- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
Bana fikir verin kızlar ne yapacağımı şaşırdım. Yaklaşık evliligime bir yıl olacak eşimin ailesi zerre kadar destek olmadı bize hiçbir konuda bir tane toplu iğne nedir onu dahi almadılar yapmadılar (bugün olmuş manevi olarak dahi yanımızda olmadilar)Benim ailem maddi.manevi biz demeden her zaman yanimizdalalar.Rabbim nasip ederse bir kaç ay sonra bir bebisim olacak kendi annem aylar öncesinden hazırlığa başladı bir heyecanla herşeyini yaptı odasını dahi alacaklar. Bir kaç eksiğimiz kaldı çocuk arabası küçük beşiği v.b şeyler esime diyorum gene benim ailem yapıyor çabalıyor senin ailen düğünü üzerlerine mal etmediği gibi torunlarını da mal etmiyorlar eğer babaanne dede yerine kendilerini koyuyorlarsa bazı şeyleri yapmak zorundalar diyorum eşim de yapmak zorunda değiller diyor bu sefer ben sinir krizine giriyorum tartışıyoruz ne yapayım kızlar sizce söyleyeyim mi annem babam bunları bunları yaptı eksiğim bunlar kaldı siz alın (ben de alirim ama onlara aldirtmak istiyorum amnemi babamı yada bizim yaptığımızı görüp birşeye el surmuyorlar her konuda boyleler sonra da kendileri yapmış gibi millete gösteriyorlar) yoksa ağzımı onlara kirletmeyeyim mi doğumdan sonra da gelip yanimda kalıp güya babaannelik yapmaya kalkisacak bu sefer de ben buna izin vermem yapmaya almaya harcamaya sıra gelince semtimize ugramiyorlar ama sahiplenmeye sıra gelince benim ailemi 2. Planda bırakıyorlar ben bunlara nasıl davranayim söyler misiniz ne tür muameleyi hakediyorlar. Düğün zamaninda da ne aradılar ne sordular üstelik düğün de yapmadılar Evlendikten sonra oglumuzun evi deyip başıma üşüştuler bu sefer gene aynısını yapacaklar yuzsuzler. NOT=biz cocugumuzu aileleri güvenipte yapmadik her şekilde ihtiyaçlarını karşılarız ama bu şekilde maddi manevi destek olmayipda gelip aile duzenime karismalari sahiplenmeleri beni sinir ediyor madem uzaktan herşeyi seyrediyorlar yabancı gibi oluyorlar herşeyi yapıyoruz sonradan kendi kendilerini birşey sanıp müdahale yorum yapıyorlar hep yabancı gibi olsunlar diyorum
Son düzenleme: