İnsanlar neden hep bana hakaret ediyor?

Ütü pakette de çalıştım orda da insanlar en ufak hata yapınca bağırıyor, yüzlerce kişinin önünde avazı çıktığı kadar bağırıp kendilerini yırtıyorlar. En son ütü paket de çalışırken başıma verdikleri kız salak insan dedi. Bende istifa ettim.. Babannem de dediyse ne olmuş niye işi bıraktın diye hakaret etti. Yani işe girince de aynı muameleyi görüyorum.

Ne munasebetle kendinle bpyle konusturursun?sana kavga et cirla diyen yok hakkini savun ciddi bir sekilde nasil.boyle konusursun ne demek istiyorsun demen yeter ,kuzum cevremde poncik tabir ettigimiz sekilde taninirim satasilmadigi surece bulasmam genelde alttan alir anlayisli davranirim.ve bazen sonuc ne biliyor musun?benimle alakasi olmayan konularda normal soru sorsam bana patliyanlar oluyor yakin cevremde eger sinirli bir animdaysam bir daha konusamayacak hale getiririm, ciddiyim gozum kararir ,eger sakin animdaysam guzellikle anlatirim bu benim karakterim ya da duygularimi uclarda yasiyorum bilemem ama hakkini savun kendini enayi yerine koydurma lutfen ya, 33 yasinda kadinsin evlenmedin diye calismiyorsun diye laf isitilir mi gorulmus sey degil ,zekice verilen cevaplar herkesi susturur kendini gelistir kavga icin degil hak hukuk mevzulari icin ne ezil ne ezdir

Ne bagiriyorsun desibeline tukurdugum diyemedin mi?

Deme tabi de ne bagiriyorsunuz? ne curetle bu sekil konusuyorsunuz ?seklinde kendinden emin ol hatadir olur bagirinca duzelmiyor halledilir der olayi bitirirsin

O cümleyi kullanan birinin haddini bildirmek için ondan daha aşağılık olmam lazım gördüm ki daha aşağılık olmam mümkün değil oyüzden bildiremedim..
Haklısınız ama yine de söylüyorum bu şekilde sessiz kalmayın. Gerekirse terapi alın. Siz kendinizi değerli görün, herkese de bunu yansıtın ki kimse bu şekilde yaklaşamasın.

off şu bendeki sinir ve hazır cevaplılığın bir kısmını size aktarabilsem ne güzel olurdu
hem ben normal bir insan olurdum hem siz ben de bazen birini çok kırıp üzülüyorum da ister istemez ama inanın böyle bu kadar da olmaz.
bir de ütü paketteki kızın salak dediğini neden babaanneniz bile biliyor ki?
ciddi anlamda gereksiz bir özgüven probleminiz var. Yani arkadaşlarınız falan hiç gaz vermiyor mu, tavsiyelerde bulunmuyorlar mı?

yani şu koyuladığım lafa istinaden bile "ondan daha aşağılık olamam" diyip sessiz kaldıysanız bu devran dönmez.
her cevap hakaret ederek verilmez. bazı laflar hakaret değil hatta kibardır ama ettiğiniz anda alaşağı edip totosunun üzerine oturtur insanı.
ailenize artık bu işlemez ama çünkü sizin sessiz halinize alışmışlar. onlara diş göstermek zorundasınız.
çok sevdiğim bir repliktir "bir cinnet herşeyi halleder".
siz ortalığı birbirine katıp dağıtmadıkça kibarca laf soksanız da işinize yaramaz onlara.
ailevi durumu çözmek için ciddi bir sinir patlaması görmeleri lazım.
bundan sonra karşılaşacağınız iş arkadaşları vs için de yukarıda yazdığım gibi lafı gediğine koyup cevap vermeyi öğreneceksiniz mecbur.

Ne bagiriyorsun desibeline tukurdugum diyemedin mi?

Deme tabi de ne bagiriyorsunuz? ne curetle bu sekil konusuyorsunuz ?seklinde kendinden emin ol hatadir olur bagirinca duzelmiyor halledilir der olayi bitirirsin
Söyledim inadına bağırdı üzerime yürüdü. Tekstil ortamları berbat hep bu şekilde insan gibi muamele görmek çok zor oralarda..

