• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlarda ar edep insaf kalmamış

Bizimde başımıza gelmişti. Eşimin yeni aldığı ayakkabıyı bi sabah kapıda bulamadık. Yerine eski püskü sanki inşaatta çalışılmış birinin ayakkabısı bırakılmıştı. Çimento lekesi vs vardı. Sinir oluyor insan cidden. Geçmiş olsun canım.

Bizimde başımıza gelmişti. Eşimin yeni aldığı ayakkabıyı bi sabah kapıda bulamadık. Yerine eski püskü sanki inşaatta çalışılmış birinin ayakkabısı bırakılmıştı. Çimento lekesi vs vardı. Sinir oluyor insan cidden. Geçmiş olsun canım.
sağol canım ,sizin hırsız da pek insaflıymış yerine birde ayakkabı bırakmış pess:KK53::KK70:

Geçmiş olsun öncelikle
Ne denirki böyle insanlara,insanın acili gununden bile faydalanacak hale dusmusler yazik

Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp

eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma

en son o ayakkabılıkta olduğuna emindim de ne olur ne olmaz

neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk

o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye

işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara

ne kadar yeni ayakkabı varsa götürmüşler

8 yıldır bu apartmandayız ilk defa başımıza böyle bir durum geldi

insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.

ay anneminde başına geldi babamın 1 kere giydiği kardeşiminse giymeye kıyamadığı yeni aldıkları 1 haftalık ayakkabıları çaldılar aynı şekilde, pislik bunlar ya koymayın bari artık kapının önüne

Ayni sey benimde arkadasimin evindeyken basima geldi ve hirsizla yuzyuze geldik resmen.ayakkabilarim nerde falan diye arkadasima yuksek sesle sorarken yukaridan biri indi ve bana guldu sonra bi baktik ki ust kata birakmis ayakkabilarimi. Bir dakika sonra acsaydim o kapiyi hirsiz goturecekti. Malesef oluyor boyle igrenclikler. Napicaksa cicili bicili ayakkabimi ahmak.

Bu gün dışarı çıkıyorum kapının önündeki ayakkabılığa bir baktım yeni aldığım spor ayakkabılarım (2 haftalık filan)kayıp

eve girdim aradım taradım dedim acaba içerideki dolaplara mı kaldırdım aslında kaldırmadığıma

neyse bizim alt kattaki amca bir kaç gün önce vefat etti çok üzüldüm zaten moralim bozuk

o amcanın eşi teyze demişti taziyeye gelen misafirlerin de sadece yeni olan ayakkabıları çalınmıştı diye

işte o zaman kafama dank etti cenaze günü ve ertesi gün apartmana giren çıkan belli değildi o ara

insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.
Geçen sene istanbul sirinevlerdeki ablama gitmistim bir geceliğine ertesi sabah evden cikacakken botlarimin olmadigini farkettim baktik iki kisinin daha spor ayakkabisi yok .kısin ortasinda yazlik bez ayakkabiyla yurda dönmustum . Bide 6. kat normalde biz cikarken bile canimiz cikiyor . Ama bunun icin cenaze olmasinada gerek yok su kapi otomatiklerini sesi duymadan acmamak lazim ...

Ya bu bişey mi, kaç gündür haberlerde sahte alkollü içecek üretenler konu oluyor.

Adamlar para kazansın, bu arada yüzlerce kişi kör olacak, bir o kadarının organları iflas edip ölecek umurlarında değil.

Bazı varlıklar insan sıfatını hakketmiyor... çoktan yolda bir yerlerde düşürmüşler insanlıklarını.

Peki hanımlar güvenlikli sitede her yerin kameralarla dolu olduğu bir sitede kızımın bebek arabasını her katta bulunan fazlalıkların konulduğu odadan caldılar.
Bebek arabası yahu
El birliğiyle bunu yapanada sövelimmi :KK5:

Biz de öyle çok çaldırdık. Artık huy olarak yerleşti bende. Kendim içeri girmeden ayakkabıları alacağım içeri nerdeyse:KK53: Çok geçmiş olsun. İnsan ürküyor, bu insanlar aramızda dolaşıyor.....

Ayni sey benimde arkadasimin evindeyken basima geldi ve hirsizla yuzyuze geldik resmen.ayakkabilarim nerde falan diye arkadasima yuksek sesle sorarken yukaridan biri indi ve bana guldu sonra bi baktik ki ust kata birakmis ayakkabilarimi. Bir dakika sonra acsaydim o kapiyi hirsiz goturecekti. Malesef oluyor boyle igrenclikler. Napicaksa cicili bicili ayakkabimi ahmak.
satacaktır ne yapacak meslek edinmişler hırsızlığı

insanların en acı gününden faydalanıp bunu yapanlar insanım diye ortada dolanıyor işte.[/QUOTE

dua edin giden ayakkabınız olmuş ve tanımadıgınız kişiler yapmış.. bizim cenazemizde evimize giren en yakınlarımızdan olan biri üst kata çıkıp elektronik almış. ayakkabıları almış ... yıllar sonra yapan kişiyi öğrendik yüzüne tükürüsim geldi ama suratımıza bakıp sırıtınc degmez diye düşünüp yapmadm..

Rahmetli dedemin cenazesin de, yengemin botunu çalmışlardı. Kadın dünya para döküp, almıştı o botu, cenazeye gelirken giydi, giyiş o giyiş, insan cenaze olduğunu bildiği bir evden nasıl eli varıp ta, ısrarla harama bulaşmak ister anlamam. Görüyorsun ki ölümden öte köy yok işte, ibret al, tövbe et ama inadına daha çok günaha bulaşmak istiyorlar. Şeytan kaçmış içlerine, eminim onlar da çaldıkları her ne varsa hayrını görmeyecekler.

Siz de apartman toplantısın da binanın iç ve dışına kamera taktırmalarını teklif edin, en azından caydırıcı olabilir belki. Geçmiş olsun, Allah daha büyük olaylardan korusun.

Back