- Konu Sahibi jelibonibon
canım benimde yumurtlama günüm 3 temmuzdu değerlendirdik falan 4ü yada 5inde kasık ağrılarım başladı çoğu zaman şiddetlendi umutluydum hep tabi neyse hesaplamalarıma göre en geç 17-18 temmuz adet olurum diye düşünüyordum 2 gün önce göğüs ucum ağrımaya başladı bugün lekelendim ve göğüs ağrım uçtu gitti sanki ama 2-3 gündür öyle kafama takmışımki gece uykudan uyanıp Allahım nolur bebeğim bana tutunsun diye dua ederken kendime geliyorum oysa hamile olup olmadığım bile bell değil ki yaptığım idrar testlerine göre hamile değilim ama ben kendime geldiğimde dua ederken buluyorum kendimi öyle kötü bir psikolojiki rahat bırak kendini canım psikolojini bozma benim gibi ha birde benim bugün acayip şekilde midem bulandı ve bu saate kadarda sürdü halada hafif hafif var bende pkoluyum ve çok sancılı adet olurum ama kasıkta batma dışında herhangi bir sancım falan yok o karındaki adet huzursuzluğuda yok canım inşallah Allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur
canim bu yazdigin belirtiler aynen bende de var, hafif pkom varmis, ama bu ay kendiliginden ne mucizeyse yumurtam olusdu, ovulyasyondan 2gun sonra fena bel kasik agrilarim baslaid, simdi adete 7gun kaldi, bat 22 , amaa benimde ara ara midem bulaniyor..anlamiyorum piskolojikmi diyee..