'' Nasip değilmiş, olmadı bitti. Erkekle mi doğdum erkeksiz ölecem?'' deyip kapatın ağızlarını.
Haklısınız ama artık ay oldu ve adam adımı unuttu onlar daha unutamadı.Insanların ağzı torba değil ki büzesin
Unutmazlar unutturmazlar..Haklısınız ama artık ay oldu ve adam adımı unuttu onlar daha unutamadı.
Veriyoruz inanın, inşallah öyle olur bir an önce. İnsanı kırıp üzebilecekleri hiç akıllarına gelmiyor.Unutmazlar unutturmazlar..
Siz ilk ağızlarının payini verin sonra duymamazlıktan geleceksiniz olacak olan bu
Düşüncesizler ne olacakVeriyoruz inanın, inşallah öyle olur bir an önce. İnsanı kırıp üzebilecekleri hiç akıllarına gelmiyor.
Bana biraz kasıt gibi geliyor artık, düşüncesizlikten ziyade. Duymamaya çalışmaya devam edeceğiz artıkDüşüncesizler ne olacak
Bak evet oda var doğru diyorsun çoğu kişi bile bile yapıyor bunu.Bana biraz kasıt gibi geliyor artık, düşüncesizlikten ziyade. Duymamaya çalışmaya devam edeceğiz artık
Nişanı atarken düşünmedim millet ne der diye ben yaşayacağım dedim ama şimdi o korku oluşmaya başladı bende de. Resmen bunun için arayan soran var yolda görsem tanımam. Tersliyorum ama sonra da herkes bana böyle mi bakıyor, arkamdan neler söylüyorlardır diye de günlerce düşünüyorum. Resmen hayata bakış açım değişiyor biraz daha sürerse keşke çekseydim diyeceğim diye korkuyorum.Çevrenizdeki insanlar dedikoducu ve haddini bilmez tiplermis. Bugün nisan atmak dünyanın en normal davranışlarından biri, kaldi ki nisanın amacı zaten evlilik yolunda bir ön tanıma-degerlendirme. Geçenlerde 20 seneden sonra boşanan ve hep çok iyi anlaştıklarını düşündüğüm bir akrabam beni aradı hamilelik tebrigi için, biraz sohbet ettik vs. boşanmaya dair tek bişey demedim. Çünkü bu, insanların kişisel alanına girmektir, saygisizliktir. Karşındaki zaten anlatmak isterse anlatır, paylaşır. Ama işte kotulukten beslenen bir güruh var. Pis meraklarını tatmin etmek için karşısındaki insanın sınırlarına dalmayı çok seviyorlar.
Bir hayırlı olsun bile dememişlerdi oysa ama şu an gündemi ben dolduruyorum galibaBosverin herkes tuhaf.
Evlenseydiniz de baska seyler soracaklardi. Misal bana sorulan sacmaliklari yazayim siz gulun diye. Esin ayda kac lira kazaniyor?
Senin maasin ne kadar?
Ev kimin uzerine alindi?
Arabayi kaca aldiniz,kimin uzerine alindi?
Gibi gibi
Hayirli olsun demezler geneldeBir hayırlı olsun bile dememişlerdi oysa ama şu an gündemi ben dolduruyorum galibainanın meraktan sormaları sorun değil, art niyetli olduklarını anladık artık 10 15 defa deşilmez bir konu her aileden biri görünce didiklenmez. Ne yaptı da gulummlk bıraktı denmez yani ayıp şeyler bunlar ama susmıyorlar
Facia olarak görüyorlar ve galiba bana da bunu yapmaya başladılar. Bu kadar mı kötü bir şey yaptım ben diye düşünüyorum artık. İnanın abartı gibi geliyor olabilir ama iş yeri tuvaletinde ağlamaya başladım artık. 20 kişi önünde bozduğum babam yaşında adam eee artık sana da bekarı gelmez diyip arsızca gülebiliyorNişan atılmasını facia gibi gören insanlar oldukları için öyle davranıyorlar. Yani onlar için sizin durumunuz vahim ) aslında çok iyi yapmışsınız kesinlikle zamanında kurtulmuşsunuz. Ama dövülsen de sövülsen de sakın bulduğunu bırakma kafasındaki insanlara bunu anlatamazsınız. Başka birinin konusu çıkınca sizi unutacaklar zaten boş verin
İnşallah onu da üzülmeden yapacağım zamanlar gelir, Allah niyetine göre versin herkesin.Hayirli olsun demezler genelde
Bosverin gercekten gulun gecin. Hatta dalga gecin. Bazi insanlar kotulukten beslendikleri icin. Onlarin normal rutini boyle oluyor tabi.
İş yerinizdekiler cinayet suç değil dese bu konuda fikriniz değişecek mi? Neden fikriniz değişiyor? siz kendiniz haklı olduğunuzu tam oturtmamışsınız diye deyilenler sizi çok etkiliyor galiba. O arsızı da bozmuşsunuz öyle intikam almış sadece kendisi de dediğine inanmıyordur. Siz de gülüp benim derdimi çekmek sana kalmamış git kendi şu şu dertlerine yan deseydiniz. Bekar konusuna da merak etmeyin, daha iyileri çıkacak karşınıza. Zaten bağımlı demişsiniz, öylesiyle evlenmek akla mantığa sığmayacak bir şey.Facia olarak görüyorlar ve galiba bana da bunu yapmaya başladılar. Bu kadar mı kötü bir şey yaptım ben diye düşünüyorum artık. İnanın abartı gibi geliyor olabilir ama iş yeri tuvaletinde ağlamaya başladım artık. 20 kişi önünde bozduğum babam yaşında adam eee artık sana da bekarı gelmez diyip arsızca gülebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?