• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan kendini alisveriste sever , bende nefret ettim

Ruzgariklim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
199
183
18
30
Merabalar ....
Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam ...Aglamak istiyorum resmen hatta belki birazdan aglarim....
Bekarken 57 kilo olan ben su an 73 kiloyum :KK43:((
Evet tam 73....
Kendine bakan bir giydigini bidaha giymeyen ozguvenli bi insandim...Ama son 5 6 aydr kendimi cok kotu hissdiyorum...Zehirli guatr hastasiyim ...Aslinda son 5 aydir kan degerlerim normal ama ilaclardan olabilir deniliyor...Zehirli guatir hastasiyken 45 kilolari gordum ve baya ilerliyordu o yuzden doktorum bi ilactan gunluk 8 tane kullandirmaya basladi yuzum gozum ellerim sisti bu sefer tam aksine kilo almaya basladim...
Ilaci biraktirdi biraz kilo verdim ama yinede kaldi bende o aldigim kilolar...Ustunede evlilik balayi derken aldim basimi gidiyorum ....:KK43:(((
Kendimi hic sevmiyorum hic hemde...
Nerden baslasam nasil yapsam bilmiyorum tek bildigim bu kilolardan kurtulmak ....Bugun alisverise gittim ama hic bisey alamadan geri dondum resmen kendimden nefret ettim ya ...
Lutfen bana fikir verin neler yapabilirim...
Ruhum hasta olacak yoksa .....

Merhabalar öncelikle kendınızı her halınızle sevın ılaclardan dolayı almıssınız nasılsa verırsınız ınsallah saglıgınıza kavusursunuz o zamana kadar ufak tefek alısverıs yapın bence aksesuar falan alın kendınızı guzel hıssettırcek seyler
Bırazda yedıklerınıze dıkkat edersınız saglıgınız hersey onemlı ondan canınızı sıkmayın

Ben de hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde 57 ile evlenip 1.5 senede 77 yi gördüm:KK57: hiö de farkında değildim topaç gibi olduğumun, bir arkadaşım masa tenisi oynarken videomu çekmiş onu izleyince ağlayacaktım nerdeyse nolmuşum ben diye. Hemen diyete başladım. Burda zayıflama yarışmaları var. O takımlara da katıldım. Şu an 63 civarındayım. Ben takımların çok faydasını gördüm hem motivasyon hem bilgi edinme açısından, kesin uğra zayıflama yarışması topiğine:KK19:

Diyet yapmaya calis ama ilaclarin etkisindendir sagligin daha onemli bu surecte kendini fzla uzelmemeye calis kilo bu alinirda verilirde yeterki sagligin iyiolsun

O kilolar cana tak etmeden hiçbirşey olmuyor duyulanlar yazılanlar kar etmiyor kendimden biliyorum. 56 larda gezerken 65 oldum. Bu gibi zamanlarda şöyle bir strateji izliyorum ve bu işe yarıyor. Çok beğendiğim ama gerçekten çok beğendiğim bir iç yahut dış kıyafete yüzlece lira para veriyorum. Ama tutup bedenini S alıyorum. Onu giymek hayaliyle kilo veriyorum. Birkaç kez deneyip iyi sonuçlar aldım. Bu tamamen kişisel bir yöntem tabii. Fakat yine de aklınızda olsun.

Merhabalar öncelikle kendınızı her halınızle sevın ılaclardan dolayı almıssınız nasılsa verırsınız ınsallah saglıgınıza kavusursunuz o zamana kadar ufak tefek alısverıs yapın bence aksesuar falan alın kendınızı guzel hıssettırcek seyler
Bırazda yedıklerınıze dıkkat edersınız saglıgınız hersey onemlı ondan canınızı sıkmayın
Tesekkur ederim..

Merabalar ....
Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam ...Aglamak istiyorum resmen hatta belki birazdan aglarim....
Bekarken 57 kilo olan ben su an 73 kiloyum :KK43:((
Evet tam 73....
Kendine bakan bir giydigini bidaha giymeyen ozguvenli bi insandim...Ama son 5 6 aydr kendimi cok kotu hissdiyorum...Zehirli guatr hastasiyim ...Aslinda son 5 aydir kan degerlerim normal ama ilaclardan olabilir deniliyor...Zehirli guatir hastasiyken 45 kilolari gordum ve baya ilerliyordu o yuzden doktorum bi ilactan gunluk 8 tane kullandirmaya basladi yuzum gozum ellerim sisti bu sefer tam aksine kilo almaya basladim...
Ilaci biraktirdi biraz kilo verdim ama yinede kaldi bende o aldigim kilolar...Ustunede evlilik balayi derken aldim basimi gidiyorum ....:KK43:(((
Kendimi hic sevmiyorum hic hemde...
Nerden baslasam nasil yapsam bilmiyorum tek bildigim bu kilolardan kurtulmak ....Bugun alisverise gittim ama hic bisey alamadan geri dondum resmen kendimden nefret ettim ya ...
Lutfen bana fikir verin neler yapabilirim...
Ruhum hasta olacak yoksa .....
hashimato tiroidi hastasıyım değerlerim yükseliyor ancak yıkıma geçmediği için ilaç vermiyorlar. 3 ay önce 75.5 kg idim şuan 63.9. bence hiç bir şeyin bahanesi yok.

Neler yaptınız peki ? Bende basliycam yarın inşallah
irade azim en önemlisi unutma 1 ısırık çikolata da aynı tadı verir 1 paketi de. önce gözü doyurmak önemli porsiyonları kçültüp dha küçük porsiyonlarda tbak daha dolu görünerek gözünü doyurmalısın önce. diyetteyim diyip tabağına rast gele atma yemekleri sunumunu hoş tut

O da bir şey mi ben 47 kilodan birden 75e çıktım veremiyorum da. Aslında vermem gerek ama bakalım inşallah veririm.

O da bir şey mi ben 47 kilodan birden 75e çıktım veremiyorum da. Aslında vermem gerek ama bakalım inşallah veririm.
Ben o kadar iradeliyim ki anlatamam alisveriste kadin 2 tane denemem icin pantolon verdi ikiside en yuksek beden dedi ama olmadi kabinden ciktim.kadin suratima bakiyor zayiflayip yazlik alisverisimj ordan yapmayi dusunuyorum....umarim o kadin orda calisir

Ben o kadar iradeliyim ki anlatamam alisveriste kadin 2 tane denemem icin pantolon verdi ikiside en yuksek beden dedi ama olmadi kabinden ciktim.kadin suratima bakiyor zayiflayip yazlik alisverisimj ordan yapmayi dusunuyorum....umarim o kadin orda calisir

:)) ben takmıyorum böyle şeylere ya ama sağlığım için zayıflamam lazım.

Back