insan mı olmalıyım melek mi?

Sabah ikimiz de aynı anda kalkıp hızlıca giyinip çıkıyoruz geç kalma lüksümüz yok. Akşamdan banyosunu yapabilir mesela her şeyi sabaha sıkıştırıyor ve geriyor beni de kendini de. Üstelik müdürüm çok aksi 5 dk geç kalsam ifademi alır bunları da biliyor sabah gergin oluyorum haliyle.

Tek banyo olduğu için de zaten yetişmek için kendimi paralıyorum.

O zmn banyoya birlikte girin dicem:) ama kotu bi fikir sanirim :) biriniz erken kalkcak o zmn.. yani tek banyo tek tuvalet sorun oluo tabii sabahlari herkes sirada herkesin acelesi var:) aksam dusuyla sabah dusu ayni degil benim icin belki esin icinde oledir. Sen daa iyi bilirsin tabii esinin huyunu..

Yılların birikimi bence eşinizdeki.Şimdi de patlak veriyor.
Konuşarak,aşmaya çalışın.

Evet o da kendi açısından haklı ama ben de sürekli ikaz edilince geriliyorum, sanki açığım aranıyor gibi hissediyorum. Esasen ben de geçmişten dolayı böyle olabilirim, her hareketim eleştirilmişti çünkü, şimdi herkes 3 maymunu oynuyor ama insan unutamıyor bazı şeyleri halen sürekli tetikteyim.

Aynen ya bu kadar zıt iki karakter aynı evde...

Bu kadar zıt karakterler olunca anca birbirinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz rahat edebilirsiniz, değiştirmeye çalışırsanız ya hep mutsuz olunur ya da ilişki biter. Yerine göre birbirinizi tamamladığınızı düşünmelisiniz, kendinizi tanımalı ve kabul etmelisiniz, ama bu karşılıklı olmalı kesinlikle.
Temelde belli başlı çok önemli şeyler uyumluysa geri kalan şeyleri bu şekilde düşünüp anlayışlı olursanız çözebilirsiniz anca.
Siz onun istediğini yapıp tedavi olmuşsunuz şimdi de o sizin istediğinizi yapsın terapiste gidin?

Evet böyle devam ederse terapiste gitmemiz gerekiyor. Biraz zaman veriyorum sadece, çünkü hala eskinin izlerini taşıyor olabilir.

Akşam bir şey olmamış gibi davrandım o da öyle, arada laf soktu gülerek ben de bir şey demedim. Umarım düzelir yakında...

Umarım terapiste gerek kalmadan düzelir o zaman :)

Ben kova eşim aslan.. Yeterince atraksiyon yaşadık zaten 5 senede biraz monotonluk istiyorum

Ben kovayım, annem aslan ve 30 yıl aramızdaki anne - kız ilişkisinde yaşadığımız tek monoton an hatırlamıyorum.
Evinizin diktatörü eşiniz ve siz de anarşistsiniz, bir diktatörün hakkından da ancak bir anarşist gelir endişelenmeyin, kolay gelsin.

: Güldüm valla Allah razı olsun mesajınız çok iyi geldi.Valla öyle tam bir diktatör, bense özgürlükçe yenilikçi yeniliklere açık, eşim ise yeniliklere kapalı, geleneksel (hatta geleneksel ötesi) bir insan. Tek iyi yönü para delisi değil ya da belli etmiyor artık bilemiyorum.

Bir de aşırı dikkatli ,her harekete mana veren anlam çıkarmaya çalışan tarafı var beni sinir ediyor :)

Kimse icin degismiyceksin neysen o olacaksin yani o seni anlamak istemiyosa sende onun istedigi gibi olma benimkide ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…