insan mı olmalıyım melek mi?

Benim eşimde yatarken sarılmayı sevmez yastıgıyla benden fazla muhattap, bende rahat bıraktım, ilk zamanlar üzülüyordum sizin gibi, ama alıştım, Ama tabi canı ister sarılır elimi tutar öper geri de çevirmem, bazen bende o modda olabiliyorum çünkü, Bazen rahat bırakmak lazım diye düşünüyorum, Özgür bıraktgımız zaman daha içten davranıyorlar...

Şu mesajdan sonra kesinlikle size hak verdim.
Bencillik var eşte.

Benim tepkim de aslında sadece bu olaya değil, banyo konusunda problemimiz var, banyo eski, küçük , sabahları ikimiz birlikte kullanamıyoruz , ev değiştirmemiz lazım, ama benim o ilaç kullanıp çok polyanna gezem kv m istediği evi aldırmak için ısrar ettiğinden ev almak istemiyorum diye vazgeçtim ve sinir oluyorum bu sıkıntıyı çekiyorum onun yüzünden diye.

Ev lafını duyduğu an saniye rahat bırakmıyor, ev buldum onu alalım, bir beni bir eşimi arıyor, ben pazarlığı yaptım alın illallah ettirdi...Bilin bakalım ev nerde??? Şu an olduğu gibi gene diplerinde...

Yani çok ilginç ama gündüz soğuk olan adam gece coşuyor, ben de rahat uyumak istiyorum mesela benim de böyle bir hakkım var, resmen zıttız ya valla yok bizim sorunumuz bu zıtlık

Kombide basınç düşüklüğü sonucunda gidiyor genelde sıcak su. Kombinin altında su vanası var, onu acisiyosun, basıncı 1-2 arasına getiriyorsun düzeliyor

Kombide basınç düşüklüğü sonucunda gidiyor genelde sıcak su. Kombinin altında su vanası var, onu acisiyosun, basıncı 1-2 arasına getiriyorsun düzeliyor

Teşekkür ederim. Eşimin böyle şeylerden hiç haberi yok. Evimizdeki en ufak tadilatı bile kp yapıyor aylarca bekledikten sonra tabi. En son bozulan çamaşır makinemi bile kendim yaptım eşim p.posunu kaldırıp bakmadı bile.

Çok kızıyorum bu huyuna, ailesine de ayrı kızıyorum her şeye yetişiyorlar ne de olsa adam öğrenmeme gerek yok ki diye düşünüyor.

Bırakın melek olmayı böyle eşe insan kalabildiginize sevinsin !!

Duygularımızla yaşıyoruz hayatı,kimi gün mutlu,kimi gün Üzgün,bazen stresli,bazen depresif..

Eşiniz normal olabilseydi eğer,günlük inişleri çıkışları bu denli sorun görmezdi..

Kendine mübah olanı sizde kaldıramıyor,kesinlikle tedavi olmalı..

tabikiki her dk. gülemessiniz ama moraliniz bozukta olsa cümlelerinizi güzel kullanabilirsiniz. Örneğin, canım , tatlım, bitanem diye cümle başlarına koyarsanız sanırım eşiniz sizi eleştirmez.

tabikiki her dk. gülemessiniz ama moraliniz bozukta olsa cümlelerinizi güzel kullanabilirsiniz. Örneğin, canım , tatlım, bitanem diye cümle başlarına koyarsanız sanırım eşiniz sizi eleştirmez.

Haklısınız öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen taşıyor, aslında bağırmadım sabah, sadece 5 kez gittim geldim yeter dedim. Ev işleri hep bana bakıyor eşimin hiç bir katkısı yok eve belki de bundan geriliyorumdur. En basit bir arızayı bile gideremez.

Siz de biraz sakin olun.
Esiniz bu kadar sikayet ettigine gore sizde de sorun var.
Uykumu alamiyorum yogunum mudurumle sorunum var vs vs diyerek asik suratli bezgin bir kadinsaniz surekli, esiniz de bikmistir bu durumdan.

Ben de surekli negatif insanlardan hoslanmam mesela.
Uykunuzu alamiyorsaniz erken yatin.
Is sorunlarini iste birakin mesela.

Gibi gibi.

