Eger sebep hastaliksa,toplumun azimsanmayacak kadari bu hastaliga tutulmus cünkü esini, kardesini, komsusunu, cocugunu onu bunu kesen dograyan insanlar giderek artiyor.
Ben insanlarin hasta olduklarina degil, giderek tahammülsüz, asabi, sinirli, kabullenemez ve merhametsiz olmaya basladiklarini inaniyorum.
Buda büyük sorun demektir.
insanlara ne mi oluyor??
insanlar psikolik rahatsızlıklarının farkında olmadıkları için bu noktalara geliyor. başından dişinden v.s. hastalandığı gibi ruhunun da hastalanabileceğini konduramıyorlar.. ne kişiler ne de etrafındakiler böyle bir gözlemde bulunmuyor. normal bir insan yapar mı bu kadının yaptığını
Cinnet anı denen bir şey vaar. Onun nasıl bir şey olduğunu bilemeyiz. Allah ta kimseye yaşatmasın.
Ama o cinnet anında, insanın en yakınını bile tanımadığı söylenir.
bence bu kadının kesin psikolojik bi hastalığı vardı, sıradan bi cinnet hikayesi gibi değil, bu haberlerde kahraman babadır genelde, ben normal bi kadının çocuğunu öldüreceğine inanmıyorum, kadın kendini doğrarken yakalandı denmiş, kesinlikle hastaydı bence
insanlara ne mi oluyor??
insanlar psikolik rahatsızlıklarının farkında olmadıkları için bu noktalara geliyor. başından dişinden v.s. hastalandığı gibi ruhunun da hastalanabileceğini konduramıyorlar.. ne kişiler ne de etrafındakiler böyle bir gözlemde bulunmuyor. normal bir insan yapar mı bu kadının yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?