• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan değer verildiğini nasıl anlar ?

Aynen bence de..bak ben sevmem ama seveni de sevindirmek için yaparım bana yapılmasının bir önemi yoktur.benim süpriz anlayışımız biraz farklıdır. Yani belli gün diye değil de herhangi bir anda olabilir.ama örneğin ablam da senin gibi çok önem verir günlere. Kadınlar gününde bile özellikle unutmam ararım. Demek istedigim kendi önem vermesi de senin için yapmalı ki daha önce defalarca yapmış sana gelince mi zor geliyor?
herkese yaparken sorun yoktu sıra bana gelince odun kesildi başkalarına karşı düşünceli iyilik meleği iş bana geldi mi tembel sadece tembel ve umursamaz....

Yok onu demek istemedim ben yanlış okumadı yaşam berabere çok iyi olduğunuzdan bahsetmis siniz. .iyi olma zoraki mutlu olma çabasına girme.tripte atma ama yüzündeki üzüntüyü görmesini sağla. Sebebini sorarsa da açık açık konuş. Sen daha önce bunları bunları yapmışsın hatta benimle birlikteyken herkese suprize yaptın bir tek bana yapıyorsun ve bu beni ciddi düşündürüyor gibi.bazi erkeklere mutsuzlugunu gözüne gözüne sokup esas can sikintisi açık açık soylemezsen alamazlar.

Onların klasik düşüncesi aman normalde iyiyiz bir problem yok arada kızar kızarım bunun önemi yoktur.ama sen o önemi ona iyice bildir.artik bilmez de kendi bilir:)
ne demek istediğinizi anladım teşekkür ederim deneyeceğm:)

merhaba arkadasım bende jestlere surprızler bayılırım erkek arkadasımdan da beklerım ve bı donem yapmadıgını cok dıle getırdım oda bana sureklı dıle getırıyorsun yapacagım varsa da dedıgım soylendıgım ıcın yaptı dıye dusunursun yapmacık olur dıye yapmaktan cekınıyorum dedı senınkı de oyle olabılır ama dogum gununde yaptıgı hareketın hıcbır acıklaması yok hele kı sıger ınsanlara yapıp sana yapmıyorsa orda buyuk sıkıntı var demektır ınsan en cok sevdıgını mutlu etmek ıster degıl mı :/

merhaba arkadasım bende jestlere surprızler bayılırım erkek arkadasımdan da beklerım ve bı donem yapmadıgını cok dıle getırdım oda bana sureklı dıle getırıyorsun yapacagım varsa da dedıgım soylendıgım ıcın yaptı dıye dusunursun yapmacık olur dıye yapmaktan cekınıyorum dedı senınkı de oyle olabılır ama dogum gununde yaptıgı hareketın hıcbır acıklaması yok hele kı sıger ınsanlara yapıp sana yapmıyorsa orda buyuk sıkıntı var demektır ınsan en cok sevdıgını mutlu etmek ıster degıl mı :/
ben de bunun derdindeyim sevilmiyorum değer görmüyorum belli ki..

sende özel günleri es gec. geciştir.
adamı cok alıştırmışın. bakalım birden kesince ne yapıcak

Şu özel günler, sürprizler hiç olmasa nasıl olur?
Ben çok daralıyorum hediye almam gerektiği zaman.

Ben umudumu kestim artık öküz napıyım kabullendim..

çok haklısınız bi çözüm de bulamadım gün geçtikçe kırılıyorum:KK43:

Aslinda ben insanlarin degisecegine inanmiyorum. Yani huylu huyundan vazgecmez.

Suan böyleyse birde evlenince nasil olur düsün.

Ya onu böyle kabul edeceksin ilgisizligiyle, yada kendisiyle tekrar konusup mutsuz oldugunu kirildigini söyleyeceksin. Yine hic bir degisiklik olmazsa, umursamazsa bu iliskiyi fazla uzatmazsin.

