• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan değer verildiğini nasıl anlar ?

malesef ilk tanıştığımızda facebook da görmüştüm duvarda konuşmaları falan..ordan biliyorum.artık ben de yapmıyorum ama böyle ne olacak bilmiyorumm
Herşey karşılıklı olmalı sen onu daha fazla düşünme, hediye almıyor mu almasın, zorla yaptıramazsın zaten. Özel günlerinde beklediği ilgiyi görmediğinde anca empati kurabilir

öyle olsa bunu yanyanayken anlarım gibi geliyo yanyanayken görseniz cicim aylarında gibiyiz ama bilemedim,ilişkiden sıkıldıysa da bunun çözümü yok ki:KK43:

Bir sorun yokmuş gibi görünüyor. Bence sende üstüne düşme dile getirme bazı şeyleri sana sağır olana sende dilsiz ol .ilgisiz soğuk davranma sadece konu ile alakalı şeyleri kes. Sadece çekil biraz şu süprizmiş onu mutlu etmeymiş biraz onun omuzlarında olduğunu anlasın. Öylede anlamıyorsa yapacak bişey yok yani tatlım. :(

yıl dönümümüzde bırak iki güzel sözü bütün gün ağlattı kavga ederek...ben de o an umudu kestim aslında,yine konuşsam fayda eder mi bimiyorum bi kulaktan girer diğerinden çıkar:KK43:söyleyerek değil de knedisinin gerekli görerek hissederek yapmasını isterdim:KK43:

Yani konuşmaktan anlamayan biri diyorsun.o zaman işin çok zor kardeşim. .aglamana dayanamiyor sa daha çok ağlarsin. O zaman devam etmek istiyorsan kiyasa kiyas yapıcan son çare başka bir şey aklıma gelmedi..

yıl dönümümüzde bırak iki güzel sözü bütün gün ağlattı kavga ederek...ben de o an umudu kestim aslında,yine konuşsam fayda eder mi bimiyorum bi kulaktan girer diğerinden çıkar:KK43:söyleyerek değil de knedisinin gerekli görerek hissederek yapmasını isterdim:KK43:
.

Bak kendinde söylüyorsun seni bu kadar mutsuz ediyor.3 yıl böyle geçti peki bundan sonra göz göre göre mutsuz olmaya değer mi bundan emin misin ileriyi düşün üzülen olma.

Daha önce yaptığı jesti nerden biliyorsunuz? Eger ki adamın yapısı bu olsa bir şey demezdim çünkü bende pek sevmem sevgililer günü falan..Ama siz daha önce başkalarına ve sizinle birlikte de eşe dosta yaptığını söylüyorsunuz. Bu durumda ben olsam 3 sene mi kime verdim ve bir 3 sene mi daha kime vericem diye dusunurdum.ve açık açık sorardim aradaki fark ne benim kırıldığı ve beklenti içinde olmama rağmen neden diye? Zaten buna rağmen dank etmiyorsa ya da iyi bir açıklaması yoksa bildiğin odun hemde yaş olanından hantal..

Acaba diğer sevgililer bunun üstüne düşmüyor da sende düşünce aman ne gerek var moduna mi girdi..ya da onlara da istemeyerek yapiyorsu sikildi ..acilen havasını söndürme gerek ama belli ki adam gerçek kişiliğini göstermiş. .ya tamam ya devam..yapacak başka birşey yok bence olsa da kısa süreli olur.ve bence bu tür şeyler gerçekten içten gelmeyince ite kaka olmasının anlamı yok..

Sende onun gibi davran..ya farkeder düzelir ya da daha çok memnun olur.ama bir adamda kaybetme korkusu olacak kardeşim yoksa böyle fikirler beklentiler umursamaz sonuçlanır maalesef..
benden önce olan bikaç şeyi facebooktan görmüştüm ilk tanıstığımızda ordan biliyorum,yapısı bu olsa ben de bi şey demeyeceğim ama daha ilk doğum günümde kutlu olsun deyip gitmesi ve o yıl herkesin doğum günü için bi şeyler yapması çok koymuştu bana:(ben de yeni yeni onun gibi davranmaya başladım ama sanırım o memnun halinden...

Yani konuşmaktan anlamayan biri diyorsun.o zaman işin çok zor kardeşim. .aglamana dayanamiyor sa daha çok ağlarsin. O zaman devam etmek istiyorsan kiyasa kiyas yapıcan son çare başka bir şey aklıma gelmedi..
her gün ağladım ağlayacak geziyorum zaten arkadaşlarıma sürprizler yapılıp çiçekler geldikçe ben üzülüyorum:(bi kesin çözümü yok bu adamın cebinde de gönlünde de akrep var:(

Herşey karşılıklı olmalı sen onu daha fazla düşünme, hediye almıyor mu almasın, zorla yaptıramazsın zaten. Özel günlerinde beklediği ilgiyi görmediğinde anca empati kurabilir
sabrediyorum umarım öyle olur:(

Bir sorun yokmuş gibi görünüyor. Bence sende üstüne düşme dile getirme bazı şeyleri sana sağır olana sende dilsiz ol .ilgisiz soğuk davranma sadece konu ile alakalı şeyleri kes. Sadece çekil biraz şu süprizmiş onu mutlu etmeymiş biraz onun omuzlarında olduğunu anlasın. Öylede anlamıyorsa yapacak bişey yok yani tatlım. :KK43:
umarım anlar anlamazsa benim sabrım taşacak sonunda...

.

