Türkiye pazarında düşünemiyorum bu birayı
Seri üretime geçerlerdiabazanlar kapışırdıama bi tık pahalı olur gibi onu napıcaklar bilmiyorum
Orayı yıkarlardı. Bak yıkarlardı demiyorum, "yıkarlardı"abazanlar kapışırdıama bi tık pahalı olur gibi onu napıcaklar bilmiyorum
O senin bahsettigin bir banka turu olmasin?Orayı yıkarlardı. Bak yıkarlardı demiyorum, "yıkarlardı"
Üreticilerin hislerini adeta ortaya dökmüşsün..müsaadenle s.....r demek itiyorum."Hayallerinizin kadınını düşünün, arzu objenizi... Cazibesini, şehvetini, tutkusunu... Tadını hayal edin, kokusunu hissedin, sesini duyun... Size büyük bir tutkuyla masaj yaptığını, kulağınıza istediğiniz her şeyi fısıldadığını hayal edin. Şimdi tüm bu fantezilerinizi sihirli bir değnekle bir bira şişesinin içine hapsedebildiğinizi düşünün."
Bakteri la alt tarafı, kadından alabileceğiniz en sevimsiz şeyi alıp bu derece abartmak. Sanırsın kadın tüm şehvetiyle biradan çıkıp adamın ağzına tüm seksiliğiyle birayı dökecek.
Ayrıca
Bankayı yıkayan bunu haydi haydi yıkarO senin bahsettigin bir banka turu olmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?