Bekle yinede belli olmaz kuznmkide testte negatif kan testinde çıkmıştı
Yine şükret bitane var inşallah ikinci de en kısa zmnda olur bnde dün akşam hasta oldum bu ayda bitti kısmet bakalımHâlâ umudum vardi kan vercektim ama az önce hasta oldum canim bu ayda umudum gitti 2 aydir deniyoz bizde ikinci bebis olcakti kismetse ilki hemen olduydu
Yine şükret bitane var inşallah ikinci de en kısa zmnda olur bnde dün akşam hasta oldum bu ayda bitti kısmet bakalım
İNŞALLAH canım:)Etmemmi şükürler olsun canım rabbim her isteyene nasip etsin o güzel duyguyu insallah bidaki ay oluruz ya
Canım bununla ilgli hiç bir fikrim yok ama çatlama iğnesi etki etmez bnce geç olup olmamanaMerhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizcr ne yapmam gerek?
Aynı belirtileri yasadım 3. Gun gecti kan verdim 0.324 cıktı 5. Gunde 1.2 cikti 10. Gunde 0.2 cıktı deger su an 21. Gunum hala adet olmadım doktorum hazirana kadar bekleyelim diyor hala dokunamiyorun goguslerime hic birsey degmesin istiyorum ve hala akıntılar devam ediyor.. daha once 6 gebelik gecirdim 3 farkli testte silik cizgi cikiyor ama kanda negatifti 11 gun once boyle birsey yasamis yada duydugunuz biri varmi
İnşallah canım:)Etmemmi şükürler olsun canım rabbim her isteyene nasip etsin o güzel duyguyu insallah bidaki ay oluruz ya
Kimyasal gebelikmis.. oluşamamış simdi regl oldum bi sonraki aya insAllahHamilelik degilse gögusler ve gecikme prolaktinden olabilir.
Canım adetin kaç gün sonra 3 gün geçtiyse test yapıp öğrene bilirsinSkm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Geçti cnm yapıcam ama birazdaha beklmk istiyorumCanım adetin kaç gün sonra 3 gün geçtiyse test yapıp öğrene bilirsin
İnşallah hamilesindir yap bnce benmki adet gününde gelmezse direk yaparım da düzenli izin vermiyoGeçti cnm yapıcam ama birazdaha beklmk istiyorum
36 drece olması grek canımArkadaşlar ateşimiz kaç olması lazım hamilelik belirtisi için?
Normalde de zaten benim hep 36.436 drece olması grek canım
İnşallah hamilesindir:)adetine kaç gün var?Normalde de zaten benim hep 36.4 ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?