı örneği alınıyor, daha sonra laboratuvara götürülüp sıvıda bulunan laktik asit bakterisi çoğaltılıyor ve bira bu bakteri yardımıyla mayalanıyor.
Ciddi olamazsın dimi ?ben 15 senedir smear testi yaptırmıyorum kadının yaptığına bak
gerçi ben onun için para veriyorum bu kadın kimbilir kaç para alıyor
eşim de okuyordu, korkuyorum şuan, sabah bir kalkmışım, kukum yok, eşim bira içiyor, oğlum da pilav yiyor ve diyor ki, anne sen benim pipimi pilava katmıştın, bak bu da kukulu pilav, hayali bile kötü
Biz bilmıyor sizın dılieşim de okuyordu, korkuyorum şuan, sabah bir kalkmışım, kukum yok, eşim bira içiyor, oğlum da pilav yiyor ve diyor ki, anne sen benim pipimi pilava katmıştın, bak bu da kukulu pilav, hayali bile kötü
okurken korktum valla..bu ne hayal gücü.korku filmi senaristi felan olmaliymissiniz.harcanmissiniz benden söylemesi.kesin rüyama girecekeşim de okuyordu, korkuyorum şuan, sabah bir kalkmışım, kukum yok, eşim bira içiyor, oğlum da pilav yiyor ve diyor ki, anne sen benim pipimi pilava katmıştın, bak bu da kukulu pilav, hayali bile kötü
yoh artıkeşim de okuyordu, korkuyorum şuan, sabah bir kalkmışım, kukum yok, eşim bira içiyor, oğlum da pilav yiyor ve diyor ki, anne sen benim pipimi pilava katmıştın, bak bu da kukulu pilav, hayali bile kötü
Hahahahaha yaaaa :)Biz bilmıyor sizın dıli
O değilde şu ünlü enerji içeceğinin içinde boğa spermi varmış biliyor muydunuz?
Ben yeni öğrendim de