Neden pasifsin? Sana bagiran biri olunca neden kacmayi tercih ettin? Desemki aylar boyu ayni seyler oluyor anlarimda..ilk seyde istifa etmemen gerekiyordu.. o sana bagiriyosa sende ona tepkini koy… ussune cik sikayet et olmazsa geri bagir yani.. en fazla isinden olursun ki bu durumdada isinden olmussun zaten.

Söyledim inadına bağırdı üzerime yürüdü. Tekstil ortamları berbat hep bu şekilde insan gibi muamele görmek çok zor oralarda..

e mesela o hakaret etti çıktınız başka yere girdiniz orada da mı hakarete uğradınız?
her yerde de dişliler bulmuş olamaz mümkün değil yani
yıllardır tekstilde çalışıyorum hiç böyle ayan beyan kavga, salak aptal hakaretler duymadım. İnanın şaşırdım.

Siz izin verdiğiniz için herkes tüm egosunu sizde tatmin etmiş anladığım kadarıyla. sizin kadar olmasada hayatımda ciddi haksızlıklara uğruyorum neden peki ben izin veriyorum ben alıştırdım. şimdi hadlerini bildirince ben çirkef etiketini alıyorum.
hakketmediğinizi düşündüğünüz her şeye tepkinizi verin kim olursa olsun. İnsanlar iyi niyeti suskunluğu maalesef suistimal ediyorlar

Canım malesef ki kendini ezdirirsen herkes seni ezer. Tepkini koy sesini çıkart. Kimse senden daha güçlü değil bunu unutma.

Kendimi o şekilde ezdirmemek için bağırıp çağırıp kavga etmem lazım ama onuda yapamıyorum..
Tam olarak bu yüzden tırnağınızı çıkardığınızda bir daha size küfür değil yüksek sesli konuşamazlar. Neden ezdiriyorsunuz kendinizi? Asla altta kalmam annem babamda olsa bana yapılanı yaparım, insanların içinde yapmam kendimi rezil etmem ama asla sessiz kalmam. Sizde kalmayın ailenizin anladığı şey bu çünkü. siz bu konuda pasif görüldüğünüz için bu muameleyi görüyorsunuz. Kardeşinize yapılmayıp size yapılma sebebi bu tabi patronunda yapma sebebi. Altta kalmayın tek tavsiyem bu 33 yaşındaki kadına nasıl bunlar denir.

Ya ilk şeyde istifa etmedim Müdür kendisinden izin istedim diye "-senin psikolojik sorunlar var bu yoğunlukta izin mi alınır beni ilgilendirmez sorunların git istifa et" diye çemkirdi. Ona rağmen etmedim.. 1.5 sene dayandım ama en sonunda işin içine hakaret girince ettim..

Berbat bir ortamdı hakaret, küfür, dedikodu aşağılama, mobbing herşey vardı...

patronun "psikolojik sorunların var" demesinin altı dolu mu peki ?

Neden oyle birsey dedi? Siz nerden cikwriyorsunuz bunu demedin mi? Insanlar neden bu kadar seye curet edebiliyor sana karsi onu anlamadim

patronun "psikolojik sorunların var" demesinin altı dolu mu peki ?
Hayır adam herkese karşı öyle saldırgan biriydi, işle ilgili bir sorun vardı onu çözmek icin yanına gittiğimde ben fabrika müdürüyüm bana niye böyle şeyler için geliyorsun diye avazı çıktığı kadar bağırmıştı pardon da kapıdaki bekciyemi gitmem gerekiyordu diye cevap verince de bana gıcık oldu istifa etmem için mobbing uygulamaya başladı .

Neden oyle birsey dedi? Siz nerden cikwriyorsunuz bunu demedin mi? Insanlar neden bu kadar seye curet edebiliyor sana karsi onu anlamadim
Işte bende bunu anlamaya çalışıyorum.. Gerek evde gerek girdigim iş ortamlarinda böyle muamele görmekten bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…