- 21 Kasım 2012
- 9.043
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar kafam çok karışık cidden...Eşimle yaşadığımız sorunlardan bir tanesi de, eşimin güleryüzlü olmama anlarıma katlanmaması yani nasıl anlatsam, hastasınızdır, işyerinde iğrenç bir gün geçirmişsinizdir, sabah uyku sersemi sular kesiktir aksilik vardır uykunuzu alamamışsınızdır bir cümle söylenmişsinizdir gibi bence basit ve insanlık hali olan şeyler eşime hiç de basit gibi gelmiyor, yani eskiden çok daha kötüydüm sinirliydim ve gergindim şimdi çok daha iyiyim ve eşim o kadar tahammülsüz ki hemen "gene başladın sinirli hallerine" diye anında ikaz ediyor. Mesela bu sabah eşim kalktı duşa kombide sıkıntı var soğuk akıyor söylenip duruyor beni de uyandırdı tabi ve uykumu alamadım, sonra kalktım hadi kombiye bak diye bana söyleniyor, en az 5 kez gittim baktım uyarı veriyor yapacak bir şey yok, sonunda canım yeter 5 kere gittim napim yani dedim uyarı veriyor işte, daha wc ye girememişim beni koşturuyor. Tabi hemen tepki verdi.
Eşimin bu tavrı aileden mi geliyor anlamıyorum, kv ilaç kullanan ve her cümleye kahkaha atan biri yani sorunları var ama belli etmemek için sürekli ilaç kullanan bir kadın, sorunları var derken herhangi bir sorun yok aslında, geçmişte kardeşini kaybetmiş yıllar önce. Sağlığı falan gayet yerinde maddi sıkıntı yok, kp özgür bırakır yemek temizlik istemez, bizden yana sıkıntı yok beklentimiz yok zaten bebek bakmam vs diyor yani rahat. Ama sürekli bir melek, polyanna modunda takılması sinir bozucu oluyor ve eşim benden de aynısını bekliyor sanırım. Oysa benim stresli bir işim, manyak bir yöneticim, hasta babam, ailesel sorunlarım...var da var yani. Hele sabah aşırı yorgun ve uykusuzsam aksi olabiliyorum. Eşimin en ufak şeye tahammülü olmaması da sinirlerimi bozuyor...
Yorumlarınızı bekliyorum...
Eşimin bu tavrı aileden mi geliyor anlamıyorum, kv ilaç kullanan ve her cümleye kahkaha atan biri yani sorunları var ama belli etmemek için sürekli ilaç kullanan bir kadın, sorunları var derken herhangi bir sorun yok aslında, geçmişte kardeşini kaybetmiş yıllar önce. Sağlığı falan gayet yerinde maddi sıkıntı yok, kp özgür bırakır yemek temizlik istemez, bizden yana sıkıntı yok beklentimiz yok zaten bebek bakmam vs diyor yani rahat. Ama sürekli bir melek, polyanna modunda takılması sinir bozucu oluyor ve eşim benden de aynısını bekliyor sanırım. Oysa benim stresli bir işim, manyak bir yöneticim, hasta babam, ailesel sorunlarım...var da var yani. Hele sabah aşırı yorgun ve uykusuzsam aksi olabiliyorum. Eşimin en ufak şeye tahammülü olmaması da sinirlerimi bozuyor...
Yorumlarınızı bekliyorum...