• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlarda ar edep insaf kalmamış

Maalasef böyle insnalar var :( ben yıllardır durduğumuz güvendiğimiz mahallemiz olmasına rağmen hayatta dışarı koymam.dilenci. Vs. Gelir alır bi kere yaşadık bizde :(

Yani caminin önünden ayakkabı çalıyorlar cenaze evinden çalmaları çok şaşırtmadı.

Düşün camide hırsızlık yapmak yani derler ya cami duvarına iş..mek aynı o hesap.

Benimde bi dugunde calinmisti ev dignuydu eve girdik ciktim maalesef ayakkabi puff

Ama bir tek benimki calinmisti aklima geldikce uyuz oluyorum eve 40 numara bi terlikle dönmüştü

Sakat insanlarin tekerlekli sandalyesini calmaya utanmayan insanlar bunlar canim. Senin ayakkabilarini calmak cok normal bi mevzu boyle varliklar icin malesef....

Bende otobuste yenı aldığım bır ayakkabımı unuttum,son duraktan bır durak önce indim,karşımda bır adam vardı,bir kaç kişi daha,hemen fark edip müdürün arabası ile yetiştik,lakın çanta yoktu,yanı benımle inen ve onu orada unuttuğumu bılen bırı aldı,şofore teslim etse zaten bulacam,çok ama çok üzülmüştün,detayına gırmeyeceğim,bişeyın kayıp olması başka,ama resmen çalınması çok üzücü,eçmiş olsun

Şaşırmadım daha önceki oturduğumuz kiralık evde her yıl evimize hırsız girerdi , yine hırsız evde birşey bulamayınca eşimin yeni pahalı markalı t-şörtünü çalmıştı evimizden , sanada geçmiş olsun , bunlar madde kullanan insanlar ,

Gerçekten gelişeceğimze, ilerleyeceğimize günden güne insanlıktan çıkıyoruz, iğrenç, saygısız, çıkarcı, kaba ve bencil çok çok kötü bir toplum olduk, daha da düzelmeyiz sanmıyorum, yazık.

Aynen ya abiminkide kaybolmustu aldığının ertesi günü zaten tek spor olanı çalıyordu itler.. geçen yılda eşimin amcası gelmişti taa bazka bi şehirden adam çıktı ayakkabı yok.. biz yok biz mahçup...

benimde anlamadigim hirsizlik mallarini nasil giyiyolar giymeseler satsalar bile o parayi nasil kursaklarindan geciriyolar allah korkusu yok bunlarda allah islah etsin

Back