Esiniz de biraz anlayisli oldu mu sorun kalmaz

İyi de hayatindan memnunsan gulumsersin.Ben cok gulumseyen birisiyimdir.Pekcok sorunum var ama hem mizac olarak dalgaci biriyim hem de sorunlarım pek çok kişi icin bu da dert mi denicek turden seyler.Benim de ev yasantimizda esimin hic destek olmadigi sorumluluklarim var ama esimin tek basina cozum buldugu sorunlar da var.Bir ev ile ilgili herşeyi ben üstleniyorsam o neşe böcügu olsun girsin mis gibi soğuk suya.Su soğuktu ama açıldım olsun desin.

Son düzenleme:
Anneler olarak erkekleri el bebek gül bebek yetiştiriyoruz. Evlenince birden işyapar hale gelmiyorlar canım. Aslında bu konular nişanlıyken bile görüşülmeli, ama kızlar öyle yapmıyorlar. Sadece romantizm peşinde koşuyorlar. Sonrada romantizm bitince hayatın gerçekleri çıkıyor ortaya. Eşinize birşey yaptırmak istediğinizde iyi anında konuşun herşeyi. Mesela ben bazen eşim işte gelince kapıyı açar açmaz ' aaaaa evimin reisimi gelmiş derim gülerek ' yorgun haliyle bile gülümser hemen o lafı duyunca. Hep erkeklerden iltifat beklemeyelim arada bizde onları onure edecek sözler söyleyelim. Annemin hep bir lafı vardır. ağzını kötüye açacağına, iyi sözlere aç. Kesinlikle ama kesinlikle evlilikte eleştiri olmamalı. birazda işveli cilveli olmalı. Bazen ben eşimin yanına uzanırım kedi gibi, sanki onun çocuğuymuşum gibi harketler yaparım. güler mesala. o anda bi isteğim varsa söylerim felan. bazen kabul eder bazen etmez... Dört dörtlük zaten evlilik yok canım.Bence en önemlisi şu. Eşinin hatalarını değil, kendi hatalarını bulmaya çalış ve onları nasıl düzeltirim de. Aslında karşıdakinin olumsuz hareketleri bizden kaynaklanıyor. Bizler kadınız şefkatimizle doğru yola gelmicek erkek azdır bnce. sevgilerimle.​

Sole diyeyim.. birbirine anlayisli cift derki mesela.. hayatim isiticida bi kac kez su isitayim o suyu kullan.. hic mi hamama giden yok bilirsiniz yani.. ya da koca havlusuna sarinip cikip az su isitabilirdi kendine.. ne bilim gunluk sicak su vs luks oluyor tabii eskiden nerdeymis bunlar.. bu kdr abartcak bise yok belki ama bunun oncesi ve sonrasi isi degistirio tabii

Hayır sürekli şikayet eden bir insan değilim kesinlikle. Bu dediğim durum çok çok nadir olan bir şey. Dediğiniz tarzda insanlardan kimse hoşlanmaz zaten.

Benim anlatmak istediğim eşimin hiç tahammülü olmaması, keza kv nin de öyle. Atıyorum, bir gün kapıdan içeri beni çağırmış ben de aa tabi ama bugün de pek zor çıkan ayakkabı giydim demişim onu bile aksilik huysuzluk olarak görüyor.

Çok güzel yazmışsınız da, annesinin bir şey öğretmemesi her işine koşmuş olması, bir marketten alışveriş yapmayı bile öğretmemesi benim suçum değil, üstelik aynı eve girmeden bunları nasıl göreyim ki konuşulmazsa. Kimse kusurlarını söylemiyor nişanlıyken.

Ben eşime her türlü Güleryüz işve cilve vs dediğiniz şeyleri zaten yapıyorum, kapıdan girer girmez kedi günün anlatır bana nasıl geçti demez ben moralim bozuk olsa bile dinlerim onu mesela, sakinleştiririm akıl veririm. Kendimi törpülemeye empati yapmaya çalışırım. Ben bu kadar çok uğraşırken eşimin bana desteği temizlik için yardım etmiyorum kadın al; evde bir şey bozuk anam babam gelsin modunda olunca artık ben de bir yerde patlıyorum.

Sabah aynı anda kalkıp aynı anda çıkıyoruz evden, kendisinin yarım saat banyoyu kullanıp bana 10 dk zor vakit bırakması sonra da hadi hadi demesine bile laf etmedim bugüne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…