• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan değer verildiğini nasıl anlar ?

mereng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
123
13
33
sürekli bu siteyi takip ediyordum,ama artık içimi kurcalayan şeye cevap bulamayınca üye olmanın vakti geldi dedim:(
3 yıllık bi ilişkim var ve problemim sevgilimin sanki 10 senelik evliymişiz gibi davranması.Evli gibi derken mesela benden önce flört ettiği kızlara jestler güzel sözler iltifatlar güzel yakıştırmalar lakaplar hediyeler almalar fln bana gelince olanı anlatayım ;çıkmaya başladık ilk doğum günü onunkiydi güzel bi hediye aldım emek vererek sürpriz yaptım çok duygulandı aylarca söyledi ben de düşünceli biri dedim.Sonra sevgililer günü geldi bana çok anlamlı bi hediye almıştı ama meğer her şey oraya kadarmış.Sanki köprüyü geçene kadar diye düşünmüş resmen ilişkimiz ciddiye binince her şey bitti :( mesela o yıl çevresinde herkesin doğum gunu sürprizini yaptı hediyeler aldı benim doğum günümde geldi on dakika kaldı yanımda ddoğum günün kutlu olsun dedi gitti.ve o günden sonra ben yin her özel günde sürprizlr hediyeler yapmaya devam ettim oysa bi çiçek bile kopartmadı,önem verdiğimi söyledim yoldan bi çiçek kopartsan eve gidince çntamda küçük bi not bulsam havalara uçarım dedim haklısın dedi ama icraat yok..kısacası 3 yıldır bn ne kadar yaptısam o da o kadar yapmadı,maddiyatla ilgili bi dert yok zaten ben maddi anlamda bi şy de beklemiyrum ama anlamıyorum neden böyle insan karşındakinin beklediğini bile bile neden yapmaz ki...yanındayken sevdiğini hissediyorum ama uzaklaşınca da durum bu:( bazen diyorum bugün yurda bi kız geldi elinde bi sürü çiçek çok hoştu çok mutluydu falan ne dediysem kar etmedi:(sizce bu umursamazlık sevgisizlikten mi yoksa bu kız zaten benm elimde diye mi düşünüyor:(

Genelde 'bu kiz benim elimde , bu kiz beni birakmaz, bu kiz bana çok değer veriyor'.. Gibi düşünceler erkekleri maesef ilgisizliğe itiyor. Ve beraberinde umursamamazlik .. Bize ise sanki sorun bizdeymis gibi çabalamak kaliyor. Halbuki birkaç gün üstlerine dusmesek pesimizden ayrilmiyorlar. Ah su erkeği etrafında pervane eden kadınlardan olamadik

Genelde 'bu kiz benim elimde , bu kiz beni birakmaz, bu kiz bana çok değer veriyor'.. Gibi düşünceler erkekleri maesef ilgisizliğe itiyor. Ve beraberinde umursamamazlik .. Bize ise sanki sorun bizdeymis gibi çabalamak kaliyor. Halbuki birkaç gün üstlerine dusmesek pesimizden ayrilmiyorlar. Ah su erkeği etrafında pervane eden kadınlardan olamadik
evet sanırım öyle oldu bi de üç sene oldu iyice bu kız gitmez sanıyo ama ben kendimi çektiğimde de durum aynı alesef:(

