Insanda gebelik heyecani birakmiyorlar!

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Merhabalar 10 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu etrafima söylediğimden beri millet bana saldırır oldu. En yakınlarım eşim olsun ailesi olsun benim etrafındakiler olsun. Kadin rüya görüyor ruyasinda beni görüyor ama rüya kötü rüya. Aslında farklı anlamaları var ama rüyanın içinde ben varım bir de hamileyim ya beni arayıp seni kötü gördüm diyorlar. Dikkat et düşük falan olmasın diyorlar. Allahm ya. Ben hamileyim ve ilk hamileliğimi yaşıyorm. Herkesin dilinde ilk gebelikler genelde düşük olur lafı dolaşıyor. Niye yapıyorlar bunu? Ağızlarından guzel bi laf çıksın dimi güzel dualar et bir de. Her gelen yok düşük olur yok sakat olur yok rüyamda seni gördüm düşük olabilir falan. Bunlar ne böyle. Geçen de eşime artik tatlı yemicem dedim şeker bebeğe zararlı olur dedim. Bana dediki sakınan göze cöp batar . Arkads bu senin cocugun ya. O çöp batsa senin icin yanmaz mi? Kimsenin agzindan güzel bisey çıkmıyor kendimi cok kötü hissediyorm. Ne heyecanım kaldı ne bisey. Sinirlerim bozuk sürekli ağlıyorum. Ne yapcam bilmiyorm da. Üzüntüden kasıklarıma ağrılar giriyor.

Size onları söyleyenlere kulaklarınızı kapatın hatta bu tür olumsuz konuları duymak istemediğinizi net bir şekilde ifade edin.

Bence yavas yavas terslemeye başlayın hamile kadına bunlar söylenir mi yahu ?
Tersliyorm ama dediklerim birkac gun etkisini gosteriyo sonra yine ayni. Hep diken üstündeyim. Onlar öyle söyledikçe acaba olur mu diyorum kendi kendime. Korkuyorum sinirlerim bozuluyor. Sanki bu çocuğun dünyaya gelmesini bir tek ben istiyormuşum gibi hissettiriyorlar. Kimsede mı sevinç heyecan olmaz ya. Inanın moralim hiç yok

Tersliyorm ama dediklerim birkac gun etkisini gosteriyo sonra yine ayni. Hep diken üstündeyim. Onlar öyle söyledikçe acaba olur mu diyorum kendi kendime. Korkuyorum sinirlerim bozuluyor. Sanki bu çocuğun dünyaya gelmesini bir tek ben istiyormuşum gibi hissettiriyorlar. Kimsede mı sevinç heyecan olmaz ya. Inanın moralim hiç yok
Sinir stres ağlamak üzülmek o çocuğa daha çok zarar verir sen onları mutlu eder haklı çıkarırsın Allah korusun sen Allaha tevekkül et hasbinallahu ve nimel vekil de kimse ne o bebise ömür verebilir nede ömrünü alabilir Tevekeltu al Allah onlar birşey dedikce ac oynak bir müzik dinle komik bir video izle ağlamak yerine kahkaha at bir kahkaha bir kilo pirzola...Ayrıca gebeliğin ilk 4 ayında sağ elinle karnını tut SuphanAllahi ve Elhamdülillahi okuya bildiğin kadar oku kardeşim üzülme o bebise anneyi uzduklerini hissettirme kimseden yoğun ilgi bekleme hormonel olarak hitlerdesin şendere gerginlik asabiyet olması normal kimse bu durumu anlamaz yıpranırsın kısacası az insan çok huzur 😊 sağ salim evladını kucağına alırsın insallah

Hayatta ne yazık ki var böyle insanlar, benim görümcem de kayınpederim bebeğe bez almak istediğinde dur bakalım doğacak mı yaşayacak mı bilmiyoruz doğsun da öyle alırsın ne malum? demişti. Hiç kafanıza takmayın he diyip geçin.

Erkeklere gelince onlar hemen hemen doğana kadar anlayamıyorlar, normal.

Merhabalar 10 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu etrafima söylediğimden beri millet bana saldırır oldu. En yakınlarım eşim olsun ailesi olsun benim etrafındakiler olsun. Kadin rüya görüyor ruyasinda beni görüyor ama rüya kötü rüya. Aslında farklı anlamaları var ama rüyanın içinde ben varım bir de hamileyim ya beni arayıp seni kötü gördüm diyorlar. Dikkat et düşük falan olmasın diyorlar. Allahm ya. Ben hamileyim ve ilk hamileliğimi yaşıyorm. Herkesin dilinde ilk gebelikler genelde düşük olur lafı dolaşıyor. Niye yapıyorlar bunu? Ağızlarından guzel bi laf çıksın dimi güzel dualar et bir de. Her gelen yok düşük olur yok sakat olur yok rüyamda seni gördüm düşük olabilir falan. Bunlar ne böyle. Geçen de eşime artik tatlı yemicem dedim şeker bebeğe zararlı olur dedim. Bana dediki sakınan göze cöp batar . Arkads bu senin cocugun ya. O çöp batsa senin icin yanmaz mi? Kimsenin agzindan güzel bisey çıkmıyor kendimi cok kötü hissediyorm. Ne heyecanım kaldı ne bisey. Sinirlerim bozuk sürekli ağlıyorum. Ne yapcam bilmiyorm da. Üzüntüden kasıklarıma ağrılar giriyor.
bu ne ya :KK57: Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne kötüler var gerçekten
ben deli gibi çocuk istiyorum hani ne için evlenirsin deseler tek sebep bile olabilir o derece ama kimseye de bunu yapmam kıskanıp ne çekemez ne kötü niyetli insanlar var ya bu nedir

