Insanlarin dusuncesizliginden biktim usandim..

Cok tesekkur ederim.. bebeginizi saglikla büyütün.. normalde yazlik bir yerde yasamak avantaj gibi görunsede maalesef dezavantaj..
Artik yaşadığım sehirden sogudum.. bir de haber
vermeden gezmeye gelip kalacak yer arayanlar var ki.. onlara hic tahammülüm yok..
Dediginiz gibi 7 kqt el mesaj atiyor ben geleceğim diye.. zaten amaci kalacak yer olmasa gelir otelini tutar haber vermez.. Bilmiyorum insanlar degismiyor galiba benim degismem gerekiyor..

Burada yazdiginiz yaziyi facebook a yazacaksiniz aslinda..ne münasebet hamile kadinin evinde tatil yapmak. Hani pandemi bir kenara o basli basina terbiyesizlik.

Degil mi ama zaten okul caginda çocuğum da var.. bir kase corbayi zor pişiriyorum ona..
Yatiyorum surekli.. az kaldi biraz daha sabrim tasarsa onu yapacagim.. acik acik gelmeyin otel degil burasi diyecegim..

“Tatile gelmek isteyen dostlarim, bu aralar limoniyim. 2 ay sonra musait olacagim. Ceyregini kapan gelebilir”. Yazin, paylasin.
+100000 tam da bu konu sahibi
bunu paylaşın :)

bu yoldakilere gerekçe olarak ne söylediniz ne dediler
Allah tan eşiniz de baskıcı değil anladığım kadarıyla :)
ifirit oluyorum böyle insanlara yaa.. bu ne yüzsüzlük

Ay tövbeler olsun daha neler duyacagim
Habersiz yola çıkma olayi da yeni cikti..
Bizim akraba da oyle yoldan döndu resmen..
Dun en son bi arkadasim yazmis artik o kadar yildim ki sabaha kadar sinirden uyuyamadım..
Insanlarin bu beleş tatil sevdasi ne zaman bitecek hic bilmiyorum.. insani misafirden soğutuyorlar..
Artik bundan sonra bende öyle.. bir daha gelecegiz diyen olursa gelmeyin hic musait degilis diyecegim

benim büyük kızım da sizin gibi sanki :)
birde bişey soracağım gerçekten herkesin düğünü için 150 200 para mı toplanıyor yaaa
ohaaaa demek istedim o neymiş öyle :)
hadi toplayın en fazla 50 tl
bizde 40 gibi bişey toplanıyor mesela
oda samimi olduğu düşünüldüğü insanlardan isteniyor

Valla canım hamile hamile sen sinir olacağına bırak onlar sinir olsun. Bazen gemileri yakmak gerekiyor. Ben yaktım kurtuldum. Şimdi annem bana dua ediyor. Çünkü onu arasalar hayır diyemezdi birde hizmet ederdi.

Boyle soylesem eminim kimse adimini atmaz.. ceyrek olmus 850 lira cok güzel fikir aslinda keske yapabilsem

Valla canım hamile hamile sen sinir olacağına bırak onlar sinir olsun. Bazen gemileri yakmak gerekiyor. Ben yaktım kurtuldum. Şimdi annem bana dua ediyor. Çünkü onu arasalar hayır diyemezdi birde hizmet ederdi.
Kiyamam ya yasli kadin..dusuncesiz insanlar..
birde misafir misafiri davet ediyor o daha beteri.. benimde dün tepem atti artik resmen.. kibar kibar anlatmaya calismaktan ezilip buzulmekten yoruldum.
Karsi taraf gelecegiz deyip topu atiyor.. biz uzulmekten bi hal oluyoruz..
Ay yok bitti gemileri yakıyorum bende
Misafir seven insani soguttular..
Artik direkt olarak söyleyecegim

Ya yola çıktıktan sonra aramak ne demek
Belki evde yoksunuz
Bu nerenin yüzsüzü böyleÇ

ne saçma sey.
en yakin arkadasimin yazligi var yıllardır davet eder.
kizcagiz tatilde beni mi agirlasin yoksa kendimi dinlensin diye asla gitmiyorum
ya ev kiralarım ya otel..
neden tatili ucuza getireyim diye insanlara yük olayım.
kiralık evler var, tutsunlar.
pandemi yokken de gitmiyordum kimsenin yazligina. kiralayacak param yoksa otururum evimde..

