- 21 Kasım 2012
- 9.043
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kova-aslan zor, tam birbirlerinin zıttıdır, Allah kolaylık versin :)
Aynen ya bu kadar zıt iki karakter aynı evde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kova-aslan zor, tam birbirlerinin zıttıdır, Allah kolaylık versin :)
Kendin ol yeter.
Sole diyeyim.. birbirine anlayisli cift derki mesela.. hayatim isiticida bi kac kez su isitayim o suyu kullan.. hic mi hamama giden yok bilirsiniz yani.. ya da koca havlusuna sarinip cikip az su isitabilirdi kendine.. ne bilim gunluk sicak su vs luks oluyor tabii eskiden nerdeymis bunlar.. bu kdr abartcak bise yok belki ama bunun oncesi ve sonrasi isi degistirio tabii
Yılların birikimi bence eşinizdeki.Şimdi de patlak veriyor.yani eskiden çok daha kötüydüm sinirliydim ve gergindim
O zmn banyoya birlikte girin dicem:) ama kotu bi fikir sanirim :) biriniz erken kalkcak o zmn.. yani tek banyo tek tuvalet sorun oluo tabii sabahlari herkes sirada herkesin acelesi var:) aksam dusuyla sabah dusu ayni degil benim icin belki esin icinde oledir. Sen daa iyi bilirsin tabii esinin huyunu..Sabah ikimiz de aynı anda kalkıp hızlıca giyinip çıkıyoruz geç kalma lüksümüz yok. Akşamdan banyosunu yapabilir mesela her şeyi sabaha sıkıştırıyor ve geriyor beni de kendini de. Üstelik müdürüm çok aksi 5 dk geç kalsam ifademi alır bunları da biliyor sabah gergin oluyorum haliyle.
Tek banyo olduğu için de zaten yetişmek için kendimi paralıyorum.
Yılların birikimi bence eşinizdeki.Şimdi de patlak veriyor.
Konuşarak,aşmaya çalışın.
Aynen ya bu kadar zıt iki karakter aynı evde...
Bu kadar zıt karakterler olunca anca birbirinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz rahat edebilirsiniz, değiştirmeye çalışırsanız ya hep mutsuz olunur ya da ilişki biter. Yerine göre birbirinizi tamamladığınızı düşünmelisiniz, kendinizi tanımalı ve kabul etmelisiniz, ama bu karşılıklı olmalı kesinlikle.
Temelde belli başlı çok önemli şeyler uyumluysa geri kalan şeyleri bu şekilde düşünüp anlayışlı olursanız çözebilirsiniz anca.
Siz onun istediğini yapıp tedavi olmuşsunuz şimdi de o sizin istediğinizi yapsın terapiste gidin?
Evet böyle devam ederse terapiste gitmemiz gerekiyor. Biraz zaman veriyorum sadece, çünkü hala eskinin izlerini taşıyor olabilir.
Akşam bir şey olmamış gibi davrandım o da öyle, arada laf soktu gülerek ben de bir şey demedim. Umarım düzelir yakında...
Kim kova kim aslan?
Ohhoo baya atraksiyonlu zamanlarınız olacak bunlar ne ki![]()
Ben kova eşim aslan.. Yeterince atraksiyon yaşadık zaten 5 senede biraz monotonluk istiyorum![]()
Ben kovayım, annem aslan ve 30 yıl aramızdaki anne - kız ilişkisinde yaşadığımız tek monoton an hatırlamıyorum.
Evinizin diktatörü eşiniz ve siz de anarşistsiniz, bir diktatörün hakkından da ancak bir anarşist gelir endişelenmeyin, kolay gelsin.![]()