Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim çalıştığım bir doktor kendine ayrıca İstanbul da şube açtı istersen numarasını gonderirim gorusursun. İnan ki ben çok memnun kaldım yüzüm şuan hic bin şekilde leke yok bitek güneş lekesi değil tüm lekeleri yok ediyorIstanbulda nerde yaptirdiniz acaba benimde gunes lekelerim var da
Canım kalıcı bi öneri bilmiyorum ama fondotenin altına turuncu kapatıcı sürersen gri renk kalmaz bilgin olsun. Eşim makyaj sanatçısı izleri ve dövmeleri o şekilde kapatıyor. En azından tedavi olana kadar idare edebilirsin o şekilde Geçmiş olsun.Kızlar merhaba, bıyık bölgemi bantla alırken fazlaca tahriş oldu. Sonra geçti zannedip önemsememiştim ama acı gerçek sonra çıktı bıyık bölgem resmenn karardı normal bir kararmada değil.. bantların izi bıyık şeklinde çizgi halinde ... karşıdan baktığında bildiğin palabıyık gibi duruyorum... 3 aydan beri gitmediğim doktor kullanmadığım krem kalmadı... bazıları geçmez ömür boyu bununla yaşayacaksın diyorlar. Fondaten tam olarak kapatmıyor altında grimsi bir renk kalıyor. O kadar üzgünüm ki cümle kurmakta zorlanıyorum. Şunu anlamış değilim yüz nakli olan kaçıncı yüz yıldayız bıyık lekesini gidermek bu kadar mı zor ? Lütfen bunu yaşayan bilen birileri var mı aranızda ? Kk kızları yardım edin bana
Olur ozelden atabilirsen cok sevinirim.Canim benim çalıştığım bir doktor kendine ayrıca İstanbul da şube açtı istersen numarasını gonderirim gorusursun. İnan ki ben çok memnun kaldım yüzüm şuan hic bin şekilde leke yok bitek güneş lekesi değil tüm lekeleri yok ediyor
Ömür boyu kalır diye bir şey olmaz canım öyle şey mi olur. Ancak cilt soyucu vb şeyler sürmeyin derim bepanten bunun için en iyisi, biraz zaman gerekiyor ancak, 2-3 ay da sürebilir eğer durumu çok kötüyse ama mutlaka geçer.Kızlar merhaba, bıyık bölgemi bantla alırken fazlaca tahriş oldu. Sonra geçti zannedip önemsememiştim ama acı gerçek sonra çıktı bıyık bölgem resmenn karardı normal bir kararmada değil.. bantların izi bıyık şeklinde çizgi halinde ... karşıdan baktığında bildiğin palabıyık gibi duruyorum... 3 aydan beri gitmediğim doktor kullanmadığım krem kalmadı... bazıları geçmez ömür boyu bununla yaşayacaksın diyorlar. Fondaten tam olarak kapatmıyor altında grimsi bir renk kalıyor. O kadar üzgünüm ki cümle kurmakta zorlanıyorum. Şunu anlamış değilim yüz nakli olan kaçıncı yüz yıldayız bıyık lekesini gidermek bu kadar mı zor ? Lütfen bunu yaşayan bilen birileri var mı aranızda ? Kk kızları yardım edin bana
Merhaba, lekeleriniz ne durumda? En son wlab diye bir üründen bahsediliyor. Denediniz mi? Lütfen sonucu paylasin.Paylaşırım inşlh düzelsinde :)
Wlab ile ilgili deneyimi konusunda bilgi verebilir misiniz?Kızlar merhaba , sonucu paylaşmak için konuma yazmak istedim. Leke sorunum tamamen bitti :))) nıvea nın leke serumuyla tamamen hiç bi iz kalmadı :) 80 tl ye bu sorunu çözmüş oldum :))
Resmını atarnısınzKızlar merhaba , sonucu paylaşmak için konuma yazmak istedim. Leke sorunum tamamen bitti :))) nıvea nın leke serumuyla tamamen hiç bi iz kalmadı :) 80 tl ye bu sorunu çözmüş oldum :))
Sorunu çözmüşsünüz geçmiş olsun.Kızlar merhaba, bıyık bölgemi bantla alırken fazlaca tahriş oldu. Sonra geçti zannedip önemsememiştim ama acı gerçek sonra çıktı bıyık bölgem resmenn karardı normal bir kararmada değil.. bantların izi bıyık şeklinde çizgi halinde ... karşıdan baktığında bildiğin palabıyık gibi duruyorum... 3 aydan beri gitmediğim doktor kullanmadığım krem kalmadı... bazıları geçmez ömür boyu bununla yaşayacaksın diyorlar. Fondaten tam olarak kapatmıyor altında grimsi bir renk kalıyor. O kadar üzgünüm ki cümle kurmakta zorlanıyorum. Şunu anlamış değilim yüz nakli olan kaçıncı yüz yıldayız bıyık lekesini gidermek bu kadar mı zor ? Lütfen bunu yaşayan bilen birileri var mı aranızda ? Kk kızları yardım edin bana
Canim benim çalıştığım bir doktor kendine ayrıca İstanbul da şube açtı istersen numarasını gonderirim gorusursun. İnan ki ben çok memnun kaldım yüzüm şuan hic bin şekilde leke yok bitek güneş lekesi değil tüm lekeleri yok ediyor