- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Merhabalar 10 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu etrafima söylediğimden beri millet bana saldırır oldu. En yakınlarım eşim olsun ailesi olsun benim etrafındakiler olsun. Kadin rüya görüyor ruyasinda beni görüyor ama rüya kötü rüya. Aslında farklı anlamaları var ama rüyanın içinde ben varım bir de hamileyim ya beni arayıp seni kötü gördüm diyorlar. Dikkat et düşük falan olmasın diyorlar. Allahm ya. Ben hamileyim ve ilk hamileliğimi yaşıyorm. Herkesin dilinde ilk gebelikler genelde düşük olur lafı dolaşıyor. Niye yapıyorlar bunu? Ağızlarından guzel bi laf çıksın dimi güzel dualar et bir de. Her gelen yok düşük olur yok sakat olur yok rüyamda seni gördüm düşük olabilir falan. Bunlar ne böyle. Geçen de eşime artik tatlı yemicem dedim şeker bebeğe zararlı olur dedim. Bana dediki sakınan göze cöp batar . Arkads bu senin cocugun ya. O çöp batsa senin icin yanmaz mi? Kimsenin agzindan güzel bisey çıkmıyor kendimi cok kötü hissediyorm. Ne heyecanım kaldı ne bisey. Sinirlerim bozuk sürekli ağlıyorum. Ne yapcam bilmiyorm da. Üzüntüden kasıklarıma ağrılar giriyor.