bu durumun zorla üstüne gitmeniz gerekiyor bence.yazdıklarınızı okudum da,aile yapınız gayet normalmiş.benim annem cok baskıcı ve otoriterdi.hep kendi dediği doğrudur,onun dediği anında olacaktır,bir hata yapsam insan içinde rencide eder bağırır hatta tokat bile atardı.düşünün yani.ki yaramaz bir çocuk da değildim ego işte...neyse bu kadar baskılanmış,kısıtlanmış bir çocukluk geçirmiş olmama rağmen haklıysam bir konuda sonuna kadar giderim.hiç de korkum yoktur.anne baskısı dönemlerinde bende çekingen bir yapı oluşmaya başladığını farkettiğimde ya buna son verecektim ya da resetlenmeye devam edecektim.o zamandan beri asla hiç bir haksızlığın karsısında eğilmyorum hele ki insanlar ne düşünür felan asla takmıyorum.senin de düşüncelerin herkesin ki kadar değerli.kimden çekinip,susacaksın.
şimdi ben de anneyim.ve çocuğunun üstüne titreyen sevgi şefkat gösteren bol bol okuyan bir anneyim.u uğurda doktora sevdamı da erteledim bakıcıya bırakmamak için.yeter ki cocugum başkalarından yüksek ses,laf işitimesin diye.yani kişinin kendisinde bitiyor olay.ben bıle bu durumu küçücükken yenebilmişsem sizin için de eminim çok kolay olacaktır.sevgiler ***