- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- 53
Merhaba; bıgün o kadar üzüldüm ki sizinlede paylaşmak istedim.İş yerinin karşısın da bir bina var yavrunkedi sesi geliyor.sese doğru gittim binanın arkaya doğru yöneldim mazgaldan ses geliyor.iş yeri işlek cadde üstü onu da belirteyim. Binadan 1. Kattan bir bayan cama çıktı sesi duyunca dünde düşmüştü dedi çıkardık vs konuştuk kedinin düştüğü mazgal boş dükkan kiralık hemen emlakçıyı aradıkdurumu anlattık sağolsun hemen geldi bebeği aldık iki mazgal vardı ikisini de kartonla kapattık bir kaç kişi daha yardım etti baktım orada kenarda boş mama su kabı var siz halledin ben su mama getiriyim dedim.oradan biride havlu verdi serdik anne kedi bebelerini yanına topladı yattı benim kapının önünde devamlı su mama olduğu için anneyi biliyorum. Bebekleri ilk defa gördüm anne bana gelirken aklım çıkıyordu ya araba çarparsa die dayanamadım gittim yaş mama da bıraktım.havluyu veren abla o kediye baktığını söyledi sanırım başkaları da bakıyormuş öyle söylediler.herneyse bu sabah işe bir geldim ama su kapı havlu kapının önünde şaşırdım. 1.kattaki kadın sorun olmuyor demişti. Baktım balkonda durumu anlattım en üstte oturan adam kapıma geldi dedi durumu anlattım dedi adam istemiyormuş çocukları bakkala gidemiyormuş korkuyorlarmış vs kadına baya söylenmiş.binanın dış kapısı var giriyorsunuzüç adım da bina kapısı düz devam edip sağa dönünce ilerde köşedede kediler. Neyse mamaları aldım sabah içeri akşam tam işten çıkıcam adam geldi.mamayı siz mi bıraktınız dedi evet dedim mazgal durumu falan olanları anlattım bir hışımla kedi bana saldırdı çocuklarımada saldırsa sorumluluğu alabilirmisiniz vs dedi anne kedi okadar ürkek ki karşı karşıya kalmanızla kaçması bir mümkün değil yani bana sesini yükseltince tabi bende bağırdım bir de yanında bir kutu mama getirmiş mama koymayın diyor. adama diyorum ben koymadım.ilk defa dün koydum oda mama kapları var die izinsiz asla sağa sola mama bırakmam o mamayı ben bırakmadım diyorum dinlemiyor bir kere de olsa nie bırakıyosun başkada bişşy yok ben açtım ağzımı yumdum gözümü komşu esnaflar araya girdi en çok canımıda yakan da bebekler cadde de arabanın altında yerler su yağmur yağdı kuru yer yok ıslak yere yattı bebekleri emzirdi kahroldum bebekleri yakalamak mümkün değil anne ürkek olmasına rağmen ilk defa kapımın önünde uyukluyor yavrumun gözleri kapanıyor .o adam anneyi yerinden etmeseydi en azında iki üç ay zaten orada durmazlardı daha bir aylıklar.şuan kimbilir ne yapıyorlar .ben beş bebek gördüm altı taneymiş bugün sadece üçü arabanın altındaydı içimi dökmek istedim telden yazmaya çalışıyorum kafam çok dağınık kopuk cümlelerim olmuş olabilir affola