İçimden erkek geçti hayrlıısı olsun yinede:)hadi bakalım sıra bnde inşallah son 3 gün:)Yüzde doksan kız :)) canım sarı akıntı çok olmuştu ben de adet zamanıma kadar şimdi de hala var hatta birazdan ara ara. Göğüs uçlarım adete bir hafta kala rengi ve şekli değişmye başlamıştı ve aynı adet olucam gibi kasıklarım ağrıyordu
Canım bu ayı değerlendirdiniz mi yerleşme kanaması da olabilr bazıların ki tam adet gününde geliyomuş sökülmesini bekle 3 gün sonra da test yapArkadaşlar acill yardım edin benim adetim dündü ve dün olmadım adetim hep düzenlidir ve bugün kahverengi akıntı geldi ve kanama kahverengi şeklinde arada pıhtı da geliyor sık sık olmuyor ben çocuk da düşünüyorum bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kafam çok karıştı
Ben 4 gün önce idrar testiyle öğrenmiştim silik çıkmıştı ama kesin içim rahat etsin diyorsan adet gününde yada geçtikten sonraki gün doğru çıkacaktırSelam kk kadınları saat 00 itibariyle adetime 4 güb kaldı bugün lavaboda peçeteme kremin azcıkda sıvı hali geldi çok hafif kasıklarımda ağrı var göğüslerim ağrıyo ve uçlarıda ağrıyo sanki göğsümün uçları birazda kalın olmuş hamilelik midir ?
Aynen canım adet gününü bekliyorum bakkalım kısmet sendeki belirtiler nasıldı:)Ben 4 gün önce idrar testiyle öğrenmiştim silik çıkmıştı ama kesin içim rahat etsin diyorsan adet gününde yada geçtikten sonraki gün doğru çıkacaktır
aynen olblr:)Canim cokta ümitlendirme kendini. Enfeksiyonda olabilir benim öyle olmustu bende hamileyim sanmistm
Bende yoğun bir akıntı vardı birde sağ kasığımda bir agriAynen canım adet gününü bekliyorum bakkalım kısmet sendeki belirtiler nasıldı:)
Evet değerlendirdik ve düzgün bir adet değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor ve dün başladı bugün bitmeye yakın yani anlam veremedimCanım bu ayı değerlendirdiniz mi yerleşme kanaması da olabilr bazıların ki tam adet gününde geliyomuş sökülmesini bekle 3 gün sonra da test yap
Canım bndede kahve akıntı gelmeye başladım sökülmesini beklicem kısmet artıkEvet değerlendirdik ve düzgün bir adet değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor ve dün başladı bugün bitmeye yakın yani anlam veremedim
Benim bugün bitti 2 gün sürdü test alıp yapacam bakalım hayırlısıCanım bndede kahve akıntı gelmeye başladım sökülmesini beklicem kısmet artık
hadi bakalım hayrlısı olsun hepimiz hakkında:)Benim bugün bitti 2 gün sürdü test alıp yapacam bakalım hayırlısı
Amin inşallah da korkuyorum negatif çıkmasından ne bilim 6 aydır hep hayal kırıklığıyla bitiyorhadi bakalım hayrlısı olsun hepimiz hakkında:);-)
İnşallah çıkmaz canım hayrlı şklde bebeğin seninledir inşallahAmin inşallah da korkuyorum negatif çıkmasından ne bilim 6 aydır hep hayal kırıklığıyla bitiyorinşallah bu sefer hamileyimdir
Inşallah sana da kısmet olurİnşallah çıkmaz canım hayrlı şklde bebeğin seninledir inşallahbnde 8 aydır hayal kırıklığıyla bitiyo bu ay çok emindim sanki kısmet ne diyeyim artık
İnşallah canımInşallah sana da kısmet olur❤ ben idrar testini. Ne zaman yapayım acaba yarın sabah felan mi. Yapsam
Benimde tam yarın adet günüm kahve akıntı bugün gelmiyo dün geldi de bakalım artık kısmet:)aynı bnde zor tutyorum hadi bakalım inşallah bizimledir bebekkerimizBenimde yarin adet gunum yumurta günlerini degerlendirdik ama insallah adet olmam ya ikinci bebisimizi istiyoruz kismetse test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
Dayanamadim test yaptim ama gene yok diyo yaBenimde tam yarın adet günüm kahve akıntı bugün gelmiyo dün geldi de bakalım artık kısmet:)aynı bnde zor tutyorum hadi bakalım inşallah bizimledir bebekkerimiz
Bekle yinede belli olmaz kuznmkide testte negatif kan testinde çıkmıştıDayanamadim test yaptim ama gene yok diyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?