insanlar plan yaparken allah yukardan gülümsermiş

Dishe16

gel aşk gel...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2007
182
0
36
''insanlar plan yaparken allah yukardan gülümsemiş''
evet çoğumuz herşeyin planlı programlı olmasını isteriz.en basit örnek bir yere gidilicekse aylar öncesinden planlar yapmaya başlarız.
ama birazda hayatı akışına bırakmak gerekmez mi?sonuçta kimin yarına çıkacağı garanti?
evet bayanlar siz nasılsınız hayatta?herşey planlı mı olsun istersiniz yoksa akışına bırakır öylemi yaşarsınız?a.s.

plan yaparız ya da eşimle yaparız
ama atıyorum ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz
allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa kısmetse der ondan sonra gidicez deriz

Ne kadar plan yaparsak yapalım yine O'nun dediği oluyor..
yarını bilmediğimiz için bu planlar.
plan yaparken nasipse kısmetse demek en iyisidir diye düşünüyorum..

Plan yapmaktan nefret ediyorum çünkü ne zaman yapmaya kalksam bir aksilik çıkıyo Kötü Kazen

her zaman plan yaparım, planlı yaşarım, hatta eşim hiç yapmadığından bazen kızarım, olabilecek kötü şeyleri aklıma geldikçe kovarım.

plan yapmayı oek sevmiyorum ama ister istemezx hayatta plan yapılıyor yok sa ilerisi için nasıl kararlar verebiliriz değilmi?

bende plan yaparım .. hatta hayatım çok planlıdır diyebilirim... ama bu planların içinde mutlaka bi aksilik olabilir düşüncesi de mevcuttur...hayat bu ; ne getirceği ne götüreceği belli olmaz...

Plan delisiyimdir herşey istediğim gibi gitsin planladığım gibi olsun isterim..Körü körüne yaşayamıyorum malesef aslında rahat olmayı herşeyi bu kadar kafaya takmamayı isterdim..

her zaman için ALLAHın izniyle kısmetse inşallah derim
plan yaparsam da zaten hayırlıysa olur yani...

''insanlar plan yaparken allah yukardan gülümsemiş''
evet çoğumuz herşeyin planlı programlı olmasını isteriz.en basit örnek bir yere gidilicekse aylar öncesinden planlar yapmaya başlarız.
ama birazda hayatı akışına bırakmak gerekmez mi?sonuçta kimin yarına çıkacağı garanti?
evet bayanlar siz nasılsınız hayatta?herşey planlı mı olsun istersiniz yoksa akışına bırakır öylemi yaşarsınız?a.s.

evet bu sözü yeni başlayan bir dizinin reklemında duydum ve çok hoşuma gittim..ileriye dönük plan yapmamak lazım herhalde çünkü yarına çıkmaya senedimiz yok ama insanız ve plan yapmadan da yaşayamayız...

bizde hic plan yapmayiz esim izine gitmeden bir gün önce alir biletleri gelir bana yarin Türkiye ye gidiyoruz der bizde hep böyle.

Plan yaparım fakat aksilik çıkma olasılığı her zaman var. Biz ne dersek ne düşünürsek nasıl plan yaparsak yapalım Allah'ın dediği olur. Hayırlısı olsun inş.

bu söz benim hoşuma gitmiyo hiç yaratıcımızı böyle gülüyomuş ağlıyomuş gibi insana özgü şeylere benzetmek hoş deil onun nasıl olduğunu kimse bilemez mecazi anlamda bile olsa kullanmamak gerek bence

X