sahsen bırı benı boyle arasa gelıp kalıcam tatıle ıhtıyacım var dese
''otelım varda ben mı bılmıyorum ya kusura bakmayın ozellıke su donemde zaten kımseyı alamam bunda alınmaca kırılmaca olmaz su bolgelerde cok guzel devremulkler var tavsıye ederım daha once gelıp kaldınız bende o zamanlar keske pansıyonların telefonlarını alsaydınız gezıp gordugunuz yerlerın '' derdım

konusmaya cekınmeyın korkmayın kırılan da kırılsın boyle yapıp kırılan zaten lutfen kırılsın küssün ve gıtsın bı zahmet
ne dert edıyorsunuz kı nye mıllet uzulmesın dıye kendınızı hırpalıyorsunuz kı

Ya Allahtan kendinizi zorlayarak da olsa hayır deyip geri çevirebiliyorsunuz. Ya hayır diyemeyen bir insan olsaydınız ne olcaktı? Virüs olmasaydı bile insan hamileliğinin son aylarındaki insana gidip kendini hizmet ettirmeye utanmaz mı? Şimdi diyecekler ki sen bişey yapma, herşeyi biz yaparız. Mesele o da değil. Hamile kadın evinde rahat etmek ister, uzanmak dinlenmek ister. Onları çekmek zorunda değil kimse. Bu arada bebeğinizi korumak için yedi düvelle kötü olmayı göze almışsınız. Canı gönülden tebrik ederim, şimdiden şahane bir annesiniz.

Otele gıdın deyın .Bu ne dusuncesızlık deyın .Onlar utanmıyor sız nıye utanasınız .Paraları varsa gelsın otele aparta gıtsınler .Yoksada sussunlar

Direk yazın .Mısafır kabul etmıoruz .Gebeyım .Ayrıca otel diye bir sey var .Bu ne munasebet

Anladığım kadarıyla daha önce onları yazlığıniza çağırıp o rahatlığı onlara yasatmissiniz. Tabi onlarda pandemiden dolayı otellere vs gitmemek için hem bedava hemde Corona riski olmayan sizin yazlığı seçiyorlar. Ben olsam eşime derdim ki gün içerisinde telefonla veya mesajla konuştuğun herkese benim hamile olduğumu, kan degerlerimin kötü olduğunu, Allah korusun herhangi bir virüste bebeğimizin ve benim canımızin tehlike de olduğunu ve bu yüzden üzgün olduğunu insanlardan iletişimden kaçındığni söyletirim. Karşı taraf mesajı alır herhalde umarım bide bende her telefonda konustuklsrima bundan bahsederim. Hatta wp de instada durum yaparım "Allah'ım şu pandemiyi sağ salim bitir ve ben bebeğime sağlıklı şekilde kavusayim. Bir covid beni ve bebeğimi bu dünyadan almasın. Lütfen herkes evinde kalsın bizler için kendiniz için" diye. Eee artık bu kadar mesaja gelen olursa direk tımarhaneye kapatın aklı yoktur

Evet yaa, hatta bazen insanlar kendisi tek başına gram falan takıyor çok ilginç gerçekten...

hamile olunmasa bile baskasinin evini kendi evi gibi görmekte ne ya..

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Darisi basiniza insallah.

Goreve geldigim sehir ic Anadolu’da, denize kmlerce uzak. Lakin turistik. Bir de bakis avilari su “Eve kira bile odemiyorsun, ne zarari var ki biz de kullanalim”. Kendi evimde belki gunde iki defa bulasik makinesi kullanirdim, burada minimum duzeyde belki 2 gunde bir kullaniyorum elektrik, su faturasi asgari olsun diye; ki devletin parasi, vatandasin hakkina girmeyeyim. 85 milyon nufus. Hangi birinizle helallesebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…