sürekli bu siteyi takip ediyordum,ama artık içimi kurcalayan şeye cevap bulamayınca üye olmanın vakti geldi dedim:KK43:
3 yıllık bi ilişkim var ve problemim sevgilimin sanki 10 senelik evliymişiz gibi davranması.Evli gibi derken mesela benden önce flört ettiği kızlara jestler güzel sözler iltifatlar güzel yakıştırmalar lakaplar hediyeler almalar fln bana gelince olanı anlatayım ;çıkmaya başladık ilk doğum günü onunkiydi güzel bi hediye aldım emek vererek sürpriz yaptım çok duygulandı aylarca söyledi ben de düşünceli biri dedim.Sonra sevgililer günü geldi bana çok anlamlı bi hediye almıştı ama meğer her şey oraya kadarmış.Sanki köprüyü geçene kadar diye düşünmüş resmen ilişkimiz ciddiye binince her şey bitti :KK43: mesela o yıl çevresinde herkesin doğum gunu sürprizini yaptı hediyeler aldı benim doğum günümde geldi on dakika kaldı yanımda ddoğum günün kutlu olsun dedi gitti.ve o günden sonra ben yin her özel günde sürprizlr hediyeler yapmaya devam ettim oysa bi çiçek bile kopartmadı,önem verdiğimi söyledim yoldan bi çiçek kopartsan eve gidince çntamda küçük bi not bulsam havalara uçarım dedim haklısın dedi ama icraat yok..kısacası 3 yıldır bn ne kadar yaptısam o da o kadar yapmadı,maddiyatla ilgili bi dert yok zaten ben maddi anlamda bi şy de beklemiyrum ama anlamıyorum neden böyle insan karşındakinin beklediğini bile bile neden yapmaz ki...yanındayken sevdiğini hissediyorum ama uzaklaşınca da durum bu:KK43: bazen diyorum bugün yurda bi kız geldi elinde bi sürü çiçek çok hoştu çok mutluydu falan ne dediysem kar etmedi:KK43:sizce bu umursamazlık sevgisizlikten mi yoksa bu kız zaten benm elimde diye mi düşünüyor:KK43:

Sevgiliden ufak bi jest süpriz bi demet çiçek beklemek ne demek bilirim. Hele ki bunu belli edip cevapsız kalmak . :KK14: oy oyy dağlar.:KK42:

Yapısında var diyecem yok değil adam istese yapabiliyor. Umursamazlığı bi masaya yatır derim. 3 yıl neticede. Bi ömür paylaşmak kolay olmaz bu şekilde kırılırsın ve içindeki can kırıkları artık canını yakar.

Cok ilgilenip ustune fazla dustuysen karsilik alamadigin halde dogal bide soyleyince hic yapasi gelmez zaten bence

Sevgiliden ufak bi jest süpriz bi demet çiçek beklemek ne demek bilirim. Hele ki bunu belli edip cevapsız kalmak . :KK14: oy oyy dağlar.:KK42:

Yapısında var diyecem yok değil adam istese yapabiliyor. Umursamazlığı bi masaya yatır derim. 3 yıl neticede. Bi ömür paylaşmak kolay olmaz bu şekilde kırılırsın ve içindeki can kırıkları artık canını yakar.
daha öncede konuştum mesele maddiyat değil dedim öyle ben beceremem falan dedi,zamanında nasıl becerdiyse artık...isterse yapar maddi sıkıntısı yok hoş olsa ne yazar sürprizin mutlu etmenin parayla ilgisi de yok:(

Cok ilgilenip ustune fazla dustuysen karsilik alamadigin halde dogal bide soyleyince hic yapasi gelmez zaten bence
kendimi çekmeyi denedim ama bi değişikli olmadı ben de artı bıraktım üstelik öğrenci olan maddiyatı kısıtlı olan benken hep bu duruma düşmek beni yordu.

Evet genelde istediklerini elde ettiklerinde degisiyor erkekler. Hepsi olmasada bir cogu öyle. Bir de 3 sene olunca, bu kiz zaten benim diye düsünüp ilgiyi alakayi kesiyor.

Deger vermek maddiyatla olmaz. Tabiki süprizler, kücük hediyeler insani mutlu eder. Ama bunlar olmasa bile, özel günlerde birlikte güzel vakit gecirmek deger verdiginin bir göstergesidir.

Bu tür seyleri önemsedigini söyledigin halde birseyler yapmiyorsa rahatsiz olmakta haklisin.

kendimi çekmeyi denedim ama bi değişikli olmadı ben de artı bıraktım üstelik öğrenci olan maddiyatı kısıtlı olan benken hep bu duruma düşmek beni yordu.
Fenaymis ozaman boyle giderse iliskinin sonu cok hayirli gorunmuyor sanki ama bilemiyorum

Evet genelde istediklerini elde ettiklerinde degisiyor erkekler. Hepsi olmasada bir cogu öyle. Bir de 3 sene olunca, bu kiz zaten benim diye düsünüp ilgiyi alakayi kesiyor.

