İnsanlarda ar edep insaf kalmamış

Bende lisedeyken karşı komşu yaşlı teyzeyle bayramlaşmaya geçecektim, kapıdan çıkarken tıkırtılar oldu, dürbünden bir baktım karşı komşunun misafir torunun adidaslayakkabıları montunun içine soktu yabancı bi çocuk , kapıyı açıp bağırınca uçtu resmen.. Benim carıldamamla yakalandı

bizim kapı tokmağını çalmışlardı çelik kapının,sonra su saatinin kapağını çalmışlardı.Hırsız eve girince öküz bacadan çıkıyor anlayacağınız.Geçmiş olsun

Evet ya ne alirsam kardir mi diyorlar ne. Komşunun kiracisi da tasinirken evin kapisini çalmisti arkadasimin sokaktada bahce kapisi calinmis birinin.
Yine komşu apartmana da hirsiz dadanmisti bi ara yeni ayakkabilari calip kendi eskileri birakiyorlardi insafli hirsizlar

Oda birşey mi canım benim eşimin motoru calındı gecenlerde,bitmeyen bir yıllık taksıtı var üstelik..onlar bir calsın Allah bin cıkarır elbet..

Canım bizim burda da öyle malesef uyuşturucu kullanan çok ve götürüp satıp uyuşturucu alıyorlar

Bi haber vardi geçenlerde gormussunuzdur. 10 yasindaki engelli çocuk bakkala giderken bir adam gelmis yanina 10 tlsini almis seni öldürürum diyerek. Cok korkmustu yazik. O yasinda ne kadar da guzel konusuyordu. Tekerlekli sandalyedeki cocugun parasini calabilen vicdansizlardan hersey beklenir

allah korkusu olmayan insan calar bizde yeni evliyken öyle bi hata yaptık baya pahalı bi marka spor ayakkabı almıstı esim o gecede iceri almayı unutmus sabah bi baktık yok kim caldıysa dedik allahından bulsun ki evimizde 8 katlı yani bizde en üstteyiz kesin apartman icinden biri aldı

O değilde, dış kapıya ayakkabı koymak var mı hala ya?
bizim apartmanın kapısı sürekli kapalıdır kim o demeden kimseye açılmaz

cenaze olunca tabi mecburen her çalana açıldı

sadece günlük kullandığım bir iki çift duruyor dairenin kapısındaki ayakkabılıkta , zaten 3.kat olduğundan

pek gelip geçen yok üsttede bir daire var o kadar

Kapının önüne ayakkabı bırakmak da apartmanlarda çok çirkin görünütü sergiliyor. İçeri alamak lazım.
kapının önüne bırakıyoruz derken ayakkabılıktan çalmışlar günlük kullandığımız 2-3 çift duruyor diğerleri evdeki

ayakkabı dolabındaki kutularda tahmin ettiğiniz gibi yığılı değil fakat

alt dairede cenaze olduğundan 30-40 kişinin ayakkabısı alt katta öyle vaziyetteydi dua okunana kadar

Böyle insanların varlığı gerçekten çok üzücü insan kardeşinin bile bi eşyasını izinsiz kullanamazken bunlar bilmedikleri insanların eşyasını çalıp gidiyorlar

İnsaf çoktan terketti insanları.Unuttunuz mu depremde hasar gören evlere yapılan yağmaları.Millet canıyla uğraşırken yada korkudan evinden kaçarken bir de hırsızlardan darbe yedi.Şu da bi gerçek , Aç insan herşeyi yapar maalesef.Şimdi kanlı canlı gündemden bi değerlendirme de yapardım da hesabımı kilitliyorlar hemencecik.

İnsanla çok ahlaksiz olmuşlar geçmiş olsun size..
Bende balkona iki hirkami asmistim hiç giyememistim birini çaldılar İnsanlar iyice çığırından çıktı korkuyorum artık

evet durum yakışıksız lakin bence fırsat vermekte bi o kadar yakışıksız hem görüntü olarakta kapının önünde ayakkabılık filan hoş değil..evinizin içinde barındırın ayakkabılığınızı

Amcam kendine yeni bot almıştı daha ilk günü. Diğer amcama oturmaya gittik içeri girdik 5 dakika bile geçmemiştir amcam ayakkabılarımı içeri aldınız mı onlar yeni dedi. Gittim kapıyı açtım hangisi senin amca dedim tabi bot falan yok ortada. 5 dakikada çalıp götürmüşler ayakkabıları

Evlendiğimiz sene eşimin 5 çift ayakkabısını götürmüşlerdi.7. katta oturuyorduk ve asansör yok.Bayan ayakabısı da almamış ve binada sadece eşimin ayakkabılarını almıştı.Ayakkabılık giriş kapısının önündeydi.
Sonra giriş kata taşındık ayakkabılığı içeri aldık.Eşim bir gün dışarıda unutmuş o ayakkabı da gitti.
Ahtı kaldı adamın çalanı bulursam ayakkabı ile dövücem diye:))
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…