• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan bukadar rahat olabilirmi 🤔

Gecen gün konu açmıştım boşanma sürecine giriyorum diye... esime boşanmak istedigimi söyledim ki(ilk kez degil)ya tek basina gidersin yada cocuklar icin yine deneyecegiz şartını sundu bana. Busefer kararimda netim geri dönmicem bu karardan dedim.beni tehdit ettigi için evden habersiz gitmek mecburiyetinde hissediyorum... ailemden uzakta oturuyorum bilet bulamadigim icin 10 gündür bekliyorum iki gun sonra gidiyorum...yani beni normal bir şekilde ailemin yaanina gidiyorum ve döneceğimi düşünüyor.. vizdanim rahat degik ama beni buna o mecbur bıraktı. Avukatimi bike tuttum bu sefer okadar kararlıyım.
Şimdi anlayamadigim şu. Defalarca bu noktaya geldik. Bu seferki konuşmam gayet net ve ciddiydi.
Beni tehdit ettigi gunden sonra susstum ve asla sesimi çıkarmıyorum konuşmuyoruz zaten. Bi insan hicmi korkmaz yada tedirgin olmaz bu kadin bana okadar konuştu ciddi oldugunu söyledi ya giderde donmezse diye. Yada hicmi sormaz ogunden sonra fikrin degistimi sustun kafanda neler var. Ben bisey yokmus gibi davrandim oda ayni sekilde devam ediyor. Nasil bu rahatlik anlayamıyorum...
Daha once evden gitmisligin var 7 ay ayri yaşadık. Bunu yaşadığımız halde yine bisey yokmuş gibi davrana biliyor 😏
O kadar çok blöf yapmışsınız ki artık inandırıcılığı kalmamış. Adamın hareketleri normal yani.
BU durum sizin lehinize işte. Ciddi olduğunuzu farketse sizi evden göndermezdi

Gecen gün konu açmıştım boşanma sürecine giriyorum diye... esime boşanmak istedigimi söyledim ki(ilk kez degil)ya tek basina gidersin yada cocuklar icin yine deneyecegiz şartını sundu bana. Busefer kararimda netim geri dönmicem bu karardan dedim.beni tehdit ettigi için evden habersiz gitmek mecburiyetinde hissediyorum... ailemden uzakta oturuyorum bilet bulamadigim icin 10 gündür bekliyorum iki gun sonra gidiyorum...yani beni normal bir şekilde ailemin yaanina gidiyorum ve döneceğimi düşünüyor.. vizdanim rahat degik ama beni buna o mecbur bıraktı. Avukatimi bike tuttum bu sefer okadar kararlıyım.
Şimdi anlayamadigim şu. Defalarca bu noktaya geldik. Bu seferki konuşmam gayet net ve ciddiydi.
Beni tehdit ettigi gunden sonra susstum ve asla sesimi çıkarmıyorum konuşmuyoruz zaten. Bi insan hicmi korkmaz yada tedirgin olmaz bu kadin bana okadar konuştu ciddi oldugunu söyledi ya giderde donmezse diye. Yada hicmi sormaz ogunden sonra fikrin degistimi sustun kafanda neler var. Ben bisey yokmus gibi davrandim oda ayni sekilde devam ediyor. Nasil bu rahatlik anlayamıyorum...
Daha once evden gitmisligin var 7 ay ayri yaşadık. Bunu yaşadığımız halde yine bisey yokmuş gibi davrana biliyor 😏
7 ay ayrı yaşayıp döndünüz nerde kaldınız esinizmo barışmak istedi o donemde

Çok iyi o halde, peki çocuklar? Bırakmayacaksınız değil mi? Aileniz kabul ediyor mu?
Tabiki birakmayacagim. Ailem hertürlü yanimda zaten. Uzak sehre evlenmem konusunda herkesin cani yanıyordu. Onca zor zamanlari hep yalniz yasmak zorunda kaldim. Onlar uzaktan yetmeye çalıştılar..

7 ay ayrı yaşayıp döndünüz nerde kaldınız esinizmo barışmak istedi o donemde
Ailemin yaninda cocuklarimla kaldim. Yaz tatiline denk geldiginde esim konusmak icin geldi yine anlasamadik. Oglumu babasini ozledigi icin babasiyla gonderdim. Babasiyla gidince de babadan ayrilmak istemedi bende ona dayanamadim esiminde israrlari sozvermeleri sebebiyle yine denemek istedim. Ama yine sonu hüsran

O kadar çok blöf yapmışsınız ki artık inandırıcılığı kalmamış. Adamın hareketleri normal yani.
Hic blof yapmadim bu ikinci ve kesin bundan önceki ayriligimiz da 7 ay sürdü blöf olmadigi gayet acikti. Ama isin içinde Cocuk olunca bütün kararlar alt üst oluyor.

7 ay ayrı yaşayıp geri donmussunuz. Sürekli de agzinizda boşanma lafı adam artık gitse de gelir söylese de bosamaz diyordur. Siz de bir şey yokmuş gibi davrandıkca bu krizde geçti birdahakine artık demiştir.
Agzimda surekli bosanma lafi olmadi ilk kez karsima alip acik acok konustum. Onceki ayriligimizdan oncesindede bosanma konusu acmadim hic 7 ay ayriligin ardindan tekrar deneme karari aldik caba bile sarf etmedi bende busefer kesin oldugumu dile getirdim.bir sey yokmus gibi davranmamin sebebi dönmeyecek oldugumu ben evden giderken anlamamasi icin. Bosanmak icon evden gittigimi bilse tehdit ettigi seyi yapmasindan korkuyorum. 😑

Artik fark ettiginde ginderecek birini bulamayacak 😏

Barışmak icin bi çaba beklemiyorum. Sadece karşı tarafta bi tedirginlik olmamasi yani ayni seylerin yasanacagindan dolayi bi korkusu hic yok buna şaşırıyorum
Şaşırmayın artık eşiniz sizden vazgeçeli çok olmuş belli ki

Şaşırmayın artık eşiniz sizden vazgeçeli çok olmuş belli ki
Onun bende farkindayim uzun zamandir.ama cocuklari asla birakmak istemiyor. Bisanmak istedigimi söylediğimde sana gitme demiyorum ama cocuklari 7 cihan bir araya gelse alamazmis ondan 😏

Ailemin yaninda cocuklarimla kaldim. Yaz tatiline denk geldiginde esim konusmak icin geldi yine anlasamadik. Oglumu babasini ozledigi icin babasiyla gonderdim. Babasiyla gidince de babadan ayrilmak istemedi bende ona dayanamadim esiminde israrlari sozvermeleri sebebiyle yine denemek istedim. Ama yine sonu hüsran
Bende 1 aydır ailemin yanındayım 4 aylik oglumla

Çocuklar kac yasinda

Bende 1 aydır ailemin yanındayım 4 aylik oglumla
Insan ne cok üzülüyor isinn icinde cocuk olunca. Insanlar asla değişmiyor. Keske umud edip beklemeseydim keske bende en başta bu karari verseydim. Yorgunum ama vicdanim rahat

Insan ne cok üzülüyor isinn icinde cocuk olunca. Insanlar asla değişmiyor. Keske umud edip beklemeseydim keske bende en başta bu karari verseydim. Yorgunum ama vicdanim rahat
Ben cok araftayim cok 1 aydır çocuğa maddi manevi besey yapmadı ilgilenmedi sormadı bu cok acitiyo içimi çocuğun babasız büyümesi bir yandan

Back