Deger vermek maddiyatla olmaz. Tabiki süprizler, kücük hediyeler insani mutlu eder. Ama bunlar olmasa bile, özel günlerde birlikte güzel vakit gecirmek deger verdiginin bir göstergesidir.

Bu tür seyleri önemsedigini söyledigin halde birseyler yapmiyorsa rahatsiz olmakta haklisin.
çok haklısınız bi çözüm de bulamadım gün geçtikçe kırılıyorum:(

daha öncede konuştum mesele maddiyat değil dedim öyle ben beceremem falan dedi,zamanında nasıl becerdiyse artık...isterse yapar maddi sıkıntısı yok hoş olsa ne yazar sürprizin mutlu etmenin parayla ilgisi de yok:KK43:

ilişkiden sıkılmış heycanını kaybetmiş olabilir mi ?

Umursamaz biri bu açık ve net herkese yapıpta sana yapmaması tuhaf bi kez daha konuş ve bu durumun artık gerçekten canını sıktığını söyle taviz verme nasıl olsa benim diyipte böyle yapmasın.

Senden öncekilere ne yaptığını nerden biliyorsun?
Yapıp değr görmediyse, artık yapmamaya karar vermiştir, sende yapma

ilişkiden sıkılmış heycanını kaybetmiş olabilir mi ?
öyle olsa bunu yanyanayken anlarım gibi geliyo yanyanayken görseniz cicim aylarında gibiyiz ama bilemedim,ilişkiden sıkıldıysa da bunun çözümü yok ki:(

Senden öncekilere ne yaptığını nerden biliyorsun?
Yapıp değr görmediyse, artık yapmamaya karar vermiştir, sende yapma
malesef ilk tanıştığımızda facebook da görmüştüm duvarda konuşmaları falan..ordan biliyorum.artık ben de yapmıyorum ama böyle ne olacak bilmiyorumm

Umursamaz biri bu açık ve net herkese yapıpta sana yapmaması tuhaf bi kez daha konuş ve bu durumun artık gerçekten canını sıktığını söyle taviz verme nasıl olsa benim diyipte böyle yapmasın.
yıl dönümümüzde bırak iki güzel sözü bütün gün ağlattı kavga ederek...ben de o an umudu kestim aslında,yine konuşsam fayda eder mi bimiyorum bi kulaktan girer diğerinden çıkar:(söyleyerek değil de knedisinin gerekli görerek hissederek yapmasını isterdim:(

Daha önce yaptığı jesti nerden biliyorsunuz? Eger ki adamın yapısı bu olsa bir şey demezdim çünkü bende pek sevmem sevgililer günü falan..Ama siz daha önce başkalarına ve sizinle birlikte de eşe dosta yaptığını söylüyorsunuz. Bu durumda ben olsam 3 sene mi kime verdim ve bir 3 sene mi daha kime vericem diye dusunurdum.ve açık açık sorardim aradaki fark ne benim kırıldığı ve beklenti içinde olmama rağmen neden diye? Zaten buna rağmen dank etmiyorsa ya da iyi bir açıklaması yoksa bildiğin odun hemde yaş olanından hantal..

Acaba diğer sevgililer bunun üstüne düşmüyor da sende düşünce aman ne gerek var moduna mi girdi..ya da onlara da istemeyerek yapiyorsu sikildi ..acilen havasını söndürme gerek ama belli ki adam gerçek kişiliğini göstermiş. .ya tamam ya devam..yapacak başka birşey yok bence olsa da kısa süreli olur.ve bence bu tür şeyler gerçekten içten gelmeyince ite kaka olmasının anlamı yok..

Sende onun gibi davran..ya farkeder düzelir ya da daha çok memnun olur.ama bir adamda kaybetme korkusu olacak kardeşim yoksa böyle fikirler beklentiler umursamaz sonuçlanır maalesef..

Back