İnsan bukadar rahat olabilirmi 🤔

Ben cok araftayim cok 1 aydır çocuğa maddi manevi besey yapmadı ilgilenmedi sormadı bu cok acitiyo içimi çocuğun babasız büyümesi bir yandan
Ben o arafta hissini 7 ay cok yasadim insan cocuk icin surekli bi sebeo arıyor vicdan yapıyor ama kararinda eminsen emin ol kucukken adapte olmasi daha kolay olacak. Cocuk buyuk olunca surekli dilinde babasi sen konuyu acmasanda o babasiyla ilgili bisey soruyor söylüyor. cocugum buyuk olmasaydi inan benim esimde aramazdi zaten o surecte benimle degil hep cocukla konuştu oglum istedi de konuştu.

Sizin ayrilabileceginize ben bile inanmadım.
Adamın avucunun içindesiniz, ne bekliyorsunuz ki

Ne acı ya
Ne hevesler kursağımızda kaliyo kendimi geçtim evladım için bile sunnet düğünü yada kuran okutmayi düşünüyodum hepsi içimde kaldı zehir zemberek olsun bunları bize ve evlatlarımıza yaşatanlara

Ben onun ne yasayacagini gram düşünmüyorum. Tek duam evlatlarim onlar mutlu olsun ben mutlu olayim. Eger insanlarsa zaten bizi mutlu gördükçe neyi kaybettigini anlar.

Sizin ayrilabileceginize ben bile inanmadım.
Adamın avucunun içindesiniz, ne bekliyorsunuz ki
Neye gore adamın avucunun içinde oldugumu düşünüyorsunuz. vermis olduğum 1 şansa bakarak bunu söylüyorsanız o onun icin degil cocuklarim içindi

Hayırlısı olsun hakkında.

Daha önce terk edip geri döndüğün için umursamıyor. Boşnmaktan da korkmuyor zaten. Üzerine kafa yormaya gerek yok. Evden ayrılır ayrılmaz dilekçeyi işleme koyun.

Bizim bir tanıdık bu şekilde yapmıştı. Haberi olsa gitmelerine izin vermeyeceği için çocuklarını alıp bikac ay ailesinde zaman geçirme olarak evden çıkmış ama çocuklarına söylemiş gidip bir daha donmiycez diye. 10-12 yaşlarındaydı çocuklar. 2-3 ay geçmiş o zamana kadar güzelce konusmus uzaktan. En son adam hani bilet alayım dönün vs derken demiş ben ayrılıyorum senden donmiycez diye. O kadar çektirmiş ki zamanında kadına. Oh olsun hak etmiş böyle ayrılığı hiç uzulmuyordu kadın içini bilemem de.

Canım bence o nasılsa gitmez diye düşünüyor olasılık vermiyor gideceğine yada inanmak istemiyor.erkekler gururlanrindan ölürler ama bişi demezler o da kafasında düşünüyordur bence iki olasılık var ya tahmin ediyor olasılık vermiyor sormuyor da geri getiririm diye düşünüyor yada dediğin gibi rahat bı insan

Baya hak etmiş kadında güzel ayrılmış ama helal olsun

Bende oyle yapmıştım sorun cikacagini bildiğim icin habersiz gitmistim.ama bu sefer acik acik söyledim bak kararlıyım bosanicam diye ama sen gidebilirsin cocuklari alamazsin lafi bide üstüne tehdit gelince. Konusilacak insanlar olmadiklarini birkere daha anlıyorsun. Oyuzden habersiz gidicem. Istesem gidincede söylemem mahkeme debligati eline ukasinca öğrenmiş olur ama yinede insan acıyor

Neden açıyorsun? O sana çocuklarına acıdı mi? Bırak öyle öğrensin neye uğradığını şaşırsin. Anlasın ki bu defa iş ciddiymis meğer diye. Böylelikle pişman olsun suan kendini affettirmeye çalışmadığı zamanlar için.

Anlasin anlamasin bu saatten sonra hic fark etmez artik...

7 ay ayri yasmaissiniz 7 ay sonra donmussunuz .niye endise etsin ki ?
Ayrica onun endise edip etmemesi sizin neden umruuzda ki ?

Bacım gitmiş bu adam senden kabullen.hâlâ peşinden koşurma, pişman olduğunu görme derdindesin.en ufak düşünce kalmamiş senle ilgili.adamın ilgi alanı değilsin artık.bir ilişkide eski ayrılıklar yaşanmışsa, beyin kendini ayrılığa alıştırıyor o dönem ve tekrar bir ayrılık yaşandığında olay bir anda bitiyor kafada.kendimden biliyorum.laçakalaşmış zaten, tekrar başlasa da gitmez.ne saygı kalmış ne sevgi.kalp masajlık hâldesiniz.hatta bitkisel hayatta.beyin ölümü gerçkleşmiş.hâlâ inkâr derdindesinzi.

7 ay ayri yasmaissiniz 7 ay sonra donmussunuz .niye endise etsin ki ?
Ayrica onun endise edip etmemesi sizin neden umruuzda ki ?
Derdim beni ikna etmesi yada yalvarmasi vs. Vs. Degil sonuc olarak ayni seyleri bende yaşadım icimde kafamda nekadarda bitse insan iki cocuk icin her konu uzerinde milyon kere düşünüyor ben bu adamlarin rahatligini anlayamıyorum.

Sanki iensi kendime sebep buluo gitmişim. Sonra kendi kendime dönmüşüm gibi konuşuyorsunuz. Surekli yaomadim 1 defa gittim 7 ay sürdü dönüşümde esimin soz vermeleri uzerine oldu yani 1 şans daha verdik şuan kesin olduğu gayet acik dilekcem bile hazir diyorum. Anlayamadigim nokta onca ciddi olay yaşanmasına ragmen bu sekikde rahat olmasi

Sanki iensi kendime sebep buluo gitmişim. Sonra kendi kendime dönmüşüm gibi konuşuyorsunuz. Surekli yaomadim 1 defa gittim 7 ay sürdü dönüşümde esimin soz vermeleri uzerine oldu yani 1 şans daha verdik şuan kesin olduğu gayet acik dilekcem bile hazir diyorum. Anlayamadigim nokta onca ciddi olay yaşanmasına ragmen
Daha önce de böyle bir girişiminiz okuduysa ve eve geri döndüyseniz bu yüzden sizi kaale almıyor olabilir.
Ama bi önceki kararda. Hafif bi olay değildi aylarca cocuklarini görmedi. Dönüşüm keza yine oyle bunlardan bi ders almamis zaten

Hanimefendi bana gösterdiğiniz tepkiyi keşke eşinize gösterip acıyan parmağı kesseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…