Az önceki konuşmayı anlatıyorum arkadaslar.son kez konuşayım dedim bu durumu anlattım onun cevapları surekli 'tamam uzatma konuyu yeter sıkma canımı tamam kapat konuyu yeter 'oldu konuşmanın en başında.Sonra da eskiden sevgilin bile olmamış kıza neler yapmışsın merak ediyorum fark nedir dedim o da bana ters ters cevap vermeye devam etti."yani resmen benden çok değer verdin o cikmadigin kiza" dedim o da evet mereng açık ve net sana hiç değer vermiyorum açık ve net dedi.sustum kaldım.boğazın dugumlendi...

sürekli bu siteyi takip ediyordum,ama artık içimi kurcalayan şeye cevap bulamayınca üye olmanın vakti geldi dedim:KK43:
3 yıllık bi ilişkim var ve problemim sevgilimin sanki 10 senelik evliymişiz gibi davranması.Evli gibi derken mesela benden önce flört ettiği kızlara jestler güzel sözler iltifatlar güzel yakıştırmalar lakaplar hediyeler almalar fln bana gelince olanı anlatayım ;çıkmaya başladık ilk doğum günü onunkiydi güzel bi hediye aldım emek vererek sürpriz yaptım çok duygulandı aylarca söyledi ben de düşünceli biri dedim.Sonra sevgililer günü geldi bana çok anlamlı bi hediye almıştı ama meğer her şey oraya kadarmış.Sanki köprüyü geçene kadar diye düşünmüş resmen ilişkimiz ciddiye binince her şey bitti :KK43: mesela o yıl çevresinde herkesin doğum gunu sürprizini yaptı hediyeler aldı benim doğum günümde geldi on dakika kaldı yanımda ddoğum günün kutlu olsun dedi gitti.ve o günden sonra ben yin her özel günde sürprizlr hediyeler yapmaya devam ettim oysa bi çiçek bile kopartmadı,önem verdiğimi söyledim yoldan bi çiçek kopartsan eve gidince çntamda küçük bi not bulsam havalara uçarım dedim haklısın dedi ama icraat yok..kısacası 3 yıldır bn ne kadar yaptısam o da o kadar yapmadı,maddiyatla ilgili bi dert yok zaten ben maddi anlamda bi şy de beklemiyrum ama anlamıyorum neden böyle insan karşındakinin beklediğini bile bile neden yapmaz ki...yanındayken sevdiğini hissediyorum ama uzaklaşınca da durum bu:KK43: bazen diyorum bugün yurda bi kız geldi elinde bi sürü çiçek çok hoştu çok mutluydu falan ne dediysem kar etmedi:KK43:sizce bu umursamazlık sevgisizlikten mi yoksa bu kız zaten benm elimde diye mi düşünüyor:KK43:

Yaslariniz kac canim?

Yazdığım konu başlığına sevgilimle yaptığım konuşma yeterli oldu arkadaşlar.insan değer verilmedigini sorarak anliyormus karşısındaki öküz de açık açık söyleyince konuşacak pek bi şey kalmadı...

Bu kız nasılsa benden ayrılmaz mantığı bence sende biraz soğuk dur onu umursamaz tavırlara gir bak bakalım nasıl peşinden koşuyu kendimden biliyorum zaten erkeklerin hepsi aynı !!!

Bu kız nasılsa benden ayrılmaz mantığı bence sende biraz soğuk dur onu umursamaz tavırlara gir bak bakalım nasıl peşinden koşuyu kendimden biliyorum zaten erkeklerin hepsi aynı !!!
Haklısınız ben de öyle yapacaktim fakat son konuşmadan sonra ayrılık düşünür oldum iyice sogudum...

Sevgisizlikten degil bu ODUNLUKTAN canım
Benim esimde evlenmeden once surprizler jestler falan vallahi kendimi prenses hissediyordum:KK37:
Simdi kendimi hicbirsey hissettirmiyor sagolsun
Ama su gercek beni seviyor sanirsam :KK51: anliyorm

Biz daha sevgiliyken ben kendimi iğrenç hissediyorum...

Back