Sinir stres ağlamak üzülmek o çocuğa daha çok zarar verir sen onları mutlu eder haklı çıkarırsın Allah korusun sen Allaha tevekkül et hasbinallahu ve nimel vekil de kimse ne o bebise ömür verebilir nede ömrünü alabilir Tevekeltu al Allah onlar birşey dedikce ac oynak bir müzik dinle komik bir video izle ağlamak yerine kahkaha at bir kahkaha bir kilo pirzola...Ayrıca gebeliğin ilk 4 ayında sağ elinle karnını tut SuphanAllahi ve Elhamdülillahi okuya bildiğin kadar oku kardeşim üzülme o bebise anneyi uzduklerini hissettirme kimseden yoğun ilgi bekleme hormonel olarak hitlerdesin şendere gerginlik asabiyet olması normal kimse bu durumu anlamaz yıpranırsın kısacası az insan çok huzur 😊 sağ salim evladını kucağına alırsın insallah
Cok haklisin arkadaşım ne zaman üzülüp ağlasam hep bebişim geliyor aklıma. Yapma diyorum o daha küçücük millet ne derse desin senin bebisin önemli diyorum ama niyeyse yediremiyorm kendime. Karnımdaki bu küçücük sabiyla beni bu hale düşürüyorlar ya allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim. Bunu yapan yabancı biri olsa amaaan der geçerdim belki de ama en yakınlarım bunu bana yapan. Oof of şu gebeliğim çabuk geçse de bebeğimi alsam kucağıma mis kokusunu koklasam😣

Ayy canım moralini ne olursa olsun yüksek tut. Ne kadar seviyor bizim milletimiz moral bozmayı ya. Hakkaten anlam veremiyorum. Eşiniz de sanırım çevreden etkileniyor. Doğduğu zaman emin olun herkes etrafında dört dönecek bebeğinizin. Allah korusun doktor bişi demediği sürece herkese kulaklarınızı tıkayın.

Bu arada evet bencede fazla şeker, çikolata vb türevleri tüketmeyin. En azından tüketirseniz de abartmadan tüketin. Zararlı gerçekten ☺ Bende yememeye çalışıyorum

bu arada dünyanın en güzel duygusu anne oluyorsun:sampiyon: güzelliklerine odaklan ne kadar şanslısın maşallah :KK36:
Cok haklisin. Dünyanın kadınlara en güzel hediyesi. Cok teşekkür ederm. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Ama şu etraftaki fesatlari da allah ıslah etsin.😑

Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

Amin canım :KK16: boş ver kulak asma kimin ne dediğini sen bebeğinin doğup kucağında olduğu günleri hayal et ve canım allah ne derse o olur canım gerisi boş allahın izniyle de sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK200::anne:

Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

Amin canım :KK16: boş ver kulak asma kimin ne dediğini sen bebeğinin doğup kucağında olduğu günleri hayal et ve canım allah ne derse o olur canım gerisi boş allahın izniyle de sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK200::anne:
Amiiin inşallah canimm sagolasin❤

Amannnnnnn
Vız gelir tırs gider
En güzel zamanlarınız da onları mı takacaksınız

Hepsini toplayin bi caya filan. Olunsuz yorun yapanlardan birine acin agzinizi yumuz gozunuzu hepsine ibret olsun. Bur daha susarlar

Allah ol der ve olur. Kimsenin dedigini ciddiye alma biliyorum cok zor ozellikle hamileyken ama olumsuz dusunmek hamilelikte en cok zarar veren sey bebege. Benim de 26 gunluk bebegim var ilk bebegim. İlk gebelik dusuk falan hikaye. Ve ben ilk 5 ay ozellikle inanilmaz sakindim. Cay kahve tatli hazir gida tuketmedim. Su andada ektigimi biciyorum. Takma kimseyi.

Ayy ben hamileyken o patavatsızlar benimde etrafımda vardı. Ailemden değil ama kalabalık bi iş yerinde çalışıyorum ordaki arkadaşlar hatta müşteriler bile saçma sapan şeyler söylüyolardı.
Düşük yapma karnında ölme doğumda ölme hikayeleri. Beni o kadar etkilemiştiki kimseye belli etmiyodum ama psikolojim alt üsttü yani. Bebeğe oda yaptık bu beşik boş kalır mı acaba falan diyodum o derece 😣 bebeğim sağlıkla doğdu aldık eve getirdik beşiğe yatırdık oturdum ağladım öyle dolmuşumki

Back
X