• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket İnsan neden susmayı tecih eder?

İnsan neden susmayı tercih eder?

• Ankete Katılan
    51

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
163
Yer
Ankara
insan neden susmayı tercih eder?Kabullenmektenmidir yoksa erdemliktenmi?Ya da
sizce neden?

Bence zamanı gelmemişse,
akıllı kadın zamansız konuşmaz.

İncitmek istemediğimden dolayı susuyorum şahsen boshayallersmile

incitmek istememesinden bence

Anlaşılmadığında susar,incitmek istemediğinde susar,incinmek istemediğinde susar,o susarsa karşıdaki de susar diye.Artık anlatacak birşey olmadığında susar,konuşmak,tartışmak hatta kavga etmek bile çözüm içindir artık çözmek istemediğinde susar.

anlaşılamadığımda susarım sadece...

İYİ bir kadın kocasını etliler.ZEKİ bir kadın onda ilgi uyandırır.GÜZEL bir kadın onu büyüler.ANLAYIŞLI bir kadın ona sahip olur.Bence susmak anlayışlı olma göstergesidir susmak lütuftur...

bence duruma göre degişir bazen lütuf ,bazen kaşımdakinin zaten anlamayacağını düşünmem,bazende karşımdakine açıklama yapmayı gereksiz görmem:)susmam için sebeplerim..

Genellikle incitmek istemediğim zamanlar:hulya:

Ama yerinde susmak gerek ,herkes susmanın güzelliğinden bahsetmiş ama bana göre zamanı gelmediği için susmak gerek.
Hani bir laf vardı,susma sustukça sıra sana gelecek..
sürekli susmayı kabul edemem,ama yeri ve zamanı geldiğinde..değmeyin keyfime

Son düzenleme:
anlaşılamadığında diye işaretledim ama bence asıl sebeb şıklar arasında yoktu....
bence insan bıktığında susar....yeter dediği anda yorulur ve susmak daha mantıklı gelir....

Anlaşılamadığında ...

Genelde susmayı tercih etmem anlatabildiğim kadar anlatırım kendimi...Bazen susar yada umursamamzlıktan gelirim...
Ama bence bu şıklardan herbiri kişiye göre, yeri ve zamanına göre değişiyor...
Bazen kırmak istemediğimden,bazen saygımdan,bazen gerçekten anlatamadığımdan yada karşımdakinin anlamayacağını bildiğimden,bazen zamanı gelmediğini düşünüp vs... susarım.

Son düzenleme:
aslında şıkların birçoğunu işaretlemek istedim....

anlaşılamadığımda anlatamadığımda, susarım en çok, yeri geldiğinde anlatmak için ...bu da konuşmanın henüz zamanı gelmemiş demektir.....

Son düzenleme:
Back