Insanda gebelik heyecani birakmiyorlar!

Ayy ben hamileyken o patavatsızlar benimde etrafımda vardı. Ailemden değil ama kalabalık bi iş yerinde çalışıyorum ordaki arkadaşlar hatta müşteriler bile saçma sapan şeyler söylüyolardı.
Düşük yapma karnında ölme doğumda ölme hikayeleri. Beni o kadar etkilemiştiki kimseye belli etmiyodum ama psikolojim alt üsttü yani. Bebeğe oda yaptık bu beşik boş kalır mı acaba falan diyodum o derece 😣 bebeğim sağlıkla doğdu aldık eve getirdik beşiğe yatırdık oturdum ağladım öyle dolmuşumki
Off ya niye böyle yapıyorlar ellerine ne geçiyor ya😥

Hepsini toplayin bi caya filan. Olunsuz yorun yapanlardan birine acin agzinizi yumuz gozunuzu hepsine ibret olsun. Bur daha susarlar
O zaman kız doğru söylüyo üstüne cok gittik falan deseler keşke. Ama demezler. Yine kötü ben olurum. Esimle de sıkıntı yaşamk istemiyorm artik. Ne diyim ya onlara allah alil fikir versin. Gönüllerinden akıllarından ne geçiyorsa allah onlara bin katını versin hiçbişey demiyorm baska

Bana da aynı şekilde aynı hafta gebeliğimiz bebek patiğine bakarım aman dur bakalım hemen sevinme belki düşer bi hediye gelir belki düşer sonra bunları atmak zorunda kalırsın birine söylerim daha çok yeni belki düşer bu kadar dillendirme. İnsanların bu negatifliğinden tiksiniyorum. Hep kötüyü bu insanlar çağırıyor işte. Daha çok dua edin. Daha çok heves edin ben öyle yapıyorum. ❤️ Orasını Allah bilir ben bilemem sağlıkla gelsin inşallah diyorum hep. Rabbim sağlıkla kucağımızı doldursun hepimizin 🥰

Bana da aynı şekilde aynı hafta gebeliğimiz bebek patiğine bakarım aman dur bakalım hemen sevinme belki düşer bi hediye gelir belki düşer sonra bunları atmak zorunda kalırsın birine söylerim daha çok yeni belki düşer bu kadar dillendirme. İnsanların bu negatifliğinden tiksiniyorum. Hep kötüyü bu insanlar çağırıyor işte. Daha çok dua edin. Daha çok heves edin ben öyle yapıyorum. ❤ Orasını Allah bilir ben bilemem sağlıkla gelsin inşallah diyorum hep. Rabbim sağlıkla kucağımızı doldursun hepimizin 🥰
Amin kuzum insallah.Daha doğmamış çocukla uğraşıp duruyorlar. Ne var azıcık moral verseler dua etseler. Ama yok içleri kararmış akılları hep fesatlikta. Bunu yapanlar da eşim, esimin ailesi, benim etrafımdakiler. Benim canım yansa sizin yanmaz mi diyorum. Bunlar doğal şeyler kendini alıştırmalısın diyor ya. Laftan sizden anlamıyorlar. Ama ben sadece tek bir dua ediyorm. Gönüllerinden akıllarındanne geçiyorsa Allah onlara bin katını versin. Allahım yavrularimizi bize bagislasin.

Amin kuzum insallah.Daha doğmamış çocukla uğraşıp duruyorlar. Ne var azıcık moral verseler dua etseler. Ama yok içleri kararmış akılları hep fesatlikta. Bunu yapanlar da eşim, esimin ailesi, benim etrafımdakiler. Benim canım yansa sizin yanmaz mi diyorum. Bunlar doğal şeyler kendini alıştırmalısın diyor ya. Laftan sizden anlamıyorlar. Ama ben sadece tek bir dua ediyorm. Gönüllerinden akıllarındanne geçiyorsa Allah onlara bin katını versin. Allahım yavrularimizi bize bagislasin.
Aynı aynı savunmalar bunlar olabilecek şeyler olabilir bunlar. Bi gebenin duymak istediği en son şey bebeğiyle ilgili olumsuz yorumlar. Allah akıl fikir versin onlara biz de yavrularımızı sağlıkla kucaklayalım inşallah 🥰❤️❤️

Aynı aynı savunmalar bunlar olabilecek şeyler olabilir bunlar. Bi gebenin duymak istediği en son şey bebeğiyle ilgili olumsuz yorumlar. Allah akıl fikir versin onlara biz de yavrularımızı sağlıkla kucaklayalım inşallah 🥰❤❤
Amin insallahhh❤❤

Back
X