Bak kendinde söylüyorsun seni bu kadar mutsuz ediyor.3 yıl böyle geçti peki bundan sonra göz göre göre mutsuz olmaya değer mi bundan emin misin ileriyi düşün üzülen olma.
biliyorum bunca zaman üzüldüm ve sonuç değişmedi artık dayanamadım birilerinden akı almam gerekiyordu:(

Nasıl mutlu olucaksın iyi düşün ve öyle karar ver biraz düşünüp kafanı topla onu da kendi haline bırak biraz.

benden önce olan bikaç şeyi facebooktan görmüştüm ilk tanıstığımızda ordan biliyorum,yapısı bu olsa ben de bi şey demeyeceğim ama daha ilk doğum günümde kutlu olsun deyip gitmesi ve o yıl herkesin doğum günü için bi şeyler yapması çok koymuştu bana:KK43:ben de yeni yeni onun gibi davranmaya başladım ama sanırım o memnun halinden...

Onun gibi yap ama kendini de geri çek hayatının merkezinde onun olmadığını ona hissettirmelisn. Sorarsa da saçmalama lütfen yok öyle birşey ama benim senden ayrı da bir Yaşantım var falan filan diye konu sursun. Bu adam seni cebde görüyor. Kulağını çekmek lazım bu da onun artık bence son şansı olmalı. Hak etmeyene işte fazla değer verince daha değerli olacağımızı sanıyoruz ama bu kocaman bir yanlış iste:(

Onun gibi yap ama kendini de geri çek hayatının merkezinde onun olmadığını ona hissettirmelisn. Sorarsa da saçmalama lütfen yok öyle birşey ama benim senden ayrı da bir Yaşantım var falan filan diye konu sursun. Bu adam seni cebde görüyor. Kulağını çekmek lazım bu da onun artık bence son şansı olmalı. Hak etmeyene işte fazla değer verince daha değerli olacağımızı sanıyoruz ama bu kocaman bir yanlış iste:KK43:
kesinlikle öyle 3 sene sonunda gördüğüm muameleye bakın:(tavsiyeleri dinleyip son kez deneyeceğim bu şekilde,artık yine değişmezse bi şeyler alarm verecek

her gün ağladım ağlayacak geziyorum zaten arkadaşlarıma sürprizler yapılıp çiçekler geldikçe ben üzülüyorum:KK43:bi kesin çözümü yok bu adamın cebinde de gönlünde de akrep var:KK43:

Yok arkadaşım ben olsam ne olursa olsun ona son şansı bile vermem.daha sevgiliyken bu kadar mutsuz Üzgün oldugunu göre bile hala senin için bazı fedakarliklar yapmıyorsa ondan bir cacık olmaz yani..ya da sen kendini güzel ifade edemiyorsun. hissettiklerini aciga vurmuyorsun.

Yok arkadaşım ben olsam ne olursa olsun ona son şansı bile vermem.daha sevgiliyken bu kadar mutsuz Üzgün oldugunu göre bile hala senin için bazı fedakarliklar yapmıyorsa ondan bir cacık olmaz yani..ya da sen kendini güzel ifade edemiyorsun. hissettiklerini aciga vurmuyorsun.
daha nasıl ifade edeyim git bana sürpriz yap desem o yine boş duracak:(

kesinlikle öyle 3 sene sonunda gördüğüm muameleye bakın:KK43:tavsiyeleri dinleyip son kez deneyeceğim bu şekilde,artık yine değişmezse bi şeyler alarm verecek

Tatlim kk kadınlarının fikirlerini bence de yabana atma.hele ki herkes aynı payda buluşuyorsa kesin yanlış olan ya da olacak şeyler vardır. .dusun hani ben bu tur seylere onem vermezken nasil sinirlendim seni dusunemiyorum bile..

Tatlim kk kadınlarının fikirlerini bence de yabana atma.hele ki herkes aynı payda buluşuyorsa kesin yanlış olan ya da olacak şeyler vardır. .dusun hani ben bu tur seylere onem vermezken nasil sinirlendim seni dusunemiyorum bile..
ben çok önemserim o da başta öyle gibi davrandı ama maskeymis...bi süre kendimi geri çekeceğim düzelmezse yapack bi şey kalmamış adam katıksız odun demek..

daha nasıl ifade edeyim git bana sürpriz yap desem o yine boş duracak:KK43:

Yok onu demek istemedim ben yanlış okumadı yaşam berabere çok iyi olduğunuzdan bahsetmis siniz. .iyi olma zoraki mutlu olma çabasına girme.tripte atma ama yüzündeki üzüntüyü görmesini sağla. Sebebini sorarsa da açık açık konuş. Sen daha önce bunları bunları yapmışsın hatta benimle birlikteyken herkese suprize yaptın bir tek bana yapıyorsun ve bu beni ciddi düşündürüyor gibi.bazi erkeklere mutsuzlugunu gözüne gözüne sokup esas can sikintisi açık açık soylemezsen alamazlar.

Onların klasik düşüncesi aman normalde iyiyiz bir problem yok arada kızar kızarım bunun önemi yoktur.ama sen o önemi ona iyice bildir.artik bilmez de kendi bilir:)

ben çok önemserim o da başta öyle gibi davrandı ama maskeymis...bi süre kendimi geri çekeceğim düzelmezse yapack bi şey kalmamış adam katıksız odun demek..

Aynen bence de..bak ben sevmem ama seveni de sevindirmek için yaparım bana yapılmasının bir önemi yoktur.benim süpriz anlayışımız biraz farklıdır. Yani belli gün diye değil de herhangi bir anda olabilir.ama örneğin ablam da senin gibi çok önem verir günlere. Kadınlar gününde bile özellikle unutmam ararım. Demek istedigim kendi önem vermesi de senin için yapmalı ki daha önce defalarca yapmış sana gelince mi zor geliyor?

Back