merhabalar. başlıktada yazdığım üzre insanlara itiraz etmekten korkuyorum. 24 yaşındayım çalışıyorum. ama işyerimden memnun değilim. tek burada değil diğer çalıştığım yerlerdede itiraz edemiyorum. ben haklı olduğum veya karşıdaki kişiye kızdığım zaman ona laf söyleyemiyorum ve bu durum beni çok üzüyor kendimi pısırık sessiz bi iş yapamaz gibi hissediyorum. ancak karşıdaki kişi sorunun olup olmadığını veya bir toplantıda herkes içini dökeceği zaman söylüyorum yoksa o an o kişiye hiç bir diyemiyorum haklı olsam dahi. bu sadece işyerinde ailede veya dışarda değil. hep çekingenlik bir korku var içimde sanki bağıracaklar kızıcaklar bana üstüme gelicekler diye. psikologa gitmeyi düşündüm biliyorsunuz seansları biraz pahalı o yüzden durumum kaldırmadı gidemedim.
bu kendime olan özgüven eksikliğindenmi yoksa başka bir problemmi inanın çözemedim ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bu kendime olan özgüven eksikliğindenmi yoksa başka bir problemmi inanın çözemedim ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var