- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
-
- Konu Sahibi withoutyou
Asıl yorumuma gelince. Bu tarz insanlar her yerde mi olur ya. Bekarken oturduğum sitede annem çok ilgileniyordu hâlâ da öyle. Hayvanlara bakıyoruz diye belediyeden bile geldiler düşünün. 6 tane kedi vardı. Zorla uzaklaştırdılar hayvanları. Hem de bize yaptırdılar bu işi. Yoksa hiç bilmediğimiz bir yere götüreceklerdi. Şimdi de bakıyor annem babam. Artık kolay kolay laf söyleyemiyorlar. Çünkü kibarlıktan anlamıyorlar. Annem de karışanı bi güzel azarlıyor kimse şikayet edemiyorÇok teşekkür ederim
Bir de ben hayvanların sıcakkanlı, kendini sevdiren olmasını istemezdim. Önceleri "kendisini sevdirmiyo kaçıyo "" diye üzilürdüm ama hayvan o kadar zarar görmüş, kışkışlanmış ki savunma yapıyor sonuçta. İyi ki yaklaştırmıyor demeye başladım. Aylarca her gece yemek verdiğim 2 3 kediden sadece biri yaklaşmadı bana. Ben de hak verdim hayvancağıza ve yemeklerini sularını koyup çekildim kenara.Buradaki kediler gayet sağlıklı maşallah. :) Hem de çok sıcakkanlılar.
Bir de ben hayvanların sıcakkanlı, kendini sevdiren olmasını istemezdim. Önceleri "kendisini sevdirmiyo kaçıyo "" diye üzilürdüm ama hayvan o kadar zarar görmüş, kışkışlanmış ki savunma yapıyor sonuçta. İyi ki yaklaştırmıyor demeye başladım. Aylarca her gece yemek verdiğim 2 3 kediden sadece biri yaklaşmadı bana. Ben de hak verdim hayvancağıza ve yemeklerini sularını koyup çekildim kenara.
Ara sıra kontrol ediyor musunuz o kediyi?Ben de insan sevmeyip hayvan sevenlerdenim
Kadir gecesinde bir trafik kazasina sahit olduk, surucu kadin hastanede öldü, esi ve cocugu kurtuldu. Bagajda bir kedi vardi ayagi kirilmisti. Veterinerlik fakultesine goturduk, sahibinden ayri kaldigi icin cok agresifti. Tedavisi yapildi. Ama sahibi cenazeyle ugrastigi icin geri alamadi hayvancagizi, barinaga gonderildi. O gunden beri aklimin bir kosesindecok uzgunum. Apartmanda bir suru sokak kedisine bakiyorum ama onu aralarina almayi goze alamadim. Saldirdigi icin. Korktum nedense hata mi ettim bilemiyorum hala onu dusunuyorum.
Hastaneye goturdukten sonra aradik, takip eden cuma gunu barinaga gonderdiler simdi orada yasiyor ariyoruz ama gormeye gitmedik hic. Uzuluyorum yanima alamadim diyeAra sıra kontrol ediyor musunuz o kediyi?
Keşke alsanız. Belki alışmıştır sahibinin yokluğuna artkk o da ):Hastaneye goturdukten sonra aradik, takip eden cuma gunu barinaga gonderdiler simdi orada yasiyor ariyoruz ama gormeye gitmedik hic. Uzuluyorum yanima alamadim diye
Vefat eden kadincagizin 3,5 yasinda oglu var, kedi ona ait. Cocukcagiz uzulur arar diye almaya cesaret de edemiyorum. Umarim geri alirlar onlar da buyuk travma yasiyordur su an cok zor cokKeşke alsanız. Belki alışmıştır sahibinin yokluğuna artkk o da ):
Çok üzüüldüm yaa keşke yaşanmasaymış böyle bir olayVefat eden kadincagizin 3,5 yasinda oglu var, kedi ona ait. Cocukcagiz uzulur arar diye almaya cesaret de edemiyorum. Umarim geri alirlar onlar da buyuk travma yasiyordur su an cok zor cok
Keske,benim de aklimdan cikmiyor. Birebir sahit olmak cok aci.Çok üzüüldüm yaa keşke yaşanmasaymış böyle bir olay