- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.718
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birden fazla aşık olan kişiler varsa bu da aşkın bir defalık bişey olmadığına kanıttır zaten ,sadece bazı kişiler olamıyor,hiç olamayan da var onlara göre de aşk yok mesela1 kere de olunur
20 kere de
benim ki 100 u geçmiştir
aman ne ise ne :)Birden fazla aşık olan kişiler varsa bu da aşkın bir defalık bişey olmadığına kanıttır zaten ,sadece bazı kişiler olamıyor,hiç olamayan da var onlara göre de aşk yok mesela
Lizzie cim aşık olmadığın biriyle birlikte olmak sıkıcı değil mi. bunu sorguladığına göre demekki bu durum yeterli gelmemiş size,mutlu olsaydınız sorgulamazdın bence
Herkeste farklı olur canım ,platonik filan mıydı. Ama yazında bir mutsuzluk veya eksiklik sezdim,tam olarak istediğin bu degil sanki,ya da sen ona aşık olacaksın ama karşı taraftan emin olamadığın için uzak tutuyosun kendi mi,nedir sorun tatlım,istediğin ilgiyi mi göstermiyor sanaaslinda ben seviyorum
ama asik degilim gibi
gercekten cok yakin hissediyorum kendisine bence cinsel cekim de var acikcasi bende ona karsi ama ben bi kere asik olmustum unv hazirlikta mesela boylr onun yanindayken zaman dururdu cok degisikti anlatamam ama onda da cinsel cekim filan yoktu cok safcaydi...bilmiyorun anlamaya calisiyorum acikcasi:)
Herkeste farklı olur canım ,platonik filan mıydı. Ama yazında bir mutsuzluk veya eksiklik sezdim,tam olarak istediğin bu degil sanki,ya da sen ona aşık olacaksın ama karşı taraftan emin olamadığın için uzak tutuyosun kendi mi,nedir sorun tatlım,istediğin ilgiyi mi göstermiyor sana
Benim platonik de öyleydi ya yanına gidince elim ayağım dolaşırdı,mutlaka bir sakarlık olurdu veya gereksiz bir konuşmam olurdu arkadaşlarımla,sonra derdim ne dedim ben diye hahahahah ay çok komik geliyor şimdi,o aşk bile değilmiş ya ama heyecanlıydı,okulda herkesin platonik sevdiği vardı,fal bakardık konuşurduk hey gidi.bana asik olduguna emin olsam tum sevgimi guvenerek vericem evet
ama o ilk askini unuttugunu soyluyor ama onu baska sevmistir o askmis bu ise sevgi deyip kendi icimde siradanlastiriyorum galiba
evet benim ilki platonikti
Benim platonik de öyleydi ya yanına gidince elim ayağım dolaşırdı,mutlaka bir sakarlık olurdu veya gereksiz bir konuşmam olurdu arkadaşlarımla,sonra derdim ne dedim ben diye hahahahah ay çok komik geliyor şimdi,o aşk bile değilmiş ya ama heyecanlıydı,okulda herkesin platonik sevdiği vardı,fal bakardık konuşurduk hey gidi.
Canım valla bir erkeği aşık etmenin yolu zor olmaktan geçiyor azıcık bencil ol kendini düşün,bakımlı ol,ne kadar taksan da çok belli etme. Eski aşkı yakın çevrede mi peki,seni anlıyorum bütün kızlar takar bunu,aşık et kendine ne olduğunu bile anlamadan,hiç acımıyorum bu konuda sürünsünler, koşsunlar ben ki anlayışlı uyumlu bir insan bile böyle oldum
Bence sen aşık oluyosun da kabullenmek istemiyorsun veya bağlanmak istemiyosun ama haklısın da kör kütük salınca üzülmek de var ama olsun değer.
Ne demek canım, ne kadar zaman oldu peki 6 aydan çok değil sanki.yok onu da sordum belcikada kiz
olabilir gibi yanindayken her sey super
yaninda degilken beni derin dusunceler aluyor:)
ya cok sagol bu arada uzun uzun ne guzel cevaplar verdin Allah razi olsun:)
Ne demek canım, ne kadar zaman oldu peki 6 aydan çok değil sanki.
Bağlandıkça düşünüyosun acaba onu çok mu sevdi,ona aşıktı bana değil neden değil,bi sürü soru olur.
Düşünür canım merak etme,iyi gidiyorsunuz bence,bunları düşündüğüne göre bağlanmaya başlamışsın merak ediyorsun kıskanıyorsun aşk yok diyemezsin,platonik aşktaki saçmalıkları bekleme.aynen bes ay oldu
daha cok dusuneceksem eyvah eyvah :-D
keske biraz da o dusunse yahu
ruh ikizini bulursan demek ki ondan öncekilere aşık değilmişsin aşık olduğunu zannetmişsin diyelim
Yani illa bi kere aşık olunur diyorsun
Bence insan bi kaç kez aşık olabilir.
Fakat ruh eşi başka bir şey.
Illa demeyelim de ben oyle dusunuyorum ya asık olursun ama ruh esin olmaz hatta sana hic uygun biri bile olmayabilir ama asik olursun iste :)
Ancak bence omrunde bir kisiye bambaska duygular beslersin diger herkesten farkli olarak
Omrunce bir kisi diger herkesten farkli olur iste bence :)
Az kalmış düğününe hayırlı olur inş
Günleri , ayları ve yılları saydığına göre çok aşıksın.
iyiki geldinBir sene önce bir arkadaşım "ölüyorum anlıyor musun?" seviyesinde aşık olduğu sevgilisiyle ayrılmıştı. Aşkı nasıl tanımlıyorsanız işte tam da ona uygun şekilde aşıktı, aradan bir yıl geçti geçenlerde yeni sevgilisiyle nişanlandı, kendisinden anladığım kadarıyla; aşktan ziyade aralarındaki benzerlikler onları bir araya getirmiş gibi.
Buradan nereye varacağım; bence evlilikler daha çok benzerlikler üzerine kuruluyor,hele ki bizim gibi kolektif toplumlarda aileler, sosyal çevre, din, gelenek, kültür, değerler vs.vs. evliliği etkileyen ve evlilik kararı aldıran mekanizmalar.
Tutkulu bir aşk tüm bu mekanizmaları ve farklılıkları göz ardı edebilir mi? Evet edebilir. Ama uzun ve mutlu bir evlilik sağlar mı? Zannetmiyorum. Farklılıklara tahammül belirli bir noktaya kadar, sonrasından bence evliliği devam ettiren benzerliklerdir. Sanırım senin "sevgiyle yapılan evlilik" ten kastın belki de budur.
Kaç defa aşık olunur, bilemiyorum... İlk defa yaşadığın tutkulu bir aşk için fazlaca efor sarf etmişsindir nasıl desem; en sevdiğin şiir kitabının tüm dizelerini, en sevdiğin şarkının tüm sözlerini, en sevdiğin romantik filmin repliklerini ona atfetmişsindir ilk olarak...Yani senin için özel ve değerli olan şeyleri karşıdakine yükleme var. (ister platonik olsun ister ortada bir ilişki olsun). Böyle olunca ilk aşık olduğun kişi fazlaca özel oluyor "bir daha böyle özel bir şey hissedemem" diyorsun. Yanılsama gibi, verdiğin efora değer biçme gibi..
Sonuca bağlayamayacağım, zaten bu tür konularda niye yazıyorum bilmiyorum, beni kovun burdan.