B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.279 1.105 5 Haziran 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #61 Katibin Ruhu .!.: Şimdi bu herif eşinizin babanızın yanında yöresinde olacak, daha kötüsü kendini sevdirmeye başlamış. Gecikmeyin hemen anlatın. Genişletmek için tıkla... Benim aklıma takılan şey acaba gerçekten karşı mağazada çalışmaya başladı mı, yani eşimle görüşen kişiyle isim benzerliği olabilir mi?
Katibin Ruhu .!.: Şimdi bu herif eşinizin babanızın yanında yöresinde olacak, daha kötüsü kendini sevdirmeye başlamış. Gecikmeyin hemen anlatın. Genişletmek için tıkla... Benim aklıma takılan şey acaba gerçekten karşı mağazada çalışmaya başladı mı, yani eşimle görüşen kişiyle isim benzerliği olabilir mi?
Katibin Ruhu Fazla bakma bana öyle yanarsın. ♨️ Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 46.308 207.127 5 Haziran 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #62 alfadime .!.: Benim aklıma takılan şey acaba gerçekten karşı mağazada çalışmaya başladı mı, yani eşimle görüşen kişiyle isim benzerliği olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu bikaç kere eşinizin işyerine gidip öğrenebilirsiniz.
alfadime .!.: Benim aklıma takılan şey acaba gerçekten karşı mağazada çalışmaya başladı mı, yani eşimle görüşen kişiyle isim benzerliği olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu bikaç kere eşinizin işyerine gidip öğrenebilirsiniz.
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.279 1.105 5 Haziran 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #63 Katibin Ruhu .!.: Bunu bikaç kere eşinizin işyerine gidip öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte sanayi bölgesinde olduğu için gidemiyorum..
Katibin Ruhu .!.: Bunu bikaç kere eşinizin işyerine gidip öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte sanayi bölgesinde olduğu için gidemiyorum..