• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah gebeliktir

Yüzde doksan kız :)) canım sarı akıntı çok olmuştu ben de adet zamanıma kadar şimdi de hala var hatta birazdan ara ara. Göğüs uçlarım adete bir hafta kala rengi ve şekli değişmye başlamıştı ve aynı adet olucam gibi kasıklarım ağrıyordu
İçimden erkek geçti hayrlıısı olsun yinede:)hadi bakalım sıra bnde inşallah son 3 gün:)

Arkadaşlar acill yardım edin benim adetim dündü ve dün olmadım adetim hep düzenlidir ve bugün kahverengi akıntı geldi ve kanama kahverengi şeklinde arada pıhtı da geliyor sık sık olmuyor ben çocuk da düşünüyorum bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kafam çok karıştı 😔

Arkadaşlar acill yardım edin benim adetim dündü ve dün olmadım adetim hep düzenlidir ve bugün kahverengi akıntı geldi ve kanama kahverengi şeklinde arada pıhtı da geliyor sık sık olmuyor ben çocuk da düşünüyorum bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim kafam çok karıştı 😔
Canım bu ayı değerlendirdiniz mi yerleşme kanaması da olabilr bazıların ki tam adet gününde geliyomuş sökülmesini bekle 3 gün sonra da test yap

Canim cokta ümitlendirme kendini. Enfeksiyonda olabilir benim öyle olmustu bende hamileyim sanmistm

Selam kk kadınları saat 00 itibariyle adetime 4 güb kaldı bugün lavaboda peçeteme kremin azcıkda sıvı hali geldi çok hafif kasıklarımda ağrı var göğüslerim ağrıyo ve uçlarıda ağrıyo sanki göğsümün uçları birazda kalın olmuş hamilelik midir ?
Ben 4 gün önce idrar testiyle öğrenmiştim silik çıkmıştı ama kesin içim rahat etsin diyorsan adet gününde yada geçtikten sonraki gün doğru çıkacaktır👍

Ben 4 gün önce idrar testiyle öğrenmiştim silik çıkmıştı ama kesin içim rahat etsin diyorsan adet gününde yada geçtikten sonraki gün doğru çıkacaktır👍
Aynen canım adet gününü bekliyorum bakkalım kısmet sendeki belirtiler nasıldı:)

Canım bu ayı değerlendirdiniz mi yerleşme kanaması da olabilr bazıların ki tam adet gününde geliyomuş sökülmesini bekle 3 gün sonra da test yap
Evet değerlendirdik ve düzgün bir adet değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor ve dün başladı bugün bitmeye yakın yani anlam veremedim

Evet değerlendirdik ve düzgün bir adet değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor ve dün başladı bugün bitmeye yakın yani anlam veremedim
Canım bndede kahve akıntı gelmeye başladım sökülmesini beklicem kısmet artık;)

Amin inşallah da korkuyorum negatif çıkmasından ne bilim 6 aydır hep hayal kırıklığıyla bitiyor 😔 inşallah bu sefer hamileyimdir
İnşallah çıkmaz canım hayrlı şklde bebeğin seninledir inşallah 😚bnde 8 aydır hayal kırıklığıyla bitiyo bu ay çok emindim sanki kısmet ne diyeyim artık :emir_bebek:

İnşallah çıkmaz canım hayrlı şklde bebeğin seninledir inşallah 😚bnde 8 aydır hayal kırıklığıyla bitiyo bu ay çok emindim sanki kısmet ne diyeyim artık :emir_bebek:
Inşallah sana da kısmet olur 😊❤️ ben idrar testini. Ne zaman yapayım acaba yarın sabah felan mi. Yapsam

Benimde yarin adet gunum yumurta günlerini degerlendirdik ama insallah adet olmam ya ikinci bebisimizi istiyoruz kismetse test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum😂😂

Inşallah sana da kısmet olur 😊❤ ben idrar testini. Ne zaman yapayım acaba yarın sabah felan mi. Yapsam
İnşallah canım😘ben kendimi zor tutuyorum yapmamak için😂yarın sabahki idarar tam garanti olur :)

Benimde yarin adet gunum yumurta günlerini degerlendirdik ama insallah adet olmam ya ikinci bebisimizi istiyoruz kismetse test alip yapmamak icin kendimi zor tutuyorum😂😂
Benimde tam yarın adet günüm kahve akıntı bugün gelmiyo dün geldi de bakalım artık kısmet:)aynı bnde zor tutyorum hadi bakalım inşallah bizimledir bebekkerimiz:anneadayı:

Back