- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ruzgariklim
-
Tesekkur ederim..Merhabalar öncelikle kendınızı her halınızle sevın ılaclardan dolayı almıssınız nasılsa verırsınız ınsallah saglıgınıza kavusursunuz o zamana kadar ufak tefek alısverıs yapın bence aksesuar falan alın kendınızı guzel hıssettırcek seyler
Bırazda yedıklerınıze dıkkat edersınız saglıgınız hersey onemlı ondan canınızı sıkmayın
hashimato tiroidi hastasıyım değerlerim yükseliyor ancak yıkıma geçmediği için ilaç vermiyorlar. 3 ay önce 75.5 kg idim şuan 63.9. bence hiç bir şeyin bahanesi yok.Merabalar ....
Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam ...Aglamak istiyorum resmen hatta belki birazdan aglarim....
Bekarken 57 kilo olan ben su an 73 kiloyum((
Evet tam 73....
Kendine bakan bir giydigini bidaha giymeyen ozguvenli bi insandim...Ama son 5 6 aydr kendimi cok kotu hissdiyorum...Zehirli guatr hastasiyim ...Aslinda son 5 aydir kan degerlerim normal ama ilaclardan olabilir deniliyor...Zehirli guatir hastasiyken 45 kilolari gordum ve baya ilerliyordu o yuzden doktorum bi ilactan gunluk 8 tane kullandirmaya basladi yuzum gozum ellerim sisti bu sefer tam aksine kilo almaya basladim...
Ilaci biraktirdi biraz kilo verdim ama yinede kaldi bende o aldigim kilolar...Ustunede evlilik balayi derken aldim basimi gidiyorum ....(((
Kendimi hic sevmiyorum hic hemde...
Nerden baslasam nasil yapsam bilmiyorum tek bildigim bu kilolardan kurtulmak ....Bugun alisverise gittim ama hic bisey alamadan geri dondum resmen kendimden nefret ettim ya ...
Lutfen bana fikir verin neler yapabilirim...
Ruhum hasta olacak yoksa .....
Neler yaptınız peki ? Bende basliycam yarın inşallahhashimato tiroidi hastasıyım değerlerim yükseliyor ancak yıkıma geçmediği için ilaç vermiyorlar. 3 ay önce 75.5 kg idim şuan 63.9. bence hiç bir şeyin bahanesi yok.
Sizinde neler yaptığınızı merak ediyorum ?Size tavsiyem Karatay beslenmesi ve spor yapmanız bende de var tiroid ve insülin direnci ve tip 2 diyabet ve -30 kg kadar verdim
Dediğim gibi Karatay beslenmesi +düşük glisemik indeks ve taş devri beslenmesi yaptım birde günde 2 saat spor yaptım bu kadarSizinde neler yaptığınızı merak ediyorum ?
irade azim en önemlisi unutma 1 ısırık çikolata da aynı tadı verir 1 paketi de. önce gözü doyurmak önemli porsiyonları kçültüp dha küçük porsiyonlarda tbak daha dolu görünerek gözünü doyurmalısın önce. diyetteyim diyip tabağına rast gele atma yemekleri sunumunu hoş tutNeler yaptınız peki ? Bende basliycam yarın inşallah
Ben o kadar iradeliyim ki anlatamam alisveriste kadin 2 tane denemem icin pantolon verdi ikiside en yuksek beden dedi ama olmadi kabinden ciktim.kadin suratima bakiyor zayiflayip yazlik alisverisimj ordan yapmayi dusunuyorum....umarim o kadin orda calisirO da bir şey mi ben 47 kilodan birden 75e çıktım veremiyorum da. Aslında vermem gerek ama bakalım inşallah veririm.
Ben o kadar iradeliyim ki anlatamam alisveriste kadin 2 tane denemem icin pantolon verdi ikiside en yuksek beden dedi ama olmadi kabinden ciktim.kadin suratima bakiyor zayiflayip yazlik alisverisimj ordan yapmayi dusunuyorum....umarim o kadin orda calisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?