Ben yazmışım gibi geldi inan ki hem kısa boylu hem minyonum gören 24 değil 16 sin diyor yani gün içinde biz 16 sandık lafını çok duyarım bunu ,topuklu ,klasik giyim ve aşırı makyaj yapsam anca o zaman diyorlar ki 20-22 falan ve bu durumdan o kadar memnunum ki hiç öyle daha kadınsı durmak istemiyorum yerine göre zaten yaşımı kendimi belli edecek şeyler giyiyorum ama inan bu minyonluk çok güzel 30 yaşımı iple çekiyorum O zaman da insanlar en fazla 20 diyecek :):)
Sana tavsiyem sende boşver çünkü eğer gerçekten özellikle yüzün falan da küçükse ne yaparsan yap o yaşı gösteremiyorsun illa tavsiye dersen.
Günlük olarak sadece bir eyeliner ve kırmızı tonları ruj kullan makyajda,giyimde normal topuklu, eğer giyemem zor dersen dolgu topuk tercih et , boy benim gibi kısaysa çok parçalı kıyafetler tercih etme uzun elbiseler, hafif salaş bluz +pantolon veya etek ama özellikle uzun bir elbise bu topuklu yaş veriyor . Kendine yazlık bir ceket al sıfır kol veya dirsege kadar dökümlü oda giyimde yardımcın olur mesela bir T Body giyip direk onu üstüne atarsın altına pantolon tamamdır.
Oturma kalkma konuşma işleri de bence biraz karakterdir ona tavsiye veremeyeceğim.